Aanbod

Sold

Sold: Stationsweg 43A 05, 3331 LR Zwijndrecht

€260,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 2,309 m²
Liveable area 95 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Splinternieuw 3-kamer nieuwbouwappartement (ca. 95m² vloeroppervlak) met tuin (29m²/noord) en eigen berging/parkeerplaats

In het hart van Zwijndrecht, Fourty Three: splinternieuw 3-kamer nieuwbouwappartement (ca. 95m² vloeroppervlak) met tuin (29m²/noord) en eigen berging/parkeerplaats op private terrein. Bijzonder bij dit appartement is dat het een geheel eigen ingang heeft en een buitentuin. Indeling: het appartement heeft o.a. een riante woonkamer met open keuken ca. 46,5m², badkamer ca. 5,5m², een 2-tal slaapkame... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Construction period 2019
  Status Sold
  Offered since 11 October 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05369
Asking price €260,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 11 October 2019
Last updated 05 December 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2019
Roof materials Plastic
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Floor
Full
HR glazing
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 2,309 m²
Effective area 95 m²
Living area 39.12 m²
Kitchen area 8.12 m²
Content 257 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 29 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near railway station
Near shopping center
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Condition Needs to be laid out.
Boiler
Type of boiler Intergas CW4 september 2019
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Sink
Underfloorheating
Walkin shower
Washbasin furniture
Has an elevator Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

In het hart van Zwijndrecht, Fourty Three: splinternieuw 3-kamer nieuwbouwappartement (ca. 95m² vloeroppervlak) met tuin (29m²/noord) en eigen berging/parkeerplaats op private terrein. Bijzonder bij dit appartement is dat het een geheel eigen ingang heeft en een buitentuin. Indeling: het appartement heeft o.a. een riante woonkamer met open keuken ca. 46,5m², badkamer ca. 5,5m², een 2-tal slaapkamers ca. 13m²/ 8,5m², een aparte toiletruimte en een technische ruimte/berging. Het betreffende appartement ligt op de begane grond en kijkt achter weg op het binnenplein van het complex. De aanwezigheid van een gevarieerd winkelaanbod (Walburg/Passage winkelcentrum) in het levendige centrum maken het wonen in en rond deze kern bijzonder aantrekkelijk. Dankzij de centrale ligging zijn de uitvalswegen A15/A16, Rotterdam en Dordrecht in enkele autominuten bereikbaar. Ook het station schuin tegenover het complex en de waterbus liggen op loopafstand. De tuin ligt aan de achterzijde van het appartement. De appartementen hebben kunststof kozijnen, zijn optimaal geïsoleerd en daardoor is het energieverbruik bijzonder laag. Bouwjaar 2019 en het vloeroppervlak ca. 95m². (Pand nr. 05369).

Hoofdentree (voor alle overige appartement) van het totale complex ligt aan de voorzijde (zuidoost) met hierachter een fraaie en open ontvangsthal. In de centrale hal zijn de postboxen en aan de buitenzijde het bellenpaneel met een videofoonsysteem. Appartement Stationsweg 43A-05 heeft een eigen brievenbus bij de voordeur. In het verlengde van de ontvangsthal zijn de liften en om de hoek het trappenhuis naar de desbetreffende verdiepingen.

Ps. De eerste foto's zijn impressiefoto's van het complex omdat de appartementen pas opgeleverd is zijn er rondom de bouw nog opruimingswerkzaamheden.

Ground floor

Indeling appartement: eigen entree, gelegen naast de hoofdentree, met hierachter de ruimte T-vormige ontvangsthal (totaal ca. 11 m²). Aan de linkzijde heeft u toegang tot de 2-tal slaapkamers, technische ruimte en badkamer. In het verlengde van de hal toegang tot het toilet met fontein en de riante woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde is de ruime tuingerichte woonkamer met open keuken en extra veel lichtinval door de ruime raampartijen. De moderne keuken (3,50 x 2,32m) in schiereilandopstelling en een kunststofwerkblad (beton licht) is voorzien van inbouwapparatuur: 4-pits inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, eilandafzuigkap en voldoende opbergkastjes (apparatuur van het merk Etna). De hal en woonkamer zijn voorzien van inbouwspots.

De slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement (ca. 4,18 x 3,20 en 2,07 x 3,58m). Tegenover bevindt zich de technische ruimte en badkamer. In de technische ruimte is de aansluiting voor het witgoed, HR-combi cv Intergas CW4 (2019), omvormer zonnepanelen (4stuks) en de groepenkast (8 groepen/ 2 aardlek). De L-vormige badkamer (1,25 x 3,00 x 2,25m) is voorzien van wastafel met ombouw, spiegel incl. verlichting, badkamermeubel en een inloopdouche (glazen douchescherm is aan aanwezig). Het appartement heeft overal vloerverwarming als hoofdverwarming.

TUIN: De tuin (ca. 29m²/ noorden) ligt aan de achterzijde van het appartement.

Private terrein en berging: het private terrein gelegen achter het complex is afgesloten door middel van elektrische poort (komt nog). Op het bovendek is het parkeervak welke toebehoort aan het appartement (no. 43A-05). De berging is voorzien van elektra en ligt onder het parkeerdek.

Details

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt € “nog op te geven door V.v.E.” per maand. Deze servicekosten zijn voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.

Bouwtechnisch/overig: het appartement is in oktober 2019 opgeleverd en de kandidaat-koper kan dan zelf kiezen voor wand/vloerafwerking. Bouw type D/ Vloerverwarming als hoofdverwarming (verdeler technische ruimte)/ 4 zonnepanelen (omvormer technische ruimte)/ HR-combi cv Intergas CW4/ multiplex aan gebracht in één wand/ kunststof kozijnen (kiep systeem)/ Inbouwspots hal en woonkamer/ Binnenwanden van metalstudwanden, aluminium frame en gipsplaten ertegen met isolatie/ wanden behang klaar afgewerkt/ Waarborg certificaat aanwezig/ 4-tal zwaardere platen (Multiplex) aangebracht in de wanden. Afwerking op de wanden, eerst voorstrijk/gronderingsmiddel aanbrengen.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed