Aanbod

Sold

Sold: Krommebeemd 70, 4907 DT Oosterhout

€225,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 178 m²
Liveable area 108 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Riante hoekwoning met voor/achtertuin en een achterom op een mooie en kindvriendelijke locatie in de Beemdenbuurt. De huidige eigenaar heeft in 2014 de eerste en tweede verdieping volledig aangepakt. Zo zijn de vloeren afgewerkt met een mooie pvc-vloer, alle slaapkamers voorzien van stucwerk, nieuwe badkamer en is er op zolder een aparte ruimte voor was/droogapparatuur gemaakt. De woning heeft ver... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1983
  Status Sold
  Offered since 01 October 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05315
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 01 October 2018
Last updated 14 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 178 m²
Effective area 108 m²
Living area 23.6 m²
Kitchen area 9.01 m²
Content 325 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near school
Near shopping center
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes

Definition

Riante hoekwoning met voor/achtertuin en een achterom op een mooie en kindvriendelijke locatie in de Beemdenbuurt. De huidige eigenaar heeft in 2014 de eerste en tweede verdieping volledig aangepakt. Zo zijn de vloeren afgewerkt met een mooie pvc-vloer, alle slaapkamers voorzien van stucwerk, nieuwe badkamer en is er op zolder een aparte ruimte voor was/droogapparatuur gemaakt. De woning heeft verder o.a. een open keuken, L-vormige woonkamer (totaal ca. 32m²), 4-tal slaapkamers en een badkamer. De ruime achtertuin ligt heerlijk op het zuidwesten (ca. 7m x 11m) en heeft een achterom. De woning ligt in de wijk Dommelbergen op zeer geringe loopafstand van basisschool Montessori en het winkel-/sportcentrum “Arkendonk”. In de directe omgeving van de woning zijn er voldoende parkeerplaatsen. De woning is goed gesitueerd ten opzichte van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Verwarming en warm water geschiedt middels stadsverwarmingsinstallatie, alle kozijnen hebben HR dubbele beglazing en de woning is volledig geïsoleerd. Bouwjaar woning ca. 1983, inh. ca. 325m³ en perceel groot 178m². (Pand nr.05315)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,69 x 1,17m). De wanden zijn hier afgewerkt met stucwerk en laminaat als vloerafwerking. Direct rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 0,92m) is voorzien van een wandcloset met fonteintje en de trap opgang naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de L-vormige woonkamer (ca. 5,50 x 4,29m). De wanden in de woonkamer zijn deels afgewerkt met stukwerk/spachtelputz en ook hier laminaat als vloerafwerking. In de woonkamer is een trapkast met de unit voor de stadsverwarming (Agpo) en de meterkast (7 groepen, aparte groep voor het koken en 1 x aardlek). De keuken (ca. 3,13 x 2,88m) ligt aan de straatzijde en heeft een keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes. Het keukenblok is voorzien van een spoelbak, inductie kookplaat met afzuigkap, oven en koelkast. In de woonkamer is nog een toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,11 x 1,11m) met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,22 x 2,87m/ 4,34 x 2,98m en 3,30 x 2,40m. De gehele eerste verdieping heeft stucwanden en pvc als vloerafwerking. De volledig vernieuwde (2016) betegelde badkamer met afzuiging (ca. 1,62 x 2,15m) ligt aan de straatzijde en is voorzien van een mooie inloopdouche, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel/spiegel en een designradiator. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,11 x 0,84m) met links bergruimte bij de knieschotten en rechts de aparte ruimte voor de wasmachine en/of droger (ca. 2,27 x 1,90m). Aansluitend een zeer ruime 4e slaapkamer (ca. 4,87 x 3,51m) met een nokhoogte van 3,57m aan de achterzijde een dakraam. Tevens is het mogelijk om hier twee slaapkamers te creëren of een extra bergzolder.

Garden

Voor-achtertuin en achterom: de ruime voortuin (ca. 5.00 x 7.00m) heeft een pad naar de voordeur met planten borders. De achtertuin heeft een ruim terras direct achter de woning en een achterom (komt uit bij de parkeerplaatsen). De stenen berging (halfsteens uitgevoerd) ligt achterin.

Details

Bouwtechnisch-overige: Begane grond en verdiepingsvloeren/ kruipruimte via mangat in trapkast/ riolering pvc/ buitendeuren voorzien van veiligheidssloten. Alle slaapkamers zijn voorzien van internet/kabelaansluiting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed