Aanbod

Sold

Sold: Hoofdstraat 9, 4765 CA Zevenbergschen Hoek

€275,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 470 m²
Liveable area 232 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Goed onderhouden, zeer riante woning met aanbouw (type 2/1 kap/ ca. 1.100m³) op royaal perceel van bijna 500m² in het knusse dorpscentrum van Zevenbergschen Hoek. Extra bijzonder aan dit object is, dat u het pand volledig kunt gebruiken als woning maar uiteraard ook als woning met winkel-/ kantoor ruimte aan huis (detailhandel). De achtertuin is maar liefst ca. 25m diep en ca. 10m breed en ligt... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1948
  Status Sold
  Offered since 12 March 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05402
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 March 2020
Last updated 11 June 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1948
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 470 m²
Effective area 232 m²
Living area 96.4 m²
Kitchen area 16 m²
Content 1,099 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler HR combi Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Air conditioning
Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Has AC Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

Goed onderhouden, zeer riante woning met aanbouw (type 2/1 kap/ ca. 1.100m³) op royaal perceel van bijna 500m² in het knusse dorpscentrum van Zevenbergschen Hoek. Extra bijzonder aan dit object is, dat u het pand volledig kunt gebruiken als woning maar uiteraard ook als woning met winkel-/ kantoor ruimte aan huis (detailhandel). De achtertuin is maar liefst ca. 25m diep en ca. 10m breed en ligt zongunstig op zuidwest. Indeling begane grond o.a.: winkel (ca. 50,9m²), magazijn met vaste kast (ca. 9,2m²), L- vormige hal, voorraadkelder (ca. 4,8m²), toiletruimte (ca. 2,6m²), leefkeuken (ca. 15,9m²), bakkerij totaal ca. 45,5m² (te wijzigen in bijvoorbeeld woon-/ zitkamer, bergzolder boven bakkerij, berging (naast woning, ca. 23,8m²). Op de eerste verdieping indeling o.a.: overloop met vaste kast, badkamer (ca. 8,3m²) en een 3-tal slaapkamers (resp. ca. 13,6m²/ ca. 20,6m² en ca. 11,8m²). Indeling tweede verdieping (vaste trap): 4e slaapkamer (ca. 17,8m²) met hiernaast aparte bergzolder (ca. 17,8m²). Naast de woning rechts, een poort met toegang naar de oorspronkelijke voordeur van de woning. De achtertuin is super ruim van opzet met direct achter de woning en naast de aanbouw een heerlijk terras. Aansluitend een lager gelegen terras met rondom mooie plantenborders met o.a. fraaie, veelal groenblijvende begroeiing en beukenhagen. Bouwjaar ca. 1948, inhoud ca. 1.099m³, gebruiksoppervlak 232m² en perceel geschat 470m². (Pand nr. 05402)

Ground floor

Indeling begane grond (start vanaf ingang winkel): ingang voorzijde van het pand met hierachter een royale winkelruimte van ca. 9,02 x 5,82m met airco en vloerverwarming als hoofdverwarming. De frontbreedte van de etalage is ca. 9m. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. In de winkel een systeemplafond met inbouwverlichting en een plavuis die doorloopt tot in het magazijn en de hal. Aansluitend achter de winkel een magazijn (ca. 4,27 x 2,22m) met vaste kast. Vanuit dit magazijn een schuifdeur naar de L-vormige hal met vanuit hier toegang tot de oorspronkelijke voordeur (zijgevel) met meterkast (13 groepen, 3x aardlek en 3x krachtstroom), de trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte, voorraadkelder, leefkeuken en de bakkerij met berging. In de hal is de wand afgewerkt met een lambrisering met hierboven granol wandafwerking. In de deels betegelde toiletruimte (ca. 3,05 x 1,00m) een staand closet met fonteintje, spiegel en planchet. De voorraadkelder meet ca. 4,40 x 2,08m (stahoogte) en heeft een kelderkoekoek die zorgt voor de ventilatie van de kelder. In de leefkeuken (ca. 4,27 x 3,84m) een modern en mooi keukenblok in hoekopstelling (bj. ca. 2013) met nog een aparte unit. De keuken heeft een composiet werkblad en de volgende geïntegreerde apparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap en een close-in boiler.

In de aanbouw met zadeldak en aansluitend een kleine aanbouw met plat dak is de bakkerij gevestigd (ca. 13,77 x 4,21m) met in de zijgevel ramen die uitkijken op de zij-tuin en een toegangsdeur naar de achtertuin. In de bakkerij staan uiteraard o.a. de ovens en de koeling. In het achterste gedeelte van de bakkerij, bij de deur naar de achtertuin, is de aansluiting voor de wasmachine en droger. Boven de bakkerij is een ruimte bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. In de bakkerij is ook de HR combi-cv Vaillant (bj. 2003). Naast de bakkerij is via een toegangsdeur een ruime berging (ca. 9,80 x 2,26 en 3,97 x 2,26m). Hier is een tweede meterkast (4 groepen/ aardlek en krachtstroom) en hangt de unit van de airco voor de winkel.

First floor

Eerste verdieping: L-vormige overloop met vaste kast en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is ook de vaste trapopgang naar de tweede verdieping (afgesloten met toegangsdeur). De slaapkamers zijn resp. groot ca. 4,40 x 4,70m / ca. 4,40 x 3,11m / ca. 3,39 x 3,50m en hebben alle een vaste kast. Nagenoeg alle slaapkamers en de overloop hebben tapijt als vloerafwerking. De 2 slaapkamers aan de straatzijde hebben o.a. een dakkapel voor de lichtinval. De slaap-/werkkamer aan de tuinzijde heeft een aluminium schuifpui naar een plat dak boven de keuken. De wanden op de slaapkamers zijn hoofdzakelijk afgewerkt met strak stucwerk. De volledig betegelde en zeer ruime badkamer (ca. 3,38 x 2,47m) is voorzien van een hoekligbad, doucheruimte, staand closet en wastafel met spiegel en planchet. In de zijgevel zorgt een raam voor de lichtinval en ventilatie.

Second floor

Tweede verdieping: Via vaste trap toegang tot een 4e slaapkamer (ca. 4,49 x 3,97m) met dakkapel. Deze slaapkamer heeft tapijt als vloerafwerking en alle wanden zijn afgetimmerd met houten schroten. Via een deur met toog komt met in de naast de slaapkamer gelegen ruimte bergzolder (ca. 4,04 x 3,97m).

Garden

Tuin en berging: rechts naast de woning en voor de dubbele poort is een kleine oprit (breed ca. 2,26m). Als men deze poort weg zou halen, wordt de oorspronkelijke voordeur van de woning vanaf straat zichtbaar en is er gelijk meer ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein. Aansluitend komt men bij de berging die doorloopt tot aan de achtertuin. Deze is momenteel hoofdzakelijk in gebruik als opslag voor de winkel/bakkerij. Via deze berging is een toegangsdeur naar de bakkerij. De achtertuin is heerlijk ruim van opzet en ligt zongunstig op zuidwest. Hier is het lang genieten van de zon met veel privacy, zeker in de verlaagde achtertuin. Overal bij de achterzijde begane grond zijn rolluiken, bij achterzijde keuken een zonnescherm en bij de winkel aan de straatzijde een markies.

Details

Bouwtechnisch overig: Begane grond: beton. Er is geen kruipruimte. Verdiepingsvloeren: houten balklagen (zonder isolatie tussen de balken). Woning is geheel uitgevoerd in spouwmuren (zonder isolatie). Tussen buren: dikke muur. Kozijnen uitgevoerd in hout m.u.v. schuifpui bij slaapkamer. Geen dubbelglas bij: slaapkamers boven (m.u.v. aluminium pui), 1 raampje in bakkerij, voordeur en glas-in-lood ramen in bovenlichten bij de winkel. Buitenkraantje bij zijgevel (bakkerij). Groepenkast uitgebreid in 2015 en 2013 (keuringrapport aanwezig). Pand heeft bestemming “wonen en bedrijvigheid”. Multifunctioneel pand.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed