Aanbod

Sold

Sold: Zichtbeemd 2, 4907 DE Oosterhout

€325,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 168 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Riante, supermooie en uitstekend onderhouden 2/1 kap woning met vrijstaande garage, zij-/ en achtertuin en een parkeerplaats op eigen grond op zeer gewilde locatie (wijk net naast de Gamma). Deze woning is binnen echt fantastisch: modern, mooi, eigentijds, ruim, instap klaar en uiteraard een echte gezinswoning. De kozijnen in 2014/2015 vervangen door kunststofkozijnen (tuindeuren: in 2002), all... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1984
  Status Sold
  Offered since 14 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05416
Asking price €325,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 July 2020
Last updated 05 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1984
Isolations Cavity wall
Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 168 m²
Effective area 140 m²
Content 390 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Side yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Main garden Yes
Garden 3 - Orientation South
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
District heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

Riante, supermooie en uitstekend onderhouden 2/1 kap woning met vrijstaande garage, zij-/ en achtertuin en een parkeerplaats op eigen grond op zeer gewilde locatie (wijk net naast de Gamma). Deze woning is binnen echt fantastisch: modern, mooi, eigentijds, ruim, instap klaar en uiteraard een echte gezinswoning. De kozijnen in 2014/2015 vervangen door kunststofkozijnen (tuindeuren: in 2002), alle met HR++ beglazing en de aanbouw aan de voorzijde is van 2001. In 2016 zijn alle wanden en plafonds gestuukt op de begane grond en op de eerste verdieping in ca. 2013. De schitterende keuken is van 2016, de fraaie badkamer is in 2008 vergroot en nieuw, de toiletruimte is vernieuwd in 2014. Ook de vloerafwerkingen zijn nieuw: begane grond pvc-vloeren en eerste verdiepingen laminaatvloeren, ook de meterkast is vervangen en uitgebreid. Indeling begane grond o.a.: hal, toilet en een L-vormige woonkamer met open keuken totaal maar liefst ca.46m²! Eerste verdieping o.a.: ruime overloop, 3-tal slaapkamers van resp. groot ca. 12m²/ 11m² en 7m² en een royale badkamer van ca. 7m². Tweede verdieping: 4e slaapkamer (ca. 15m²) met inloopkast en bergruimte. Naast de woning is een zij-tuin incl. een parkeerplaats voor de auto en een poort met achterom. De royale achtertuin heeft een 2-tal terrassen (ca. 6,50 x 4,10m / 6,00 x 5,25m), beide op zuid. In de achtertuin is nog een houten berging voor houtopslag en een aparte toegangsdeur vanuit de tuin naar de garage. In deze groene tuin is het lang genieten. Hebben wij u warm gemaakt voor deze woning? Maak dan een afspraak en kom kijken, het is echt een fantastisch mooie woning. Bouwjaar ca. 1984, inhoud ca. 390m³ en perceel 168m². (Pand nr. 05416)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter de hal, links in de hal de mooie toiletruimte (ca. 1,20 x 1,00m) met wandcloset, fonteintje en inbouwspots in de koof, aansluitend de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek en krachtstroom) en de unit voor de stadsverwarming. In de hal een duurzame pvc-vloer die doorloopt tot in de woonkamer en de keuken. De muren zijn hier afgewerkt met strak stuukwerk. Aan het einde van de hal de toegangsdeur met glaszetting naar de L-vormige woonkamer (ca. 5,17 x 5,20 x 7,47m) met open keuken (ca. 2,80 x 5,20m). Het zitgedeelte is aan de straatzijde met hier in de hoek een inbouwhaard. De ramen aan de voorzijde en het zijraam zorgen voor veel lichtinval. De ramen aan de voorzijde hebben elektrische rolluiken. In de woonkamer is de trapopgang naar de eerste verdieping (nieuw bekleed met verlichting onder sommige traptreden). Bovenaan deze trap (bij de overloop) is een glazen deur met pui die eigenlijk zorgt dat de warmte niet naar de verdieping gaat. Maar in feite is dit een bijzondere en zeker geen standaard afwerking. Het maakt de overloop extra chique. De schitterende keuken is tuingericht en bestaat uit een kookeiland met quooker, spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap (in het plafond weggewerkt in een koof), vaatwasser en een zit-bar. Een 2e unit met veel kastjes en met een andere afwerking dan het kookeiland, staat tegen de zijwand van de woonkamer-keuken en is voorzien van de volgende geïntegreerde apparatuur: oven-magnetron en koelkast/vriezer. De verschillende afwerking van de units geven de keuken een aparte uitstraling en de openslaande tuindeuren zorgen voor de huiselijke sfeer. Bij de tuindeuren een elektrisch rolluik. Achter de zit-bar is de leefkeuken met ruimte voor een 8-persoons eettafel. Hier is nog een aparte deur naar de achtertuin. De hal, keuken en woonkamer hebben vloerverwarming als hoofdverwarming.

First floor

Indeling eerste verdieping: L-vormige overloop (ca. 2,50 x 3,00 x 1,50m) met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers (ca. 3,58 x 3,15m / 5,20 x 2,75m en 3,58 x 2,03m) en de badkamer (ca. 2,11 x 3,50m!). De ouderslaapkamer is over de volle breedte (achterzijde woning). Om een extra grote badkamer te creëren is van deze ruimte ca. 2m² afgehaald en is er een royale badkamer ontstaan. In de volledig betegelde badkamer een diepe inloopdouche met glazenwand en betegelde tussenwand, dubbele wastafel met wastafelmeubel, dubbel spiegelkastje met verlichting en een wandcloset. De badkamer heeft mechanische ventilatie. De kinderslaapkamers liggen aan de straatzijde. In de ouderslaapkamer staat een (losse) kast waar achter een werkplek is gemaakt. Het zou ook heel goed kunnen dienen als inloopkast. Op de overloop de vast trap naar de tweede verdieping (nw. bekleed).

Second floor

Tweede verdieping: ruime zolderslaapkamer (ca. 5,20 x 3,00m) met dakraam. De slaapkamer heeft een inloopkast (ca. 2,00 x 2,10m) en een bergruimte met hier de aansluiting voor wasmachine/droger. Op de vloer laminaat en het schuine dak-deel afgewerkt met schrootjes.

Garden

Garage, zij-/ en achtertuin: De garage (ca. 6,60 x 2,75m) aan de achterzijde bij de woning is halfsteens uitgevoerd. Aan de voorzijde van de garage is een kanteldeur en aan de zijkant in de tuin een aparte toegangsdeur (kunststof). In de garage een keukenblok. De zij-tuin links van de woning (plantenborder met o.a. een palmboom) behoort bij de woning. Naast de woning is ruimte vrijgehouden zodat ook altijd een auto geparkeerd kan worden op eigen grond. Bij de erfafscheiding naast de garage een poort met achterom. Hier komt men in het eerste gedeelte van de achtertuin (ca. 6,00 x 5,25m). In deze tuin een berging voor houtopslag en fraaie plantenborders met veelal vast planten, groenblijvende struiken en een olijfboom. In de tuin een natuurstenen terrastegel (Chinees hardsteen). Deze terrastegel loop door naar het tweede gedeelte (ca. 6,50 x 4,10m) van de achtertuin dat direct achter de keuken ligt. Ook hier een ruim terras met plantenborders rondom met hoofdzakelijk groenblijvende beplanting en een zonnescherm bij de tuindeuren/achterdeur.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane vloer, verdiepingsvloeren: beton. Kruipruimte onder de woning via mangat bij de achterdeur. Verdeler vloerverwarming in kasje in de hal. In meterkast de unit voor de stadsverwarming. Bitumen dak garage vervangen in ca. 2010. Dak woning gedekt en aanbouw voorzijde gedekt met een betonnen sneldekpan. Houtopslag gedekt met een zgn./ Tuile du Nord pan. Alarmsysteem aanwezig en bij zijgevel buitenkraantje (af te sluiten bij toilet).

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Grote inloopdouce
  1
  Endorser
 • Heerlijke inbouwhaard
  1
  Endorser
 • Huisartsenpraktijk om de hoek
  1
  Endorser
 • bouwbedrijf ( Gamma) aan het eind van de straat
  1
  Endorser
 • Kinderdagverblijven om de hoek
  1
  Endorser
 • Dichtbij scholen en winkels
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Prima wonen in een groene omgeving, je loopt binnen enkele minuten in een prachtige natuur. “Wij hebben 20 jaar lang genoten van de Zichtbeemd 2, Oosterhout, maar nu onze kinderen hun eigen plek hebben gevonden, besloten wij onze woning te verkopen. Het was altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de gehele familie heerlijk van kunnen genieten!” Ton Oomen
Close

Recently viewed