Aanbod

Sold

Sold: Van Gilslaan 1H, 4921 EM Made

€209,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 75 m²

Note

Instap klaar 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats / zeer luxe afgewerk: o.a. nieuwe keuken, badkamer, toiletruimte, cv, paneeldeuren.

Mooi (instap klaar) 3-kamer hoek-appartement met eigen parkeerplaats en berging. Het appartement is intern in ca. 2010 geheel vernieuwd en gemoderniseerd. Zo is er o.a. een moderne en complete keukeninrichting geplaatst in U-opstelling, zijn de badkamer en toiletruimte geheel vernieuwd, de binnendeuren vervangen door fraaie paneeldeuren en is er een nieuwe HR cv geplaatst. Het betreffende appartem... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 1993
  Status Sold
  Offered since 07 February 2014
 • Location

Features

Offer
Reference number 05083
Asking price €209,000
Service costs €125
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 February 2014
Last updated 23 March 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 75 m²
Content 225 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Unobstructed view
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has roller blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Mooi (instap klaar) 3-kamer hoek-appartement met eigen parkeerplaats en berging. Het appartement is intern in ca. 2010 geheel vernieuwd en gemoderniseerd. Zo is er o.a. een moderne en complete keukeninrichting geplaatst in U-opstelling, zijn de badkamer en toiletruimte geheel vernieuwd, de binnendeuren vervangen door fraaie paneeldeuren en is er een nieuwe HR cv geplaatst. Het betreffende appartement ligt op de eerste verdieping met uitzicht op de hoek Van Gilslaan-Zuideindsestraat (voorzijde met serre-balkon: west). De parkeerplaats en de berging behorende bij het appartement liggen aan de achterzijde op de binnenplaats. Het complex is optimaal geïsoleerd met o.a. muur- spouw- en dakisolatie, voorzien van een lift, automatische deuren bij hoofdentree en bij achteringang en heeft een videofoonsysteem. Alle kozijnen buitenzijde zijn voorzien van dubbele beglazing. Het appartement ligt op een aantrekkelijk gesitueerde locatie en maakt onderdeel uit van een klein complex met o.a. 8 koopappartementen. De appartementen zijn praktisch ingericht en bestemd om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Bouwjaar 1993, woonoppervlak ca. 75m² en inhoud ca. 225m³. (Pand nr. 05083)

Ground floor

Indeling: Overdekte hoofdentree aan de Van Gilslaan met hier de brievenbussen en het videofoonsysteem. Hierachter een gezellig ingedeelde ontvangsthal met trapopgang en lift met telescoopdeuren naar de eerste verdieping. Naast de lift/trap een achteringang naar de achter het complex gelegen parkeerplaatsen en bergingen.

First floor

Via een gesloten galerij (veilig) is het appartement op de eerste verdieping bereikbaar. Achter de entree een fraaie hal (ca. 5,40 x 1,10m). Vloerafwerking: duurzaam zeil met tegelmotief, dat doorloopt tot in de slaapkamers, woonkamer en keuken. De wanden en het plafond in de hal zijn afgewerkt met spuitwerk. In de hal nagenoeg overal fraaie paneeldeuren (nw. ca. 2010) met eigentijds deurbeslag. Direct rechts een ruime 2-persoons slaapkamer (ca. 4,05 x 2,85m) met grote vaste kast (ca. 1,05 x 1,00m). Ook hier zijn de wanden en het plafond afgewerkt met spuitwerk. Aansluitend een modern en gedeeltelijk betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 1,02m / nw. ca. 2010) met wandcloset. Links vooraan in de hal de meterkast (5 groepen / 1x aardlek) en een tweede slaap-hobbykamer (ca. 2,95 x 2,35m) die net als de andere slaapkamer een wand- en plafondafwerking heeft met spuitwerk. Naast de slaapkamer de cv-kast (HR Nefit ca. 2010) met hier tevens de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur en het centraal ventilatiesysteem. Aansluitend de L-vormige en volledig betegelde badkamer met wastafel en wastafelmeubel, spiegelkastje, inloopdouche met thermokraan en designradiator (badkamer ca. 1,80 x 1,00 x 2,10m / nw. ca. 2010). Aan het eind van de hal de toegang naar de zonnige en heldere woonkamer met open keuken (totaal groot ca. 32m²). Bij serre-balkon is het zitgedeelte en nabij de open keuken het eetgedeelte. In de keuken een moderne en complete keukeninrichting in U-vorm (nw. ca. 2010) met prachtig natuurstenen werkblad en achterwand en incl. geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, combi magnetron, een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De ronde ramen in de zijgevel zorgen voor een bijzondere uitstraling van de woonkamer. In de woonkamer een paneeldeur met glaszetting. Alle wandcontactdozen en schakelaars in de woonkamer en keuken zijn vervangen (ca. 2010) door moderne contactdozen, schakelaars en/of dimmers. Aan de voorzijde bij de woonkamer een door een tussendeur af te sluiten serre/balkon (groot ca. 2,70 x 1,55m). In de serre is in ca. 2010 een plafond gemaakt met isolatie. Door de gunstige ligging van de woonkamer en de serre is er vanaf de middag tot in de avond zon. Bij de woonkamer 2x handmatig bedienbare screens en bij de serre een elektrische screen. De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met glasvezelbehang.

Garden

Parkeerplaats-berging: De eigen parkeerplaats ligt aan de achterzijde bij de appartementen en is via een oprijlaan aan de linkerzijde van het complex bereikbaar. Doordat het complex voor de bewoners ook via de achterzijde toegankelijk is, is het hier handig laden en lossen. Nabij de parkeerplaats is ook de halfsteens uitgevoerde berging (ca. 2,40 x 1,80m) behorende bij het appartement. De berging is voorzien van elektra en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en/of het opslaan van spullen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed