Aanbod

Sold

Sold: Wilhelminastraat 3A, 4921 AH Made

€199,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 75 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima 2-kamer appartement met balkon (zuid), lift en ruime berging op gewilde locatie in het dorpscentrum. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft o.a. een ruime en gezellige woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 33m²), (ouder)-slaapkamer, een moderne badkamer (nw. ca. 2012) en een toiletruimte (nw. ca. 2012). De HR combi cv is van 2015. Het appartement is goed geïsoleerd en hee... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 1990
  Status Sold
  Offered since 29 January 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05335
Asking price €199,000
Service costs €130
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 29 January 2019
Last updated 01 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Effective area 75 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 6.51 m²
Content 205 m³
Surface area other inner rooms 5 m²
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Balcony 4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Walkin shower
Washbasin furniture
Washingmachine connection
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

Prima 2-kamer appartement met balkon (zuid), lift en ruime berging op gewilde locatie in het dorpscentrum. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft o.a. een ruime en gezellige woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 33m²), (ouder)-slaapkamer, een moderne badkamer (nw. ca. 2012) en een toiletruimte (nw. ca. 2012). De HR combi cv is van 2015. Het appartement is goed geïsoleerd en heeft overal hardhouten kozijnen. Aan de zuidzijde zijn bij de woonkamer screens (zijde Kerkstraat). Het betreft een kleinschalig appartementencomplex met in totaal een 5-tal appartementen. Doordat het appartement met de voorzijde aan de Kerkstraat ligt heeft het een bijzonder fraai uitzicht op het prachtige dorpshart van Made met op zeer geringe loopafstand een gevarieerd en levendig winkelaanbod. Het complex staat aan een doorgaande weg met in de omgeving voldoende parkeerplaatsen. Bouwjaar complex 1990, vloeroppervlak ca. 75m². (Pand nr. 05335)

Hoofdentree zijkant van het complex aan de Wilhelminastraat met hierachter de centrale ontvangsthal met automatisch opende voordeur via zgn. “druppel”. Bij de hoofdentree het videofoonsysteem en de postboxen. Direct rechts in de ontvangsthal de toegangsdeur naar de bergingen behorende bij de appartementen. Aan het eind van de hal de trapopgang naar de verdiepingen en schuin tegenover de trap de lift met telescoopdeuren. Het complex telt naast de begane grond nog een 2-tal etages. Op de begane grond 1 appartement en op de elke etage 2 appartementen.

First floor

Entree appartement (eerste verdieping) met direct hierachter een ruime L-vormige hal (ca. 3,60 x 1,90 x 1,00m) met naast de voordeur de garderobe. In de hal een ruime vaste voorraadkast met de cv-ketel (Remeha) en de meterkast (5 groepen/ 2 aardlek en krachtstroom t.b.v. kookplaat). In de hal zijn de wanden afgewerkt met stucwerk, het plafond met spuitwerk en op de vloer ligt een kurktegel die doorloopt tot in het gehele appartement. Via de hal de toegangsdeur naar de zonnige en sfeervolle woonkamer met open keuken van totaal ca 33m² (respectievelijk ca 5,50 x 4,90m / 3,10 x 2.10m). De meerdere ramen zorgen voor een heldere verblijfsruimte en bieden een fraai uitzicht zowel op de Kerkstraat, Lucia Eijckenstraat en uiteraard ook op de Plukmadestraat. Aan de voorzijde zijn de ramen bij de woonkamer voorzien van screens. In de keuken een mooi recht keukenblok met extra veel bergruimte en geïntegreerde apparatuur zoals een koelkast, combimagnetron (ca. 2012), spoelbak, 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap. Tussen de woonkamer en de keuken is de toegangsdeur naar het zonnige balkon (ca. 4m²).

De royale (2-persoons)slaapkamer (ca. 4,10 x 3,34m) die bereikbaar is vanuit de hal ligt aan de zijkant van het complex, zijde Wilhelminastraat. In de hal zijn ook de toegangsdeuren naar de toiletruimte en de badkamer. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,15 x 0,95m) heeft een wandcloset en fonteintje. De ruime en eveneens volledig betegelde badkamer (ca. 3,41 x 1,70m) is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel met extra kastje, spiegel en een inloopdouche. Hier is tevens de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur.

Berging: de berging (ca. 2,50 x 2,10m/ nr. 2 op de bouwtekening) behorende bij het appartement ligt op de begane grond. Voordeel van de berging is dat deze zowel inpandig als vanaf een aparte ingang aan de buitenzijde toegang heeft (ingang buitenzijde is naast de hoofdingang). De berging is voorzien van elektra en biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een 2-tal fietsen en overige spullen.

Balcony

Balkon op zuid

Details

Bouwtechnisch/overig: Verdiepingsvloeren van beton. Binnendeuren: stalen kozijnen met opdekdeuren. Spouwisolatie/ overal dubbelglas. Wanden slaapkamer en woonkamer: behang. Het appartement heeft veiligheidssluitwerk. De Vereniging van Eigenaren is een actieve vereniging die de zaken financieel via VP&A goed beheert.

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 130,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.

Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht.... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed