Aanbod

Sold

Sold: Franseweg 99a, 4651 GH Steenbergen

€275,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 871 m²
Liveable area 97.92 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Aan rand van de bebouwde kom riant bouwperceel van 871m² met aan de achterzijde uitzicht op polderlandschap. Op het perceel staat een sloopwoning met bijgebouwen. Op het perceel zijn wel alle nutsvoorzieningen als gas-water en elektra aanwezig. Van deze leidingen op het perceel is een Klik-melding gemaakt en de tekeningen waar de nutvoorzieningen lopen zijn inmiddels beschikbaar. Omdat het bouw... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1952
  Status Sold
  Offered since 23 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05442
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 23 January 2021
Last updated 26 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 871 m²
Effective area 97.92 m²
Living area 19.47 m²
Kitchen area 10 m²
Content 364 m³
Surface area external, linked storage rooms 12.1 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Neglected
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Electric boiler
Heating Gas fireplace
Bathroom facilities Shower
Garden available Yes
Cadastral informations
Steenbergen Y 34
Area 871 m²

Description

Aan rand van de bebouwde kom riant bouwperceel van 871m² met aan de achterzijde uitzicht op polderlandschap. Op het perceel staat een sloopwoning met bijgebouwen. Op het perceel zijn wel alle nutsvoorzieningen als gas-water en elektra aanwezig. Van deze leidingen op het perceel is een Klik-melding gemaakt en de tekeningen waar de nutvoorzieningen lopen zijn inmiddels beschikbaar. Omdat het bouwvlak beperkt is én de woning ook ver aan de achterzijde van het perceel staat, is er een verzoek naar de gemeente om het bouwvlak te vergroten en naar voren te plaatsen. Bij B&W is daarom een “principe uitspraak” hiervoor ingediend ((*) Antwoord op verzoek reeds ontvangen/ zie hieronder). Bij een positief besluit beschikt u over een schitterend gelegen bouwperceel, waarbij de woning meer gebouwd kan worden naar de straatzijde en een prachtige achtertuin, en 2 zij-tuinen overblijven. . Voor de woning geldt in ieder geval de ouderdomsclausule. De woning is erg gedateerd en is oorspronkelijk van voor 1945. Bouwjaar van de woning op het perceel (herbouw) ca 1952, inhoud ca 364m³ en perceel 871m². (Pand nr. 05442)
Verkorte omschrijving woning (alle afmetingen staan op de floorplanners en zijn niet opgenomen in de woningtekst, omdat het een slooppand betreft). Op de video is de woning compleet te zien van binnen.

(*) Op 28-01-2021 Antwoord gemeente m.b.t. "principe, uitspraak":

1. Mag de woning gebouwd worden meer naar de straatzijde. Hierbij rekening houdend dat de nieuwbouw min. 1 meter uit het trottoir komt.
Antwoord: Een nieuwe vrijstaande woning kan meer naar de straatzijde worden gepositioneerd. De precieze afstand uit het trottoir wordt in overleg met de gemeente besproken en is afhankelijk van het bouwplan.

2. Kan daarbij het bouwvlak worden vergroot. Het huidige bouwvlak is te beperkt om bij verbouw/nieuwbouw te voldoen aan het bouwbesluit.
Antwoord: Dat is niet noodzakelijk. Het college kan middels een omgevingsvergunning van het bestemmingsplan afwijken. De positionering en breedte van de nieuwe vrijstaande woning wordt door de kandidaat-koper en de gemeente Steenbergen besproken.

3. Is de optie mogelijk om het perceel te splitsen in 2 gelijke delen waardoor de mogelijkheid bestaat om op het perceel niet één woning maar 2 vrijstaande of een 2/1 kap te bouwen?
Antwoord: Nee.

Ground floor

Begane grond: hal met meterkast (5 groepen / 2x aardlek), woonkamer, keuken met vaste kast, bijkeuken, kelder, toilet/douche met wastafel en berging. In de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. (Alle sanitair en keuken zijn zeer gedateerd).

First floor

Eerste verdieping; een royale overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers.

Second floor

Tweede verdieping: kleine bergzolder.

Garden

Rondom tuin: geen bijzonderheden, alleen een oprit naar de woning.

Details

Bouwtechnisch en overig: er is geen cv-installatie, wel een gashaard. In de keuken zit de gasmeter en de watermeter zit in de kelder. In de voortuin zit nog een oude waterput.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed