Aanbod

Sold

Sold: Vroenhoutstraat 9, 4901 ZN Oosterhout

€257,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 145 m²
Liveable area 130 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer riante en echte gezinswoning (type tussenwoning) met erker, royale aanbouw, dakterras (zuid) en een 5-tal slaapkamers op een uitstekende locatie en gering loopafstand van de binnenstad. De woning heeft door de bouw van een erker aan de voorzijde van de woning een extra grote woonkamer met open keuken (totaal ca. 48m²). In de keuken een moderne en nieuwe keukeninrichting (september 2018). T... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1974
  Status Sold
  Offered since 05 December 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05386
Asking price €257,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 December 2019
Last updated 04 February 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Bitumen
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 145 m²
Effective area 130 m²
Living area 29.6 m²
Kitchen area 19.6 m²
Content 400 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR c0mbi-cv Intergas Kompact CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Sink
Toilet
Washbasin furniture
Garden available Yes

Definition

Zeer riante en echte gezinswoning (type tussenwoning) met erker, royale aanbouw, dakterras (zuid) en een 5-tal slaapkamers op een uitstekende locatie en gering loopafstand van de binnenstad. De woning heeft door de bouw van een erker aan de voorzijde van de woning een extra grote woonkamer met open keuken (totaal ca. 48m²). In de keuken een moderne en nieuwe keukeninrichting (september 2018). Tevens is er op de begane grond een badkamer (ca. 7m²) en een slaapkamer (ca. 15m²) die ook gebruikt kan worden als werkkamer of als praktijkruimte aan huis (heeft een eigen ingang via de achtertuin). Naast de genoemde slaapkamer op de begane grond zijn er nog een 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping groot ca. 17m²/ 11m²/ 6m² en een ruime 4e slaapkamer (ca. 12m²) op de tweede verdieping met aansluitend een dakterras. De bijkeuken (ca. 5m²) achter de woonkamer biedt toegang tot de achtertuin. In de achtertuin (ca. 10m diep) een overkapping en een achterom. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing. De gezellige binnenstad is vlot te voet of per fiets bereikbaar. Maar ook een bus opstapplaats ligt op geringe loopafstand. Door de uitstekende bereikbaarheid van rijkswegen als de A27 en A59 is dit tevens een aantrekkelijke locatie voor forenzen. Zoekt u een riante gezinswoning aan de rand van het centrum, dicht bij winkels en een basisschool (De Touwbaan), dan is het zeker de moeite om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Bouwjaar ca. 1974, inhoud ca. 400m³ en perceel 145m². (Pand nr. 05386)

Ground floor

Indeling begane grond: overdekte entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,30 x 1,00m) met direct links de volledig betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje met kastje. Aansluitend de meterkast (uitgebreid: 12 groepen en 2x aardlek). In de hal een mooie tegelvloer die doorloopt tot in de woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer. In het verlengde van de hal een paneeldeur met glaszetting naar de woonkamer (ca. 5,30 x 5,60m) met open keuken (ca. 5,60 x 3,50m). In de woonkamer de vaste trap naar de eerste verdieping met aan de straatzijde een moderne en complete keuken in U-opstelling (09-2018) met composiet werkblad en geïntegreerde apparatuur en zoals: koelkast, vriezer, quooker, vaatwasser, combimagnetron en een 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap. Alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Achter de woonkamer zijn de toegangsdeuren naar de bijkeuken en de slaap(werk)kamer met badkamer. In de bijkeuken (ca. 2,50 x 2,00m) de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur en de toegangsdeur naar de achtertuin. De slaapkamer (ca. 4,95 x 3,10m/ met lichtkoepel) is eveneens afgewerkt met spachtelputz en is nu in gebruik als praktijkruimte. In deze ruimte ook een toegangsdeur naar de achtertuin. Achter deze ruimte is de volledig betegelde badkamer (ca. 2,20 x 3,10m) met open douche, staand closet en wastafel met spiegel. In deze aanbouw met plat dak zit vloerverwarming als bijverwarming.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,00 x 1,00m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en een (tweede) badkamer. De slaapkamers zijn resp. ca. 4,00 x 3,40m/ 3,30 x 3,40m en 3,30 x 2,00m. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,20 x 2,00m) ligt aan de straatzijde en is voorzien van een ligbad, staand closet, designradiator, wastafel met spiegel, planchet en wandkastjes. De slaapkamers en de overloop hebben een laminaatvloer en alle muren zijn afgewerkt met spachtelputz. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder/overloop (ca. 2,50 x 1,00m) met toegangsdeur tot het op het zuiden gelegen dakterras (ca. 5,50 x 1,80m) en een aparte cv/wasruimte (ca. 1,80 x 2,00m) met de HR-combi-cv (Intergas CW5, bj. ca. 2007). Via de overloop toegang naar de 5e (zolder)slaapkamer (ca. 3,40 x 4,30m) met groot raam aan de straatzijde en dakkapel aan de achterzijde.

Garden

Voor-/achtertuin: de voortuin (ca. 5,50 x 1,00m/ zuid) is geheel bestraat met sierbestrating. De L-vormige achtertuin (ca. 10,00 x 5,50 x 3,00m) is voor een deel voorzien van een overkapping. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en volledig bestraat. Achter in de tuin een achterom (elektrische roldeur met afstandsbediening).

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane vloer en verdiepingsvloeren: beton. Er is geen kruipruimte. Woning uitgevoerd in spouw, aanbouw spouwmuren met isolatie. Bouw erker ca. 2007. Kunststof kozijnen beneden van ca. 2007/ 1e + 2e verdieping van ca. 1999. Dubbelglas van erker HR++. Bitumen platte daken woning incl. dakkapel van ca. 2013. Bij voor-/ achtergevel buitenkraantje.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed