Beschrijving

Tussenwoning met een royale stenen berging (5,50 x 3,00m), achtertuin op het noorden met achterom, gelegen in een kindvriendelijke buurt. De woning heeft op de begane grond o.a. hal, toiletruimte, een gezellige woonkamer met open keuken (totaal ca. 33m²) en een diepe voorraadkast met aansluiting voor witgoed. Op de eerste verdieping een L-vormige overloop, maar liefst een 4-tal slaapkamers met keurig strak gestuukte muren, een badkamer en op de tweede verdieping een ruime bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. De bergzolder is zeker geschikt voor het creëren van een 5e slaap-/ of werkkamer. Aan de voorzijde van de woning, zowel op de begane grond als eerste verdieping rolluiken. De woning staat op geringe loopafstand van een Albert Heijn, een bushalte, een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. Voor de woning is een speelveldje voor de kinderen. Een prima gezinswoning die je nog kan aanpassen en/of moderniseren naar je eigen smaak. Wil jij een leuke woning op een prima locatie, maak dan nu je afspraak. Bouwjaar ca. 1964, inhoud ca. 352,62m³ en perceel groot 106m². (Pand nr. 05474) 

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Biedingen op dit object kunt u uitbrengen via ons online biedingssysteem. Zie knop “Bod uitbrengen” bij de woning op onze woningsite www.zopf-makelaardij.nl.

Indeling

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning en direct hierachter de hal met links de meterkast (3 groepen), de toiletruimte met staand closet en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap, een voorraadkast met hier extra opbergruimte en de aansluiting voor de wasmachine. In het verlengde van de hal, aan de rechterzijde de deur naar de woonkamer (type doorzon) met open keuken. In de woonkamer en de hal ligt een plavuis en zijn de wanden afgewerkt met granol of boerenpleister. Het plafond heeft sierbalkjes met daar tussen houtwolcementplaten. In de woonkamer een openhaard. In de keuken een mooi keukenblok in hoekopstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koel/vries combi en een combimagnetron. Vanuit de keuken toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: overloop met toegang naar een 4-tal slaapkamers en de badkamer. Op de slaapkamers (schrootjes plafond) zijn alle wanden afgewerkt met mooi strak stuukwerk. Op de vloer ligt tapijt (idem op de overloop), m.u.v. ouderslaapkamer daar ligt laminaat. De badkamer is voorzien van een doucheruimte en een wastafel met planchet/spiegel. In de badkamer mechanische ventilatie. Indien je een ruimere badkamer wenst, dan kan je hiervoor de kleine slaapkamer gebruiken (ca. 5m²). Er blijven dan altijd nog 3 ruime slaapkamers over. De bestaande badkamer kan dan worden gebruikt als ruimte voor het witgoed of als inloopkast. Op de overloop is de vlizotrap naar de tweede verdieping. Een vaste trap naar de tweede verdieping is goed te realiseren.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: ruime beplankte bergzolder met een klein dakraam. Hier is voldoende ruimte voor het maken van een extra slaapkamer incl. dakkapel.

Tuin

Voor-/ achtertuin en berging: aan de voorzijde heeft de woning een voortuin. Deze ligt direct aan het trottoir. De voortuin is voorzien van een  grindborder en een pad van sierbestrating naar de voordeur. De achtertuin (ca. 6.m diep) ligt op het noorden. Achter in de tuin een royale stenen berging (ca. 3,00x 5,50m / halfsteens uitgevoerd) met poort met achterom. De achtertuin is nagenoeg onderhoudsvriendelijk aangelegd, met aan de zijkant een plantenborder.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch en overig: de woning is uitgevoerd in spouw (zonder isolatie). De vloer van de begane grond en de eerste verdieping zijn van beton. Tweede verdieping: balklaag. Er is geen kruipruimte. Dubbelglas overal m.u.v. de voorzijde van de woning. Bij de achtergevel een buitenkraantje. Kozijnen zijn aan de buitenzijde ca. 3 jaar geleden geolied. Dak berging is ca. 6 jaar geleden vervangen en de goten (zink) ca. 8 jaar geleden. Kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen. Onder de schroten in de slaapkamers zit niet meer het oorspronkelijke zachtboardplafond. 

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Kenmerken