Aanbod

Sold

Sold: Krommebeemd 69, 4907 DS Oosterhout Nb

€199,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 167 m²
Liveable area 100 m²

Note

Ruime gezinswoning (middenwoning) met serre, voor/achtertuin en een achterom / overal kunststof kozijnen en op geringe loopafstand van winkelcentrum

Ruime gezinswoning (type middenwoning) met serre, voor/achtertuin en een achterom op een mooie en kindvriendelijke locatie in de Beemdenbuurt. Alle kozijnen bij de woning zijn in ca. 2002 vervangen door duurzame kunststofkozijnen met ramen van het type draai-kiepsysteem. Ook de betimmering van het dakkapel aan de achterzijde is vervangen door kunststofdelen. De aluminium serre achter de woning is... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1983
  Status Sold
  Offered since 15 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05268
Asking price €199,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 January 2018
Last updated 20 May 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 167 m²
Effective area 100 m²
Content 345 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Type Front yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Heating District heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Ruime gezinswoning (type middenwoning) met serre, voor/achtertuin en een achterom op een mooie en kindvriendelijke locatie in de Beemdenbuurt. Alle kozijnen bij de woning zijn in ca. 2002 vervangen door duurzame kunststofkozijnen met ramen van het type draai-kiepsysteem. Ook de betimmering van het dakkapel aan de achterzijde is vervangen door kunststofdelen. De aluminium serre achter de woning is gezet in ca. 2002 en heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De woning heeft verder o.a. een semi open keuken, L-vormige woonkamer met serre (totaal ca. 40m²), 4-tal slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime L-vormige achtertuin ligt heerlijk op zuidwest (ca. 7m x 15m x 4,5m) en heeft aan de achterzijde vrij uitzicht. De woning ligt in de wijk Dommelbergen op zeer geringe loopafstand van basisschool Montessori en het winkel-/sportcentrum “Arkendonk”. In de directe omgeving van de woning zijn er voldoende parkeerplaatsen. De woning is goed gesitueerd ten opzichte van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Verwarming en warm water geschiedt middels stadsverwarmingsinstallatie, alle kozijnen hebben HR dubbele beglazing en de woning is volledig geïsoleerd. Bouwjaar woning ca. 1983, inhoud ca. 345m³ en perceel groot 167m². (Pand nr. 05268)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,20 x 1,10m). De wanden zijn hier afgewerkt met spachtelputz en laminaat als vloerafwerking. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de L-vormige woonkamer (ca. 6,10 x 5,20 x 2,70m) met direct aansluitend de serre (4,81 x 3,29m). De wanden in de woonkamer zijn deels afgewerkt met granol en deels met steenstrips en ook hier laminaat als vloerafwerking (incl. de serre). In de woonkamer is een trapkast met de unit voor de stadsverwarming en de meterkast (5 groepen, krachtstroom en 3x aardlek). In de serre openslaande tuindeuren naar de achtertuin en een deur die direct uitkomt in de berging. De serre is open gemaakt met de woonkamer waardoor hier een ruimtelijk geheel is ontstaan. De keuken (ca. 3,80 x 2,04m) ligt aan de straatzijde en heeft een keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes. Het keukenblok is voorzien van een spoelbak, keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast en een losse vaatwasser. In de woonkamer is nog een toegangsdeur naar het tussenportaal met de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De deels betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 0,92m) is voorzien van een staand closet met fonteintje.

First floor

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,90 x 1,00m) met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,02 x 3,03m/ 4,11 x 2,70m en 3,12 x 2,43m. De overloop heeft spachtelputz wanden en zeil (laminaatlook) als vloerafwerking. In de slaapkamers laminaat als vloerafwerking en zijn de wanden hoofdzakelijk afgewerkt met behang. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,10 x 2,04m) ligt aan de straatzijde en is voorzien van een mooie douchecabine, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel/ spiegel en een designradiator. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: L-vormige voorzolder (ca. 4,00 x 1,20 x 2,00m) met veel bergruimte bij de knieschotten en tevens de aansluiting voor de wasmachine en/of droger. Aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 3,00 x 4,00m) met aan de achterzijde een dakkapel. De trapopgang en de voorzolder zijn afgewerkt met spachtelputz.

Garden

Voor-achtertuin en achterom: de ruime voortuin (ca. 5,00 x 3,00m) heeft een pad naar de voordeur en een grote plantenborder met hoofdzakelijk groenblijvende struiken. De L-vormige achtertuin heeft een ruim terras direct achter de woning en meerdere overkappingen. De tuin loopt door tot achter de woning van de buren en hier is ook de poort met achterom (komt uit bij de parkeerplaatsen). De stenen berging (ca. 3,70 x 2,20m/ halfsteens uitgevoerd) ligt direct achter de serre en is voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch-overige: Begane grond en verdiepingsvloeren; beton en bij de tweede verdieping, deels betond, deels balklaag/ kruipruimte via mangat in trapkast/ riolering pvc/ buitendeuren voorzien van veiligheidssloten.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Recently viewed