Beschrijving

Je droom waarmaken! Zelf een woning (laten) bouwen op riant bouwperceel op een geweldig mooie locatie. Zelf uitmaken hoe je woning er uit gaat zien, zelf bepalen hoe de indeling moet worden, hoe je het zelf het liefst afwerkt ziet, hoe je de tuin indeelt, etc. Dat kan nu op dit bouwperceel in Made aan de Dahliastraat. Uiteraard wel volgens het vigerende bestemmingsplan. Het perceel heeft bouwnummer 40D en ligt tussen de woning Dahliastraat 42 en 38F. Op het perceel staat al een bijgebouw (ca. 9 x 5m/ hoog 6m) met zadeldak. Dit bijgebouw (gebouwd in 2016) is volledig geïsoleerd en heeft overal HR++ beglazing. In het bijgebouw een soort van bijkeuken, toiletruimte en een verblijfsruimte met 2x openslaande tuindeuren en een riante bergzolder. Deze bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Het bijgebouw heeft een gescheiden rioolsysteem dat is aangelegd tot in het straatgedeelte. Eenvoudig is het om de nog te bouwen woning hierbij aan te sluiten. Tevens ligt er nog een mantelbuis naar het bijgebouw. Bruto inhoud van het bijgebouw 212m³. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op zuidoost en aan de straatzijde is al een fraai hekwerkje aanwezig. De groene afscheiding aan de voorzijde is puur voor de afscherming van het perceel en zou je (later) kunnen verwijderen. Perceel 431m². Vraagprijs € 360.000,- k.k. (Pand nr. 05500)

Bouwkavel zien? dat kan donderdag 29 september (zonder afspraak) tussen 15.30 - 17.00 uur. 
Of bel met ons kantoor voor een afspraak tel. (0162) - 687470, vragen naar Martin of Anton

Bijzonderheden

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indien het object meer dan 30 jaar oud is kan een ouderdomsclausule worden opgenomen;

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken