Aanbod

Sold

Sold: Lisztstraat 19, 4904 ME Oosterhout

€197,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 156 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Goed onderhouden, courante en ruime gezinswoning met berging en een achterom op gunstig gelegen locatie in de componistenbuurt in Zuiderhout te Oosterhout. De woning heeft naast een royale doorzonwoonkamer met semi open keuken maar liefst een 5-tal slaapkamers. De woonkamer met semi open keuken is totaal ca. 39m², de badkamer ca. 4m² en de slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 11m²/ 10m²/ 2 x... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1968
  Status Sold
  Offered since 20 October 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05318
Asking price €197,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 October 2018
Last updated 13 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 156 m²
Effective area 115 m²
Living area 29.98 m²
Kitchen area 5.92 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 8.75 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Type Front yard
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Vaillant HR Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes

Definition

Goed onderhouden, courante en ruime gezinswoning met berging en een achterom op gunstig gelegen locatie in de componistenbuurt in Zuiderhout te Oosterhout. De woning heeft naast een royale doorzonwoonkamer met semi open keuken maar liefst een 5-tal slaapkamers. De woonkamer met semi open keuken is totaal ca. 39m², de badkamer ca. 4m² en de slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 11m²/ 10m²/ 2 x 6m² en 13m². Het dak van de woning hebben de huidige bewoners volledig laten isoleren en alle kozijnen aan de voorzijde zijn in ca. 1998 vervangen door kunststofkozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde is in de houten kozijnen in ca. 2000 overal HR++ dubbele beglazing gezet. Ook het “houtwerk” in voor-/ achtergevel tussen de kozijnen op de begane grond en de eerste verdieping is vervangen door kunststof met “houtlook”. Hierdoor is de woning behoorlijk onderhoudsvriendelijk geworden en goed geïsoleerd. De woning ligt tegenover een riante groenstrook met speelveldje. De ca. 12m diepe achtertuin kent veel privacy. De woonomgeving is ideaal voor gezinnen met kinderen: op geringe loopafstand een 2-tal basisscholen en winkelcentrum Zuiderhout, maar het stadscentrum van Oosterhout ligt ook op zeer geringe fietsafstand. Bouwjaar woning ca. 1968, inhoud ca. 350m³ en perceel groot 156m². (Pand nr. 05317)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een L-vormige hal met links de meterkast (vernieuwd/ moderne kast met automaten; 6 groepen en 2x aardlek). Halverwege links in de hal, en voor de trapopgang naar de eerste verdieping is de toiletruimte. De deels betegelde toiletruimte (ca. 1,05 x 0,87m) is voorzien van een staand toilet en fonteintje. Aan het einde van de hal is de deur naar de ruime trapkast met hier de HR-combi-cv Vaillant bj. ca. 2014). In de hal ligt een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met granol. In de hal rechts is de toegangsdeur naar de sfeervolle en royale doorzonwoonkamer (ca. 8,17 x 3,67m) met semi open keuken (ca. 3,02 x 1,96m). Het zitgedeelte in de woonkamer is aan de straatzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde bij de keuken. De grote ramen zorgen voor extra veel lichtinval. Het grote raam aan de voorzijde van de woonkamer heeft een elektrisch rolluik met timer. In de woonkamer een laminaatvloer (tegellook) en wanden hoofdzakelijk afgewerkt met spachtelputz en deels met granol. Het plafond heeft fraai schuurwerk. In de keuken een keukenblok in hoekopstelling (ca. 1999) met geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser (ca. 2017), koelkast en vriezer, elektrische oven-grill en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. In de keuken de toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,02 x 1,99m) met toegang tot een 4-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 3,66 x 2,96m/ 3,67 x 2,91m/ 2,98 x 1,98m en 2,87 x 1,97m. Alle slaapkamers hebben laminaatvloeren en op de overloop ligt tapijt. De wanden op de slaapkamer zijn nagenoeg alle afgewerkt met glasvezelbehang. De ouderslaapkamer heeft een vaste schuifwandkast en een elektrisch bedienbaar rolluik. De ruime en volledig betegelde badkamer (ca. 2,64 x 1,41m) is voorzien van een royale douche, wastafel met kastje, spiegel en planchet. In de badkamer is ook de aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,00 x 0,93m) met aan beide zijden extra bergruimte bij de knieschotten die afgesloten kan worden met een vouwdeur. Aansluitend een ruime 5e (zolder)slaapkamer (ca. 3,65 x 3,73m/ nokhoogte ca. 2,42m) met groot dakraam. De vloer op deze kamer is afgewerkt met laminaat.

Garden

Voor-achtertuin en berging: De voortuin (zuidwest/ ca. 5x6m) heeft een pad met sierbestrating naar de voordeur. Naast het pad grote plantenborders met veelal groenblijvende planten/struiken. De ca. 12m diepe, gezellig aangelegde groene achtertuin ligt op noordoost en heeft een terras direct achter de woning en een terras voor de berging. In het midden en aan de zijkant zijn plantenborders met vaste planten en struiken. Achter in de tuin een stenen berging (ca. 3,50 x 2,50m/ halfsteens uitgevoerd) met kleine overkapping en een poort met achterom.

Details

Bouwtechnisch/overige: begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Onder de woning kruipruimte (mangat in trapkast). Schilderwerk buiten van ca. 2016. Goten voor- en achterzijde vervangen in ca. 2000. Bitumen dak van berging en overkapping is van ca. 2012. Buitenkraantje voorgevel (afsluiten via meterkast). In badkamer mechanische ventilatie.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De koper betaalt € 1.895,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars). Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Biedingen op de woning uitsluitend via ons biedingssysteem bij de woning.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed