Aanbod

Sold

Sold: Heistraat 27, 4909 BD Oosteind

€825,000
Type of residence House, country house, detached house
Plot size 13,200 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer fraaie en landelijk gelegen vrijstaande woning (type landhuis) op 13.200m² grond met inpandig bereikbare garage, een 2-tal loodsen (ca. 65 x 16m / 47 x 16m, momenteel beide in gebruik als caravanstalling/ bj. ca. 1970). De woning ligt in het buitengebied van Oosteind op een steenworp afstand van Dongen (nabij Avri). De woning heeft o.a. een ontvangsthal (ca. 9m²), woonkamer met open keuken... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, country house, detached house
  Construction period 2002
  Status Sold
  Offered since 22 January 2020
  Offered since 22 January 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05391
Asking price €825,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 22 January 2020
Last updated 19 February 2021
Construction
Type of residence House, country house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2002
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Floor, Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 13,200 m²
Effective area 150 m²
Content 530 m³
Surface area other inner rooms 31 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Near highway, Near public transport, Outside village, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Floor heating
Bathroom facilities Bath, Bidet, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Oosterhout V 633
Area 13,200 m²

Description

Zeer fraaie en landelijk gelegen vrijstaande woning (type landhuis) op 13.200m² grond met inpandig bereikbare garage, een 2-tal loodsen (ca. 65 x 16m / 47 x 16m, momenteel beide in gebruik als caravanstalling/ bj. ca. 1970). De woning ligt in het buitengebied van Oosteind op een steenworp afstand van Dongen (nabij Avri). De woning heeft o.a. een ontvangsthal (ca. 9m²), woonkamer met open keuken van maar liefst totaal ca. 70m² en een bijkeuken (ca. 16m²). Op eerste verdieping een overloop met een ruime vaste kast, een 2-tal royale slaapkamers van resp. groot ca. 22m² en 12,5m², een extra ruimte/kamertje van ca. 5m² en een riante en complete badkamer van ca. 8m². Tot slot is er nog een bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. De inpandig bereikbare garage (ca. 31m²) heeft nog een extra bergzolder. Het pand incl. de garage is rondom voorzien van kunststof kozijnen met ramen van het type draaikiepsysteem en optimaal geïsoleerd met vloer-/ spouw-/ en dakisolatie. De ramen hebben isolerende HR++ dubbele beglazing. Bij de woning rondom tuin en geheel achter de loodsen is nog een weiland. Bij de linker zij-tuin is nog een stenen berging (halfsteens uitgevoerd). Het object heeft bestemming wonen/agrarisch. U zult niet snel een vergelijkbare (jonge) woning vinden, met deze bijzondere en mooie bouwstijl op een perceel van ruim 1 ha groot. Wilt u heerlijk vrij en landelijk wonen, op een steenworp afstand van de gemeente Dongen met alle voorzieningen en op slechts enkele autominuten afstand van uitvalwegen als de A27/ A59, dan is dé woning die u beslist moet bekijken. Bouwjaar woning ca. 2002, inhoud ca. 530m³ (excl. gagare) en perceel 13.200m². (Pand nr. 05391)

Bestemming pand: wonen, bedrijvigheid, agrarisch. Op dit moment ligt er bij de gemeente een "principe verzoek" dat ook nieuwe eigenaren, indien gewenst er caravans mogen stallen. Op dit moment kunnen er ca. 80 caravans gestald worden. Een volgende stap is wijziging bestemming naar wonen-bedrijvigheid-statische opslag. Hierdoor krijg dit object meer mogelijkheden en is niet alleen het stallen van caravans mogelijk. Woonbestemming is ook optioneel.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een royale ontvangsthal (ca. 3,60 x 2,80m) met direct rechts de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek) en links in de hal de hardhouten trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap een raam in de zijgevel dat zorgt voor extra lichtinval in de hal. Alle muren zijn afgewerkt met stucwerk en op de vloer ligt een vloertegel die doorloopt tot in de alle ruimtes op de begane grond m.u.v. van de garage. In het verlengde van de hal de deur naar de fantastische riante woonkeuken van ca. 28m² (ca. 5,70 x 5,00m). In de keuken een mooi en compleet keukenblok in hoekopstelling met granieten werkblad, soft-close lades en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, combimagnetron, koelkast en gaskookplaat met afzuigkap. In de keuken openslaande tuindeuren naar het terras achter de woning en de toegangsdeur naar de bijkeuken. Naast de keuken (via een toog) toegang naar de zeer royale woonkamer van ca. 48m² (eetgedeelte ca. 8,00 x 4,06m en zitgedeelte ca. 4,40 x 3,83m). Ook in de woonkamer tuindeuren en extra ramen en ruimpuien die zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer is een aansluiting voor een haard. Ook hier overal stucwerk wanden en het plafond afgewerkt met schuurwerk. Via de keuken is de toegangsdeur naar de volledig betegelde bijkeuken (ca. 2,98 x 5,36m) met hier de HR combi cv (Nefit/ bj. 2002), het centrale afzuigsysteem, de aansluiting voor het witgoed en een uitstortgootsteen (w+k water). In de bijkeuken de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje en een deur naar het terras achter de woning. Via de bijkeuken is de garage (ca. 7,00 x 4,50m) inpandig bereikbaar. In de garage een plafond van zgn. Agnesplaatjes en een elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectionaldeur. Achter in de garage is ook nog een toegangsdeur naar het terras achter de woning.

First floor

Eerste verdieping: overloop met ruime vaste (kleding)kast en de toegang tot een 2-tal royale slaapkamers, een ruime badkamer en een extra ruimte. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 6,58 x 4,81m en 4,61 x 2,80m. Beide slaapkamers hebben een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een extra dakraam. De extra ruimte (ca. 3,60 x 1,50m) kan dienen als strijkkamertje of als bijvoorbeeld ruimte voor een zonnebank. Ook deze ruimte heeft een dakraam. Aan de achterzijde van de woning ligt de badkamer (ca. 3,28 x 3,00m) eveneens met dakkapel. De badkamer is volledig betegeld, compleet en voorzien van een ligbad, doucheruimte, wastafel met wastafelmeubel en spiegel, wandcloset en een bidet.

Second floor

Tweede verdieping: Via een vlizotrap op de overloop is een volledig betegelde bergzolder bereikbaar. Deze ligt hoofdzakelijk boven de 2 slaapkamers op de eerste verdieping.

Garden

Tuinen rondom/ 2x loods /berging: Bij de woning rondom een fraai aangelegde ruime tuin met gazons, plantenborders, struiken en bomen. Vanaf de straatzijde een oprit naar de loodsen en een aparte oprit naar de garage. Bij de oprit ter hoogte van de voorgevel van de woning een ijzer hekwerk waarmee de oprit naar achter kan worden afgesloten. De loodsen zijn uitgevoerd in spouw (geen isolatie) en de kleinere loods heeft vooraan een aparte werkplaats. Voor de langste loods staat nog een broeikas. De zadeldaken van de loodsen zijn van binnenuit geïsoleerd met isolatieplaten. Op de loodsen liggen ABC-golfplaten (asbesthoudend). De stenen berging met zadeldak is halfsteens uitgevoerd en gedekt met ABC golfplaten. Direct achter de loodsen, die beide momenteel gebruikt worden als caravanstalling (met vergunning) een mestopslagsilo (wordt al jaren niet meer gebruikt en is leeg). Geheel achter aan op het perceel een royaal weiland over de volle breedte.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond en eerste verdieping beton, tweede verdieping: balklaag. Er is geen kruipruimte onder de woning. Spouwruimte woning is 15cm. De garage is ook in spouw uitgevoerd, binnenmuur kalkzandsteen. In garage geen radiator, wel aansluitpunt. Op gehele begane grond vloerverwarming als hoofdverwarming (met extra radiatoren) m.u.v. in de garage. Verdeler zit bij cv-installatie. Er is geen gasmeter in de woning. De cv wordt gestookt op propaangas (tank/ boven de grond, bij zijtuin). In meterkast zit wel een mantelbuis voor eventueel een gasaansluiting. De propaantank wordt gehuurd voor ca. 100 euro per jaar. Woning is gedekt met een duurzame verglaasde dakpan. In de gehele woning paneeldeuren. Bij rechter zijgevel zit een aanvoerpijp voor aanvoer van frisse lucht indien met in de woonkamer een haard wil maken. Opbrengst caravanstalling: op aanvraag en alleen voor kandidaten met belangstelling.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed