Aanbod

Sold

Sold: Wethouder Broekenstraat 13, 4921 TZ Made

€399,000
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Plot size 347 m²
Liveable area 140 m²

Note

General

Riant en courant gebouwde vrijstaande semibungalow met royale berging, voor-/ zij-/ en achtertuin op een rustige/aantrekkelijke gesitueerde locatie in Made. Bij de woning een ruime oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein en aan de andere zijde een breed pad met achterom. De woning heeft o.a. op de begane grond: een ruime L-vormige woonkamer (ca. 35m²), echte woonkeuken (ca. 13m²), bij... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
  Construction period 1994
  Status Sold
  Offered since 14 September 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05310
Asking price €399,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 September 2018
Last updated 27 November 2018
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Floor
Full
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 347 m²
Effective area 140 m²
Kitchen area 12.5 m²
Content 460 m³
Surface area external storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Orientation South west
Garden 3 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR combi Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes

Definition

Riant en courant gebouwde vrijstaande semibungalow met royale berging, voor-/ zij-/ en achtertuin op een rustige/aantrekkelijke gesitueerde locatie in Made. Bij de woning een ruime oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein en aan de andere zijde een breed pad met achterom. De woning heeft o.a. op de begane grond: een ruime L-vormige woonkamer (ca. 35m²), echte woonkeuken (ca. 13m²), bijkeuken (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 17m²) met badkamer (ca. 7m²). Op de eerste verdieping zijn een 3-tal ruime slaapkamers (2x ca. 12m²/ 17m²) en een tweede badkamer (ca. 7m²). De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met overal dubbele beglazing en spouw-/ dak-/ en vloerisolatie. Bij de woonkamer zijn nagenoeg alle ramen voorzien van elektrische screens. De onderhoudsvriendelijke voortuin zorgt voor privacy vanaf de straatzijde. De groene en ruime achtertuin (noordwest) is ca. 10m x 10,5m en biedt eveneens optimale privacy. De stenen berging (ca. 6,50 x 2,97m) is volledig in spouw uitgevoerd. Zoekt u een courant gebouwde (gezins)woning op een mooi perceel, dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Bouwjaar woning 1994, inh. ca. 460m³ en perceel groot 347m². (Pand nr. 05310)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een ruime L-vormige ontvangsthal (ca. 4.80/2.50/1.25m). In de hal een laminaatvloer die doorloopt over de gehele begane grond en wanden van spachtelputz. Geheel links in de hal nabij de woonkamer de meterkast (o.a. 10 groepen/ 5x aardlek/ groep voor inductie koken). Tegenover de meterkast is de toiletruimte en de trapkast. In de betegelde toiletruimte (ca. 1,06/1,00m) een staand closet met fonteintje. De heldere en L-vormige woonkamer (ca. 6.50/3.60/6.00m) heeft uitzicht op de voor en zij tuin. De raampartijen zorgen voor een heldere en zonnige woonkamer. Achter de woonkamer (via toog) is de woonkeuken met hier een keukenblok in hoekopstelling met 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast en extra veel opbergkastjes. Naast de keuken is de bijkeuken met toegangsdeur naar de achtertuin, maar ook een deur naar de slaapkamer op de begane grond. In de bijkeuken is een aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer met badkamer op de begane grond zijn ook bereikbaar via de hal. De ruime slaapkamer (ca. 3.99/4.32m) met vaste schuifwandkast ligt aan de achterzijde van de woning en heeft ook een deur die direct uitkomt op de achtertuin. Via deze slaapkamer toegang tot de volledig betegelde badkamer (ca. 2.12/3.45m) bestaande uit: douchecabine en wastafel/spiegel/planchet, wandcloset en de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur. De woning is hierdoor naast gezinswoning ook een levensloopbestendige woning.

First floor

Eerste verdieping: ruime overloop (ca. 2.95/2.88m) met direct rechts de volledig betegelde badkamer (ca. 2.80/2.50m) en toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 5.33/3.27m, 3.75/3.26m en 3.86/3.25m. In de badkamer is een douchecabine, staand closet en wastafel met spiegel/planchet. De vloerafwerking op de slaapkamers en de hal is tapijt en de wanden met behang. De ramen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval en bij de knieschotten is extra bergruimte. Op de overloop toegang tot de bergzolder.

Second floor

Tweede verdieping: Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar en hier is ook de HR combi CV Remeha bouwjaar. ca. 2011. De zolder loopt over de gehele bovenverdieping.

Garden

Berging, voor- zij- en achtertuin: de berging bevindt zich direct achter de woning (ca. binnenwerks 6.51/2.97 m) is in spouw uitgevoerd. De berging is tevens voorzien van elektra en verwarming. Links van de woning een pad naar de riante achtertuin. De mooie groen aangelegde achtertuin heeft meerdere terrassen, planten borders en een vijver.

Details

Bouwtechnisch: Begane grond beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Kruipruimte onder de woning en mangat bij de voordeur. Buitenkraantje bij achtergevel van de woning en bij de berging.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed