Aanbod

New for sale

For sale: Blauwstraat 7, 4695 CR Sint-Maartensdijk

€260,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Op nog geen 1.000m vanaf het strand een instap klaar 3-kamer (hoek)appartement op de begane grond met (2x) berging. Het gehele complex is in 2019-2020 gerenoveerd en ligt heerlijk in het centrum van de gemeente met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes. Dit object is voor meerdere doelen geschikt: 1) duurzaam zelfstandig wonen 2) eigen vakantiewoning (verhuur optie) / 3) beleggerso... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Construction period 1977
  Status New for sale
  Offered since 04 September 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05466
Asking price €260,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 04 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1977
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 91 m²
Content 288 m³
Surface area other inner rooms 6.67 m²
Surface area external storage rooms 12.5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near sea border, On a quiet street, Sheltered location
Boiler
Type of boiler HR combi Nefit
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Tholen N 2493
Range Condominium

Description

Op nog geen 1.000m vanaf het strand een instap klaar 3-kamer (hoek)appartement op de begane grond met (2x) berging. Het gehele complex is in 2019-2020 gerenoveerd en ligt heerlijk in het centrum van de gemeente met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes. Dit object is voor meerdere doelen geschikt: 1) duurzaam zelfstandig wonen 2) eigen vakantiewoning (verhuur optie) / 3) beleggersobject en uiteraard ook als 4) gezinswoning. Het appartement heeft o.a.: hal met aparte (gesloten) garderobe / ruim opgezette woonkamer met open keuken (totaal ca. 38m²) / een 2-tal ruimte slaapkamers van ca. 13m² en 10m² / royale badkamer (ca. 5m²) / toilet, en naast de keuken een berging (ca. 5,5m²). De (fietsen)berging (ca. 7m²) behorende bij het appartement ligt intern in het complex (om de hoek van het appartement). Hiernaast heeft iedere eigenaar op de tweede verdieping (zolder) een extra bergplaats (ca. 12,5m²). De huidige eigenaar heeft alle wanden en plafonds nieuw laten sauzen en alle kozijnen aan de binnenzijde laten verven. De ramen bij de woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een screen (handmatig) en de beglazing is HR++. In de directe omgeving is meer dan voldoende parkeerruimte (vrij parkeren).

Nabij het complex staat de bekende Sint-Maartenskerk met hierachter het marktplein. Het strand met meerdere campings, bossen en wandelpaden ligt echt op nog geen 1.000m. Sint-Maartensdijk is een stad die valt onder de gemeente Tholen. Maak een afspraak en laat u verrassen door de ruimte binnen en de mooie afwerking. Bouwjaar ca 1977, complex gerenoveerd 2020, inhoud ca 287m³, vloeroppervlak 91m². (Pand nr. 05466)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Ground floor

Entree voorzijde van het complex met hierachter een tussenportaal met de postboxen en aansluitende de ruimte met de liftinstallatie. Rechts in deze ruimte is de toegangsdeur naar de appartementen. Het betreffende appartement ligt linksaf, en dan geheel achteraan in de gesloten galerij. Hier is ook de trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping.

Indeling appartement: Voordeur met hierachter de hal en direct links de garderobekast. In de hal ligt een mooie laminaatvloer met v-groef, die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. De wanden in de hal zijn afgewerkt met duurzaam glasvezelbehang. Vervolgens in de hal (links) de eerste slaapkamer met dubbele raampartij die zorgt voor extra veel lichtinval (appartement ligt op zuidwest met voorgevel). In de slaapkamer tapijt en wanden afgewerkt met glasvezelbehang. Voor de slaapkamer is de meterkast (4 groepen, 1x aardlek). Aansluitend in de hal de volledig betegelde badkamer met douchecabine, wastafel met wastafelmeubel en spiegelkastje. Ventilatie hier via het centrale ventilatiesysteem (idem voor toiletruimte). De volledig betegelde toiletruimte ligt tussen de badkamer en de tweede slaapkamer. In de toiletruimte een wandcloset met fonteintje. De tweede (ouder)slaapkamer is idem afgewerkt als de andere slaapkamer. Aan het einde van de hal is de toegangsdeur naar de woonkamer met open keuken. Vooraan is het zitgedeelte en geheel aan de achterzijde is het eetgedeelte net daarnaast de keukenopstelling. In de keuken een strak en compleet keukenblok dat is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak en combimagnetron. Door de open keuken doet de woonkamer extra ruim aan. Vanuit de woonkamer én de extra ramen bij de keuken prima uitzicht op straat. Direct naast de keuken is een ruime berging met hier de aansluiting voor het witgoed, het centrale afzuigsysteem en de HR combi-cv Nefit.

Berging behorende bij het appartement: de berging ligt eveneens op de begane grond en biedt meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen en/of fietsen. De extra opslag behorende bij het appartement ligt op de tweede verdieping en is bereikbaar via het trappenhuis. Erg handig als u veel spullen heeft die u wilt bewaren..

Details

Bouwtechnisch en overig: De begane grond en eerste verdiepingsvloeren zijn van beton. Schilderwerk binnenzijde van 2021 (incl. de kozijnen). Alle (stalen) binnen-kozijnen hebben opdekdeuren. Alle vensterbanken in het appartement zijn extra breed gemaakt. Ook alle radiatoren zijn nieuw.

De actieve Vereniging van Eigenaren wordt beheerd door een professioneel bedrijf. De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt ca. € 118,76 per maand. Deze servicekosten zijn voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, periodiek lappen van de ramen aan de buitenzijde, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het complex. De gegevens van de V.v.E. waaronder de financiële gegevens en het huishoudelijk reglement zijn ter inzage.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed