Aanbod

Sold

Sold: Lavendelhof 24, 4881 GS Zundert

€210,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 141 m²
Liveable area 106 m²

Note

General

Mooie instap klare hoekwoning met garage/berging, voor-/ en achtertuin en een achterom op gewilde en kindvriendelijke locatie. De woning is door de huidige bewoners in ca. 2013 op meerdere onderdelen gemoderniseerd. Zo zijn de keuken, badkamer, toiletruimte nieuw, maar ook de muren op de begane grond en de trapopgang zijn nieuw gestuct en afgewerkt met strak stuukwerk, op de gehele begane grond is... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1982
  Status Sold
  Offered since 08 September 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05308
Asking price €210,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 08 September 2018
Last updated 31 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Surfaces and content
Plot size 141 m²
Effective area 106 m²
Living area 31.01 m²
Kitchen area 7.5 m²
Content 360 m³
Surface area external storage rooms 12.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR Nefit combi
Heating source Gas
Year of manufacture 1998
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes

Definition

Mooie instap klare hoekwoning met garage/berging, voor-/ en achtertuin en een achterom op gewilde en kindvriendelijke locatie. De woning is door de huidige bewoners in ca. 2013 op meerdere onderdelen gemoderniseerd. Zo zijn de keuken, badkamer, toiletruimte nieuw, maar ook de muren op de begane grond en de trapopgang zijn nieuw gestuct en afgewerkt met strak stuukwerk, op de gehele begane grond is een fraaie keramische vloertegel gelegd en aan de straatzijde zijn bij alle ramen rolluiken geplaatst. Daarnaast zijn de voor-/ en achtertuin opnieuw aangelegd. De woning heeft een royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²), een 4-tal ruime slaapkamers (groot ca. 13m²/ 14m²/ 7m² en 20m²) en een complete badkamer (ca. 5,6m²). De garage-berging is over de volle breedte van de achtertuin. De onderhoudsvriendelijke voortuin bestaat hoofdzakelijk uit een splitborder. De achtertuin (oost/ ca. 8m diep en ca. 5m breed) is geheel bestraat met mooie terrastegels. In de achtertuin een poort met achterom. De woning heeft overal hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en is voorzien van vloer-/ muur-/ en dakisolatie. Op de hoek bij de woning een speelveldje voor de kinderen en basisschool St. Anna ligt op geringe loopafstand. Bouwjaar woning ca. 1982, inhoud ca. 360m³ en perceel groot 141m². (Pand nr. 05308)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning en hierachter de hal (ca.1,70 x 1,50m) met rechts de meterkast (5 groepen/ 2x aardlek). In de hal een mooie keramische tegel die doorloopt over de gehele begane grond. Links in de hal de toegangsdeur naar de heldere woonkamer met open keuken (totaal ca. 7,60 x 5,10 x 4,08m). Aan de straatzijde is het zitgedeelte en nabij de keuken (ligt aan de achterzijde van de woning) het eetgedeelte. In de woonkamer is een deur naar de voorraadkast onder de trap. In de keuken een mooi keukenblok in hoekopstellen met natuurstenen werkblad, smetplint en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De wanden in de woonkamer en keuken zijn net als de overige ruimtes op de begane grond alle afgewerkt met strak stucwerk. Het grote raam aan de straatzijde heeft een rolluik. Naast de keuken is de toegangsdeur naar een L-vormige tussenportaal (wanden deels stucwerk, deels wandtegels) met de deuren naar de achtertuin en naar de mooie en volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,20 x 0,92m) met wandcloset, fonteintje (ventilatie via een uitzetraampje). Tegenover de toiletruimte is de trapopgang naar de eerste verdieping.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,49 x 1,20m/ afgewerkt met strak stucwerk) met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en een royale badkamer. De slaapkamers zijn groot resp. ca. 4,70 x 3,01m/ 4,50 x 3,01m en 3,30 x 2,00m. Alle slaapkamers hebben plafonds afgewerkt met spuitwerk, behangwanden en op de vloer ligt zeil. De kleinste slaapkamer heeft een vaste kast. De grote ramen in de slaapkamers zorgen voor meer dan genoeg lichtinval en de slaapkamers aan de straatzijde hebben alle rolluiken. De volledig betegelde en mooie badkamer (ca. 3,00 x 2,00m) ligt aan achterzijde van de woning en is compleet met lig/-douche-bad, wandcloset, fraaie wastafel met wastafelmeubel, extra opbergkastje en spiegel. Op de overloop is ook de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De toegang naar de trap is afgesloten met een deur.

Second floor

Tweede verdieping: zeer riante zolder(slaap)kamer (nokhoogte ca. 2,40m) met raam in topgevel dat zorgt voor de lichtinval. Op deze zolderverdieping is eveneens de aansluiting voor was-/ droogapparatuur en de HR-combi cv Nefit, bj. ca. 1998.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage-berging: de onderhoudsvriendelijke voortuin is ca. 6m diep en ca. 5m breed. De achtertuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Nabij de garage-berging is een poort met achterom en bij de achtergevel een buitenkraantje. De garage-berging is halfsteens uitgevoerd, heeft een dak met ABC-golfplaten en is voorzien van elektra. Aan de tuinzijde is een toegangsdeur en aan de straatzijde heeft de garage een kanteldeur.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond en alle verdiepingsvloeren van beton. Er is geen kruipruimte onder de woning. Alle afvoeren pvc. Op 1e verdieping zijn de ramen van het type draai-kiep. Alleen voordeur en raampje wc: enkel glas. Achter de woning is een zgn. brandgang.

Van deze woning is/komt een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed