Aanbod

Sold

Sold: Zuideindsestraat 13, 4921 XK Made

€365,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 500 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Vrijstaande woning met garage, op royaal perceel van maar liefst 500m². Naast de woning een ruime oprit naar de garage. Bijzonder is dat de woning nog een tweede (eigen) oprit heeft via de achtergelegen Spechtstraat. Deze oprit komt uit bij de achtertuin/garage van de woning. De riante achtertuin ligt heerlijk op het zuiden en is ca. 16m diep en 12m breed. De woning beschikt over een sfeervolle en... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1972
  Status Sold
  Offered since 14 January 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05331
Asking price €365,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 January 2019
Last updated 01 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Certifications Architectural inspection
Isolations Cavity wall
Largely insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 500 m²
Effective area 140 m²
Living area 33.75 m²
Kitchen area 11.87 m²
Content 420 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Proline
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Natural ventilation
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Detached wood
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes

Definition

Vrijstaande woning met garage, op royaal perceel van maar liefst 500m². Naast de woning een ruime oprit naar de garage. Bijzonder is dat de woning nog een tweede (eigen) oprit heeft via de achtergelegen Spechtstraat. Deze oprit komt uit bij de achtertuin/garage van de woning. De riante achtertuin ligt heerlijk op het zuiden en is ca. 16m diep en 12m breed. De woning beschikt over een sfeervolle en ruime woonkamer (ca. 35m²), leefkeuken (ca. 12m²), bijkeuken, 3-tal slaapkamers (ca. 14m²/12m² en 11m²), een complete badkamer (ca. 5m²) en een ruime bergzolder (hier is zeker de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer). De voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Op een steenworp afstand is basisschool De Stuifhoek, supermarkt AH en een bushalte. Maar ook het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand. Anderzijds ligt de woning ook aan de rand van de bebouwde kom en uitvalswegen liggen op enkele autominuten van de woning. Een mooi pand qua bouwstijl, een echte gezinswoning op een lekker groot perceel. Bouwjaar woning ca. 1972, inhoud ca. 420m³ en perceel groot 500m². (Pand nr. 05331)

Ground floor

Indeling eerste woonlaag: aan de zijkant de entree van de woning en hierachter een ruime ontvangsthal (ca. 2,49 x 2,98m) met links de meterkast ( 10 x groepen/ krachtstroom/ 0 x aardlek) en het toilet met fontein (ca. 1,20 x 0,90m). Rechts in de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeuren naar de leef keuken en woonkamer. De sfeervolle en ruime woonkamer (ca. 4,60 x 7,50m) heeft een krukvloer en de wanden zijn afgewerkt met granol. In de woonkamer een elektrische haardpartij. De grote ramen aan de voor- achter- en zijkant zorgen voor veel lichtinval. In de leefkeuken (ca. 3,40 x 3,49m) een keukenblok in hoekopstelling met inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast, combimagnetron en een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap. De wanden in de keuken zijn deels betegeld en deels afgewerkt met stuukwerk. Achter de keuken is een tussenportaal/bijkeuken (ca. 2,00 x 3,40m) met een toegangsdeur naar de achtertuin. De bijkeuken heeft een aansluiting voor wasmachine en/of droger en een vlizotrap naar de bergzolder (boven de bijkeuken) met hier de cv HR Nefit Proline bj. 2009.

First floor

Indeling tweede woonlaag: Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer (2011). De slaapkamers zijn groot ca. 4,60 x 2,92m/ 3,76 x 3,40m en 3,40 x 3,49m. De trapopgang en de overloop zijn afgewerkt met granol en op de vloer ligt zeil. Op de slaapkamers zijn de wanden afgewerkt met stuukwerk of behang en bijna alle slaapkamers hebben zeil als vloerafwerking. De betegelde badkamer (ca. 2,49 x 2,12m) heeft inloopdouche, wandcloset, wastafel met spiegel(kastje) en een designradiator. Op de overloop is nog een vlizotrap naar de bergzolder.

Second floor

Indeling derde woonlaag: zeer royale bergzolder en tevens is hier de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer. Aan beide zijden in de topgevel ramen.

Garden

Tuinen en garage: bij de woning een riante voortuin en een oprit naast de woning. De voortuin is onderhoudsvriendelijk, hoofdzakelijk bestaande uit grindborder en vaste platen. Aan de achterzijde van de woning eveneens een oprit en hier kunnen meerdere auto’s op eigen terrein worden geparkeerd (vanuit de Spechtstraat). De achtertuin (ca. 16m diep en gemiddeld ca. 12m breed) ligt op het zuiden met direct achter de woning een ruim terras met sierbestrating en een pad dat doorloopt naar de oprit aan de achterzijde van de woning. Tenslotte is er in het midden van de tuin een speelweide. Houten garage met ABC golfplaten (ca. 6,00 x 3,00m).

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond, voornamelijk beton/ verdiepingsvloeren houten balklagen. Buitenschilderwerk buiten 2013. Kruipruimte alleen onder de woonkamer (mangat bij deur naar de hal vanuit de woonkamer). ABC golfplaten op de garage. Woning heeft spouwmuren en zijn in ca. 2010 na-geïsoleerd.

De koper betaalt een commissie van € 1.900,- voor de diensten van Zopfi Makelaardij. Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Features by friends

 • mooie omgeving om te gaan wandelen of fietsen
  1
  Endorser
 • AH in de buurt en doe het zelf zaak
  1
  Endorser
 • Privacy toch wel groene omgeving
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Wij hebben hier van 1973 af gewoond ,voor toen een redelijk groot huis gebouwd. met voldoende slaapkamers voor eventuele kinderen met eventueel uitbreiding naar de zolder.Maar zijn toen best veel gaan reizen en dat was zo goed bevallen dat we niet meer aan kinderen zijn begonnen.en je word ouder en meer aan huis gebonden.Wij hebben er altijd fijn gewoond en het is een gezellige buurt.En we hadden nog plannen genoeg met het huis maar door heftige omstandig heden is dat niet door gegaan. maar ik heb er altijd graag gewoond.Ik zal het missen lekker in mijn hangmat in de tuin. Anoniem

Recently viewed