Aanbod

Sold

Sold: Wilhelminastraat 5, 4921 AH Made

€199,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Plot size 200 m²
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooi 3-kamer appartement met balkon (noordwest ca. 6m²), royale berging op de begane grond op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het centrum van Made. Het complex is voorzien van een lift en het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping met de voorzijde die uitkijkt op de Stationsstraat/ Wilhelminastraat en Lucia Eijckenstraat. Aan de achterzijde (met balkon) uitkijk op de Julians... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 1990
  Status Sold
  Offered since 16 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05294
Asking price €199,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 16 May 2018
Last updated 15 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 200 m²
Effective area 80 m²
Content 216 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR-combi Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Mooi 3-kamer appartement met balkon (noordwest ca. 6m²), royale berging op de begane grond op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het centrum van Made. Het complex is voorzien van een lift en het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping met de voorzijde die uitkijkt op de Stationsstraat/ Wilhelminastraat en Lucia Eijckenstraat. Aan de achterzijde (met balkon) uitkijk op de Julianstraat. De woning heeft o.a. een sfeervolle en heldere woonkamer met dakkapel en een open keuken (totaal ca. 31m²), 2-tal ruime slaapkamers van resp. ca. 14m² en 7m², badkamer van ca. 5m². Het appartement is goed geïsoleerd, heeft overal hardhouten kozijnen met isolerende dubbele beglazing en beschikt over een videofoonsysteem. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex met in totaal een 5-tal appartementen dat ligt in het levendige dorpshart van Made met een gevarieerd winkelaanbod op zeer geringe loopafstand zoals een warme bakker, supermarkt en slager. Bouwjaar ca. 1990, vloeroppervlak ca. 80m². (Pand nr. 05294)

Ground floor

Hoofdentree is aan de zijkant van het complex aan de Wilhelminastraat met hierachter de centrale ontvangsthal. Bij de hoofdentree het videofoonsysteem en de postboxen. De deur is automatisch te openen met een zgn. “druppel”. Direct rechts in de ontvangsthal de toegangsdeur naar de bergingen behorende bij de appartementen. Aan het eind van de hal de trapopgang naar de verdiepingen en schuin tegenover de trap de lift met telescoopdeuren.

Entree van het appartement (tweede verdieping) met direct hierachter een ruime hal (ca. 4,00 x 1,50m). Vanuit de hal toegang tot beide slaapkamers, badkamer, toilet en de woonkamer met openkeuken. In de hal rechts de meterkast (5 groepen/ 2x aardlek). Tegenover de meterkast de toegangsdeur naar de gezellige en sfeervolle woonkamer van (ca. 5,75 x 4,21m) met aan de straatzijde over nagenoeg de volle breedte een dakkapel. De open keuken (ca. 2,68 x 2,10m) naast de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk geheel. In de deels betegelde keuken een recht keukenblok met boven-/ en onderkastjes, spoelbak en afzuigkap. In de keuken is een deur naar het balkon (ca. 2,72 x 2,10m) dat heerlijk op het noordwesten ligt en fraai uitzicht biedt. De royale (ouder)slaapkamer (ca. 4,86 x 2,72m) ligt links naast de voordeur en heeft een vaste kast, 2 grote ramen die zorgen voor voldoende daglicht en een deur naar het balkon. De tweede werk(slaap)kamer (ca. 3,10 x 2,36m) ligt geheel rechts in de hal en heeft een dakraam dat zorgt voor de lichtinval.
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,95m) heeft een staand closet en een fonteintje. De ruime, grotendeels betegelde L-vormige badkamer (ca. 2,30 x 2,68 x 1,65m) is voorzien van een wastafel/spiegel, planchet en een douche. Hier is tevens de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur en de HR Combi Nefit ca. 2011.

Other floors

Berging: de berging (ca. 3,20 x 2,70m) behorende bij het appartement ligt op de begane grond. Groot voordeel van de berging is dat deze zowel inpandig als vanaf een aparte ingang aan de buitenzijde toegang heeft (ingang buitenzijde is naast de hoofdingang). De berging is voorzien van elektra, 3 raampjes en biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een 2-tal fietsen en overige spullen.

Details

Bouwtechnisch/overig: Verdiepingsvloeren van beton. Binnendeuren: stalen kozijnen met opdekdeuren. Het appartement heeft veiligheidshang- en sluitwerk. De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 130,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed