Aanbod

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zandstraat 2, 4921 SM Made

€350,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 210 m²
Liveable area 121.68 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Mooi ogende en uit fraaie bouwstenen opgetrokken vrijstaande woning met aanbouw, garage met voor/zij-tuin (west) en een gezellige stadstuin aan de achterzijde bij de woning. De hoofdingang van de garage ligt aan de Blockmekerstraat. Tussen de keuken en garage is nog een overkapping met de toegangsdeur naar de garage. Erg praktisch en fijn is de parkeerplaats direct naast de woning. Indeling beg... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1980
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 26 July 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05463
Asking price €350,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 26 July 2021
Last updated 07 September 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 210 m²
Effective area 121.68 m²
Content 442 m³
Surface area external storage rooms 15.34 m²
Surface area external, linked storage rooms 8.6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Orientation South
Boiler
Type of boiler Remeha combi-cv Atlanta CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 2801
Area 208 m²
Drimmelen S 3258
Area 2 m²

Description

Mooi ogende en uit fraaie bouwstenen opgetrokken vrijstaande woning met aanbouw, garage met voor/zij-tuin (west) en een gezellige stadstuin aan de achterzijde bij de woning. De hoofdingang van de garage ligt aan de Blockmekerstraat. Tussen de keuken en garage is nog een overkapping met de toegangsdeur naar de garage. Erg praktisch en fijn is de parkeerplaats direct naast de woning. Indeling begane grond o.a.: hal, toilet, kelder, meterkast, sfeervolle L-vormige woonkamer (totaal ca. 34m²) met tuindeuren en een ruime leefkeuken (ca. 16m²). Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping, badkamer (ca. 4m²), en een 3-tal slaapkamers van respectievelijk groot ca. 8m² / 11m² en 11m². In de huidige situatie zijn de 2 laatst genoemde slaapkamers samengevoegd tot één zeer riante masterbedroom (totaal ca. 23m²). Maar dat is eenvoudig terug te brengen in de “oude” situatie. Tweede verdieping voorzolder (ca. 9m²) met aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 18m²) met dakkapel. De voortuin is ca. 6,60 x 3,00m, de zij-tuin ca. 8,00 x 8,00m en de stadstuin ca. 4,00 x 2,75m. De woning is van binnen op sommige onderdelen gedateerd maar is wel een prima gezinswoning en heerlijk vrijstaand. Kom kijken en ervaar de sfeer binnen en buiten. Bouwjaar ca 1980, inhoud ca 441,84m³, vloeroppervlak 121m² en perceel 210m². (Pand nr. 05463)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal, rechts de meterkast (7 groepen / 2x aardlek) en links de deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping en een kelderkast. In de hal een plavuis en muren van o.a. schoonmetselwerk (zgn. ijzelsteentje). Rechts in de hal is ook de toegangsdeur naar de sfeervolle L-vormige woonkamer met tuindeuren en haard met houtkachel (niet functioneel aangesloten). Op de vloer in de woonkamer parket en het plafond is afgewerkt met kraaldelen. Alle raamkozijnen en de tuindeuren in de woonkamer hebben kruisroeden (vakverdeling in de ramen) die de woning intern en aan de buitenzijde een huislijke uitstraling geven. De vele ramen zorgen voor een heldere verblijfsruimte. Aansluitend achter de woonkamer is de leefkeuken met keukenblok in hoekopstelling. In het keukenblok geïntegreerde apparatuur: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, close-in boiler en een koel-vriescombi. Bij de eethoek een raam met uitkijk op de stadstuin en de toegangsdeur naar deze tuin en de zij-tuin. Een lichtkoepel zorgt nog eens voor extra lichtinval. In de keuken eveneens een plafond van kraaldelen en hoofdzakelijk wanden van schoonmetselwerk.

First floor

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en de toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft een vaste kast. Op de vloer van de slaapkamers ligt zeil en op de overloop een kurkvloer met hier wanden afgewerkt met granol. Alle plafonds zijn zgn. systeemplafonds en de deuren naar de ruimtes zijn zgn. paneeldeuren. De badkamer ligt aan de straatzijde en is deels betegeld en deels afgewerkt met schrootjes. In de badkamer een ligbad, staand closet, wastafel met kastje, spiegel en een handdoekenkastje. De kozijnen op de eerste verdieping hebben ook kruisroeden.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder met dakkapel en de aansluiting voor wasmachine/ droger en de HR-combi cv Remeha Atlanta CW5 (bj. ca. 2011). Aansluitend een ruime 4e slaapkamer met dakkapel en bergruimte bij de knieschotten. Op deze verdieping ligt tapijt als vloerafwerking.

Garden

Voor-/ zij-/ en achtertuin, garage: In de voortuin staat hoofdzakelijk groenblijvende beplanting die van de straatzijde wordt afgescheiden door een smeedijzer hekwerkje. Het pad naar de voortuin en het pad langs de voorgevel is van oude straatklinkers, evenals de oprit naast de woning. De zij-tuin (west) heeft een speelweide met rondom groenblijvende beplating. De stadstuin is volledig bestraat. Bij de woning een 3-tal terrassen: bij de tuindeuren, in de zij-tuin en een knus terras bij de stadstuin. Het terras bij de tuindeuren heeft een zonnescherm. De garage (ca. 5,80m x 3,39m) heeft de hoofdingang met kanteldeur aan de Blockmekerstraat. De garage is meer in gebruik als berging.

Details

Bouwtechnisch en overig: Er is geen kruipruimte onder de woning. Begane grond en eerste verdieping: beton. Tweede verdieping: balklaag. De aanbouw is geïsoleerd. Spouwmuren woning: niet bekend of deze isolatie hebben. Schilderwerk buitenzijde van ca. 2012. Buitenkraantje bij achtergevel. Aanbouw: bitumen dak, is van voor 1996. Nagenoeg overal dubbele beglazing. Bij een 3-tal ramen condens (slaapkamer achterzijde, raampje in topgevel op zolder en op de begane grond bij de achtergevel).

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed