Aanbod

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Withuisstraat 11, 4845 CB Wagenberg

€309,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 580 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Zeer courant gebouwde en ruime vrijstaande woning op maar liefst 580m² grond, met inpandig bereikbare garage (met bergzolder) van maar liefst ca. 45m² vloeroppervlak. Heel bijzonder aan deze woning zijn de grootte van het perceel/ de super riante garage en de 5 slaapkamers. De woning staat op een mooie en gewilde locatie hoek Withuisstraat/ Hoevenseweg. De woning heeft o.a. op de begane grond een... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1970
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 01 April 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05346
Asking price €309,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 01 April 2019
Last updated 14 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 580 m²
Effective area 125 m²
Living area 32 m²
Kitchen area 9 m²
Content 375 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Unobstructed view
Type Side yard
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Condition Beautifully landscaped
Garden 4 - Type Side yard
Garden 4 - Main garden Yes
Garden 4 - Orientation North east
Garden 4 - Has a backyard entrance Yes
Garden 4 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta HR / combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Gas boiler
Heating Central heating
Fireplace
Bathroom facilities Sink
Toilet
Walkin shower
Parking Attached wood
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Zeer courant gebouwde en ruime vrijstaande woning op maar liefst 580m² grond, met inpandig bereikbare garage (met bergzolder) van maar liefst ca. 45m² vloeroppervlak. Heel bijzonder aan deze woning zijn de grootte van het perceel/ de super riante garage en de 5 slaapkamers. De woning staat op een mooie en gewilde locatie hoek Withuisstraat/ Hoevenseweg. De woning heeft o.a. op de begane grond een doorzon woonkamer (ca. 31m²), leefkeuken (ca. 9m²), bijkeuken (ca. 10m²) en een slaapkamer/kantoor (ca. 10m²). Op de eerste verdieping zijn o.a. een ruime overloop, een 4-tal slaapkamers (2 van ca. 10m²/ 1x ca. 11m² en 1x ca. 12m²) en een ruime badkamer (ca. 8m²). De tuin rondom de woning is door de huidige eigenaar volledig nieuw aangelegd, met rondom taxushagen, Amberleibomen, nieuwe houten schuttingen (Douglas panelen) en incl. nagenoeg overal nieuwe fraaie bestrating. Tevens is de achtertuin volledig opgehoogd waardoor een super royale tuin bij de woning ontstaan. Wagenberg is een gastvrijdorp met alle belangrijke lokale voorzieningen zoals een buurtsuper, bakker, slager en een basisschool. Ook via het openbaarvervoer is Wagenberg uitstekend bereikbaar. Wilt u heerlijk vrij wonen op een mooi plekje in Wagenberg, dan is dit uw kans. Bouwjaar ca. 1970, inhoud woning ca. 375m³/ garage ca. 170m³, perceel 580m². (Pand nr. 05346)

Ground floor

Indeling begane grond: overdekte entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de L-vormige ontvangsthal (ca. 4,00 x 2,80 x 1,35m) met direct rechts de trapopgang naar de eerste verdieping met hieronder een voorraadkast. Links in de hal de meterkast (6 groepen) met aansluitend de toegangsdeur naar de slaapkamer (ca. 3,50 x 3,00m) op de begane grond met vaste kast. Aan het einde van de hal (rechts) de deur naar de gedeeltelijk betegelde toiletruimte (ca. 1,15 x 0,85m) met staand closet en fonteintje. De leefkeuken (ca. 3,20 x 2,80m) ligt in het verlengde van de hal. In de keuken een recht keukenblok met uitzicht op de achtertuin. In de keuken een gasgeiser die o.a. zorgt voor het warmwater in de keuken en badkamer. De doorzon woonkamer (ca. 8,00 x 4,00) is zowel bereikbaar via de hal als via de keuken. In de woonkamer een mooie open haard. De grote ramen aan de voor-/ achterzijde en het zijraam zorgen voor extra veel lichtinval. De woonkamer heeft een schrootjes plafond, laminaatvloer en o.a. een muur met schoonmetselwerk. Naast de keuken is een ruime bijkeuken (ca. 3,20 x 3,00m) met toegangsdeuren naar de achtertuin én de garage. Hier is ook de aansluiting voor wasmachine/droger.

First floor

Eerste verdieping: Ruime L-vormige overloop (ca. 4,00 x 3,45m) met toegang tot een 4-tal slaapkamers, de badkamer met dakkapel en een aparte cv-ruimte. De slaapkamers zijn resp. groot ca. (2x) 3,55 x 2,85m/ 4,03 x 3,02m en 3,85 x 2,70m. Alle slaapkamers hebben extra bergruimte bij de knieschotten, de ouderslaapkamer een wastafel met spiegel en sommige slaapkamers hebben vaste kasten. De volledig betegelde en ruime badkamer (ca. 3,45 x 2,30m) is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel/ planchet en een staand closet. Nabij de trap is een aparte cv-ruimte met hier de HR-combi cv Remeha Avanta ca. 2012

Garden

Garage en tuinen: De garage is uitzonderlijk ruim en meet binnenwerks ca. 9,56 x 4,70m. In de garage is een vlizotrap naar de royale bergzolder boven de garage. De garage is voorzien van verwarming en heeft een eigen toiletruimte (ca. 1,15 x 0,85m) met in het voorportaaltje bij de toilet een fonteintje. Naast de kanteldeur is een aparte loopdeur. Geheel achter in de garage is nog een 2e deur die rechtstreeks uitkomt bij de achtertuin. Voor de garage meer dan voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein. De woning heeft zij-tuinen, een voortuin en een royale achtertuin. De tuinen bestaan hoofdzakelijk uit ruim opgezette gazonweiden met paden van oude authentiek waaltjes, (nieuw) terras links naast de garage en een terras achter de woning. De achtertuin ligt op noord en in de tuin(en) automatische sproeiers die aangesloten zijn op een bronnering. Hier is het lang genieten.

Details

Bouwtechnisch/overig: De woning en garage zijn opgetrokken uit een fraaie handvormsteen en in spouw uitgevoerd, de kozijnen zijn van hardhout en alle voorzien van dubbele beglazing. Er is geen kruipruimte onder de woning. Begane grond deels beton, deels hout. Verdiepingsvloer: houten balklagen. Er zijn meerdere kozijnen vervangen zoals keukenraam, raam woonkamer achterzijde en de ramen in zijgevel van de garage. Geen dubbelglas: voordeur met raam pui. Bij 2 ramen in topgevel HR+ glas (ca. 2013), HR++ glas bij keukenraam en ramen zijgevel garage en overige ramen “standaard” dubbelglas. Geen dak-/vloer en spouwisolatie.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed