Aanbod

Sold

Sold: Van Schendelstraat 19, 4845 EA Wagenberg

€437,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 606 m²
Liveable area 280 m²

Note

Zeer riante vrijstaande woning (geschikt voor dubbele bewoning) met ruime garage en voor-/ zij-/achtertuin op royaal perceel in de kom van Wagenberg.

Zeer riante vrijstaande woning (geschikt voor dubbele bewoning) met ruime garage (ca. 12 x 6m) en voor-/ zij-/ achtertuin op royaal perceel in de kom van Wagenberg. Bijzonder aan dit woonobject is, dat het is verdeeld in: a) een complete woning aan de straatzijde met aan de achterzijde een aanbouw met plat dak en b) een complete tweede woning met garage aan de achterzijde. De woningen zijn intern... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1960
  Status Sold
  Offered since 24 February 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05274
Asking price €437,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 24 February 2018
Last updated 30 September 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Roof materials Tiles
PVC
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 606 m²
Effective area 280 m²
Content 800 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 14 of which (8 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Orientation South
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler HR combi Bosch
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a sauna Yes
Has a skylight Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Zeer riante vrijstaande woning (geschikt voor dubbele bewoning) met ruime garage (ca. 12 x 6m) en voor-/ zij-/ achtertuin op royaal perceel in de kom van Wagenberg. Bijzonder aan dit woonobject is, dat het is verdeeld in: a) een complete woning aan de straatzijde met aan de achterzijde een aanbouw met plat dak en b) een complete tweede woning met garage aan de achterzijde. De woningen zijn intern met elkaar verbonden en lopen in elkaar over in de aanbouw met plat dak. Het totale gebouw beschik over o.a.: 2-tal woonkamers, leef keuken/kleinere keuken, kelder, bijkeuken, 2 badkamers, 8 slaapkamers, ruimte met sauna, 2-tal toiletruimtes en een zeer ruime bergzolder (boven de voorste woning). Beide woningen (incl. garage) zijn uitgevoerd met spouwmuren, het plat dak heeft een duurzame pvc-dakbedekking en de kozijnen hebben nagenoeg overal dubbele beglazing. De bouw van de achterste woning dateert van ca. 1978 en deze is voorzien van dakisolatie. Niet snel zult u een vergelijkbare woning kunnen vinden met zoveel ruimte, mogelijkheden en niet te vergeten de optie voor dubbele bewoning. Daarnaast ligt de woning op slechts enkele autominuten van belangrijke uitvalswegen als de A59, A16 en A27. Kortom een bijzondere woning, centraal gelegen en uitzicht op een riante groenstrook. Bouwjaar woning ca. 1960, inhoud ca. 800m³ en perceel groot 606m². (Pand nr. 05274)

Ground floor

Indeling eerste woonlaag: aan de voorzijde van de woning een ruime ontvangsthal (a. 7,41 x 3,98m) met links de meterkast (4 groepen/ krachtstroom/ 2x aardlek) en de trapopgang naar de eerste verdieping met hieronder een ruime voorraadkelder (hier is ook de geiser t.b.v. het warm water in de keuken). Rechts in de hal is de garderobe en de toegangsdeuren naar de leef keuken en woonkamer. De doorzonwoonkamer (ca. 7,40 x 4,00m) heeft een eiken parketvloer en zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz. In de woonkamer een haardpartij opgetrokken uit een witte kalkzandsteen breuksteen met een inbouwhaard. De grote ramen aan de voor- achter- en zijkant zorgen voor veel lichtinval en hebben alle glas-in-lood bovenlichten. In de leefkeuken (ca. 4,45 x 3,15m) een keukenblok in hoekopstelling met inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een 5-pits keramische kookplaat met afzuigkap. De wanden in de keuken zijn deels betegeld en deels afgewerkt met stuukwerk. Achter de keuken is een tussenportaal (ca. 2,60 x 1,18m) met een toegangsdeur naar de zij-tuin en een deur naar de betegelde toiletruimte (ca. 1,45 x 1,15m) met staand closet en ventilatie via een uitzetraampje.
Aansluitend komen we in de 2e woonkamer (ca. 6,61 x 4,25 x 3,15m) met fraai uitzicht op de zij-tuin. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt laminaat. Achter deze woonkamer is een tweede keuken (ca. 3,27 x 2,20m) met keukenblok in hoekopstelling met een losse koel-vries combi, gaskookplaat met oven en afzuigkap. Achter deze keuken ligt een tussenportaal met een vaste kast en de trapopgang naar de eerste verdieping van de tweede woning. De bijkeuken (ca. 4,15 x 3,10m) heeft een aansluiting voor wasmachine en/of droger en een uitstortgootsteen met koud water. De bijkeuken is bereikbaar via de zij-tuin. Via de bijkeuken ook toegang tot de garage.

First floor

Indeling tweede woonlaag (voorste woning): Overloop (ca. 3,35 x 1,40m) met toegang tot een 4-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn groot ca. 4,05 x 3,25m/ 3,20 x 3,00m/ 3,48 x 2,75m en 3,00 x 2,64m. De trapopgang en de overloop zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt tapijt. Op de slaapkamers zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz of behang en bijna alle slaapkamers hebben laminaat als vloerafwerking. Twee slaapkamers hebben een vaste kast(wand). De betegelde badkamer (ca. 2,40 x 1,40m) heeft een ligbad met douchescherm, wandcloset, wastafel met spiegel(kastje) en een designradiator. Op de overloop is nog een vlizotrap naar de bergzolder.

Indeling tweede woonlaag (achterste woning): L-vormige overloop met toegang tot de badkamer, toiletruimte, een 4-tal slaapkamers en een ruimte met sauna. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 3,35 x 3,40m/ 3,50 x 5,00m/ 4,35x3,50m en 3,75 x 4,90m (incl. inloopkast van ca. 1,50m diep). De slaapkamers en de overloop hebben laminaat als vloerafwerking. Het daglicht bij deze slaapkamers is via een dakraam of raam in zijgevel. De badkamer is bereikbaar via de overloop en via een van de slaapkamers. De betegelde badkamer (ca. 2,30 x 1,20m) is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel en spiegel, een inloopdouche en heeft een dakraam dat zorgt voor het daglicht. Naast de badkamer is de toiletruimte (ca. 1,10 x 1,05cm) met wandcloset. Tot slot is op de overloop een bergruimte met de boiler voor de badkamer en een ruimte (ca. 4,20 x 4,30m) met een saunacabine.

Second floor

Indeling derde woonlaag (voorste woning): zeer royale bergzolder, volledig beplankt met in de topgevels ramen die zorgen voor de lichtinval. Hier is ook de HR-combi-cv Bosch ca. 10-2006. Nokhoogte ca. 2,50m.

Garden

Tuinen en garage: bij de woning een riante voortuin en een brede oprit naar de garage. Op de oprit kunnen meerdere auto’s op eigen terrein worden geparkeerd. De garage heeft een garagedeur aan de voor-/ en achterzijde. De deur aan de achterzijde komt uit bij de achtertuin. De zij-tuin (ca. 16m diep en gemiddeld ca. 6m breed) ligt op zuidwest en bestaat hoofdzakelijk uit bestrating en plantenborders. Bij deze tuin een poort met achterom. Via de zij-tuin is de achtertuin (ca. 10m breed en ca. 12m diep/ zuid) bereikbaar. In deze tuin een groot terras, een grote border (met zwembad).

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond, voornamelijk beton/ verdiepingsvloeren houten balklagen. Buitenschilderwerk buiten 2014 en 2018 bijgewerkt. Plat dak met pvc ca. 2015. Buitenzijde meerdere ontstoppingsputjes. Bij woning 4x zonnescherm. Bronnering bij woning: lang niet gebruikt.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed