Aanbod

Sold

Sold: Tempelierstraat 28, 4902 XJ Oosterhout

€165,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima 2-kamer appartement met dakterras (zuid) op een gewilde locatie nabij het winkelcentrum van Oosterhout. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft o.a. een ruime en gezellige woonkamer (ca. 32m²), (ouder)-slaapkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een dakterras (ca. 34m²). Het appartement was voorheen een 3-kamer appartement maar door de vorige eigenaar zijn de slaapkamers same... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 1955
  Status Sold
  Offered since 07 May 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05350
Asking price €165,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 May 2019
Last updated 26 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Living area 32.12 m²
Kitchen area 6 m²
Content 185 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Has a storage room Yes

Definition

Prima 2-kamer appartement met dakterras (zuid) op een gewilde locatie nabij het winkelcentrum van Oosterhout. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft o.a. een ruime en gezellige woonkamer (ca. 32m²), (ouder)-slaapkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een dakterras (ca. 34m²). Het appartement was voorheen een 3-kamer appartement maar door de vorige eigenaar zijn de slaapkamers samen gevoegd. De HR combi cv is van 2015. Het appartement is goed geïsoleerd en heeft overal kunststof kozijnen. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex met in totaal een 4-tal appartementen. Het appartement is ideaal gesitueerd boven o.a. een bakker en slager, maar ook op zeer geringe loopafstand van het gezellige winkelcentrum Arendshof Oosterhout. Het complex staat aan een doorgaande weg met in de omgeving voldoende parkeerplaatsen. Bouwjaar complex 1955, vloeroppervlak ca. 70m² en inhoud ca.185 m3 (Pand nr. 05350)

Ground floor

Hoofdentree aan de Tempelierstraat met hierachter de centrale ontvangsthal en de gezamenlijke meterkast/watermeter. Direct in de ontvangsthal het trappenhuis naar de verdiepingen. Het complex telt naast de begane grond nog een 2-tal etages.

Entree appartement (eerste verdieping) met direct hierachter de hal (ca. 4,10 x 1,00m).
In de hal toegang tot het toilet, slaapkamer, keuken en woonkamer. In de hal zijn de wanden afgewerkt met behang en op de vloer ligt laminaat dat doorloopt in de slaapkamer en woonkamer. Aan het einde van de hal de toegangsdeur naar de zonnige en sfeervolle woonkamer (ca. 8,07 x 3,98m). De meerdere ramen zorgen voor een heldere woonruimte en bieden een fraai uitzicht zowel op het dakterras als de Tempelierstraat. In de keuken een keukenblok bestaande uit 2-tal units met o.a. spoelbak en een gaskookplaat/afzuigkap. In de keuken de deur naar de badkamer (ca. 1,00 x 2,00m) die voorzien is van een douche en wastafel met wastafelombouw. Tevens via de keuken een deur naar het dakterras (ca. 9,55 x 3,57m).

De royale (2-persoons)slaapkamer (ca. 3,71 x 5,17.m) die bereikbaar is vanuit de hal ligt aan de voorkant van het complex. In de hal is ook de toegangsdeur naar het toilet (ca. 0,80 x 1,09m) met een staand closet en fonteintje. De aansluiting voor was-/ en droogapparatuur bevind zich in de berging (hout/geïsoleerd) op het dakterras.

Details

Bouwtechnisch/overig: Verdiepingsvloeren van beton. Overal dubbelglas/kunststof kozijnen. Wanden slaapkamer/hal: behang. Wanden woonkamer gestuukt. Het appartement heeft veiligheidshang/ en sluitwerk.

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 35,- per maand. Deze servicekosten voorzien in schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex, reservering voor het toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex en is exclusief de premie opstalverzekering.

Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht.... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Dakterras
  1
  Endorser
 • Dichtbij het centrum
  1
  Endorser
 • Vernieuwde wijk slotjes
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Perfecte woning om te beginnen als starter! De reden dat ik de woning destijds heb gekocht is dat het op de eerste verdieping is. Het genot van de grootte van een flat echter toch een “tuin”!! Denise Weterings

Photo from friends

Recently viewed