Aanbod

Sold

Sold: Hofstad 10, 4845 EL Wagenberg

€198,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 250 m²
Liveable area 120 m²

Note

Karakteristieke 2/1 kap woning (Jaren-30) met riante aanbouw en een bijzonder fraai uitzicht op het polderlandschap tussen Wagenberg en Terheijden.

Karakteristieke 2/1 kapwoning (Jaren-30) met een riante aanbouw (ca. 55m²), een stenen berging en een bijzonder fraai uitzicht op het polderlandschap tussen Wagenberg en Terheijden. De woning heeft o.a. een gesloten keuken van ca. 9m², een echte voorraadkelder, een tussenportaal met toegang naar de badkamer, toiletruimte, bijkeuken en heeft een royale woonkamer (ca.34m²) met aan de voorzijde een e... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1920
  Status Sold
  Offered since 08 December 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05264
Asking price €198,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 08 December 2017
Last updated 27 July 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Gambrel
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 250 m²
Effective area 120 m²
Living area 34 m²
Content 390 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Sheltered location
Near public transport
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler HR combi Bosch
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Karakteristieke 2/1 kapwoning (Jaren-30) met een riante aanbouw (ca. 55m²), een stenen berging en een bijzonder fraai uitzicht op het polderlandschap tussen Wagenberg en Terheijden. De woning heeft o.a. een gesloten keuken van ca. 9m², een echte voorraadkelder, een tussenportaal met toegang naar de badkamer, toiletruimte, bijkeuken en heeft een royale woonkamer (ca.34m²) met aan de voorzijde een erker. Op de eerste verdieping een L-vormige overloop met een toiletruimte en de toegang tot een 2-tal slaapkamers van ca. 11m² en 15m². De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Naast de woning rechts een zeer royale oprit van ca. 5m breed en aansluitend een poort met achterom naar de ruime zij-/ achtertuin (zuidwest ca. 16m diep). Een gezellige woning met een sfeervolle uitstraling op een zeer leuke locatie met veel privacy. Met enige modernisering moet rekening gehouden worden. Bouwjaar woning ca. 1920/ inhoud ca. 390m³ en perceel groot 250m². (Pand nr. 05264)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde bij de woning met hierachter de hal (ca. 1,00 x 2,70m) met in het verlengde de toegangsdeur naar de woonkamer. In de hal een tegelvloer en wanden deels afgewerkt met granol. De woonkamer (ca. 8,35m x 3,80 x 4,90m/ excl. de erker aan de straatzijde) is ruim van opzet en heeft meer dan voldoende lichtinval van de ramen bij de erker en het grote raam in de zijgevel. In de woonkamer een (gemetselde) sierhaard, een balkenplafond, vloerafwerking van tapijt en granol wanden. In de nis met toog bij de woonkamer is de deur naar de volledig betegelde voorraadkelder (ca. 1,70 x 3,80m/ stahoogte) die voorzien is van een koekoek en zorgt voor de ventilatie in de kelder. Achter de woonkamer is de keuken (ca. 3,50 x 2,50m) met keukenblok in hoekopstelling met dubbele spoelbak, gaskookplaat met afzuigkap, oven en koelkast. In de keuken de toegangsdeur naar een klein portaal met de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de volledig betegelde badkamer op de begane grond. In de badkamer (ca. 2,50 x 1,20m) een douche, wastafel met wastafelmeubel en een planchet met spiegel. Achter de keuken is een tussenportaal met deur naar de tuin en de deuren naar de toiletruimte en de meterkast. De deels betegelde toiletruimte (ca. 1,00 x 1,10m) heeft een staand closet en een uitzetraampje voor de ventilatie. In de meterkast 7 groepen en 2x aardlek. Tot slot is er in de aanbouw met plat dak nog een ruime bijkeuken (ca. 2,50 x 4,60m/ in spouw uitgevoerd) met hier de HR-combi cv-ketel Bosch (ca. 2012) en de aansluiting voor het witgoed.

First floor

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 1,20 x 2,60m) met de toegang tot een 2-tal slaapkamers waarvan de voorste slaapkamer met dakkapel (gedekt met pannen/waren voorheen 2 slaapkamers). De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,80 x 3,20m en 3,60 x 3,00m. Tussen beide slaapkamers is er nog een aparte toiletruimte (ca. 1,70 x 1,20m) met staand closet, fonteintje en badkamermeubel/spiegel. Deze toiletruimte is via beide slaapkamers bereikbaar. Via de overloop is de zolderverdieping met een vlizotrap bereikbaar.

Second floor

Tweede verdieping: volledig beplankte bergzolder/nokhoogte ca. 1,30m.

Garden

Voor-/ zij- en achtertuin: voor de woning een kleine voortuin (ca. 2,00 x 5,00m) met hoofdzakelijk groenblijvende beplanting. Naast de woning een ruime oprit voor het parkeren van auto op eigen terrein. Hierachter ligt de zongunstige achtertuin met meerdere terrassen en plantenborders met veel struiken en vaste planten. Direct achter de woning is nog een in spouw uitgevoerde berging met plat dak. Deze ruimte is verwarmd en heeft ook een uitstortgootsteen.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane vloer deels van hout (woonkamer) en beton. Geen kruipruimte onder de woning. Gevels in ca. 1992 opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Bouw van erker bij woning in ca. 1987. Aanbouw is van ca. bouwjaar 1985-1986. Plat dak aanbouw: bitumen met grind. Goten van de woning zijn in ca. 1985 vervangen. Schilderwerk buiten van ca. 2014. Voordeur: geen dubbel glas. Riolering: PVC

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed