Aanbod

geraniumstraat1made-05 geraniumstraat1made-03 geraniumstraat1made-21 geraniumstraat1made-25 geraniumstraat1made-02 geraniumstraat1made-07 geraniumstraat1made-08 geraniumstraat1made-09 geraniumstraat1made-10 geraniumstraat1made-11 geraniumstraat1made-12 geraniumstraat1made-13 geraniumstraat1made-14 geraniumstraat1made-15 geraniumstraat1made-16 geraniumstraat1made-18 geraniumstraat1made-19 geraniumstraat1made-20 geraniumstraat1made-22 geraniumstraat1made-23 geraniumstraat1made-24 geraniumstraat1made-26 geraniumstraat1made-06 geraniumstraat1made-01 geraniumstraat1made-04

Te koop: Geraniumstraat 1, 4921 HH Made

€ 170.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 505 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²

Notitie

Vrijstaande en veelal geliefde Jaren-30 woning op 505m² grond en een zeer riante achtertuin van maar liefst ca. 60m diep (z-w) / leuke locatie

Vrijstaande en veelal geliefde Jaren-30 woning met “Franse kap” en aanbouw op 505m² grond en een zeer riante achtertuin van maar liefst ca. 60m diep op zuidwest op een leuke locatie. Het gaat om een woning die geheel gemoderniseerd moet worden. Zo zijn in de woning nog aanwezig de oorspronkelijke bedsteden met de originele deurtjes. Maar ook het glas-in-lood boven in de ramen is nog authentiek. De... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1930
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 22 juni 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05239
Vraagprijs € 170.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 22 juni 2017
Laatste wijziging Zondag 1 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Mansardedak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 505 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Inhoud 300 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Type Voortuin
Oriëntering Noord-oost
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Zuid-west
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water Geiser
Verwarmingssysteem Gaskachels
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Vrijstaande en veelal geliefde Jaren-30 woning met “Franse kap” en aanbouw op 505m² grond en een zeer riante achtertuin van maar liefst ca. 60m diep op zuidwest op een leuke locatie. Het gaat om een woning die geheel gemoderniseerd moet worden. Zo zijn in de woning nog aanwezig de oorspronkelijke bedsteden met de originele deurtjes. Maar ook het glas-in-lood boven in de ramen is nog authentiek. De woning is hoofdzakelijk uitgevoerd met steens muren en heeft een houten kapconstructie van kraaldelen en is gedekt met een Tuile du Nord dakpan. Zoals kenmerkend uit die tijd is het voegwerk in de voorgevel een knip-/ of gesneden voeg en de overige zijn voegen platvol. De woning heeft een kleine hal, een voor-/ en achterkamer en een portaal met toegang tot de toiletruimte en de keuken. Aansluitend is er nog een schuurtje. In de achterkamer is een deur met de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap een luik naar de voorraadkelder. Op de eerste verdieping zijn een 2-tal ruime zolderslaapkamers. Naast de riante achtertuin met veel privacy heeft de woning nog een ruime voortuin en een breed pad met poort en achterom. Bouwjaar ca. 1930, inhoud ca. 300m³ en perceel groot 505m². (Pand nr. 05239)

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met en “vanaf-prijs” waarbij er een voorstel/bieding kan worden gedaan vanaf € 170.000,- kosten koper. Nadere informatie kunt u verkrijgen via een van onze makelaars.

Indeling

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een kleine hal (ca. 1,51 x 1,31m) met direct rechts de meterkast (nieuw / 1 groep / 1x aardlek) en links de deur naar de voorkamer (ca. 3,75 x 3,27m) met een groot raam aan voor- en achterzijde (beide met bovenlicht van glas-in lood). In de woonkamer een gaskachel, behangwanden, een plafond van zgn. Agnesplaatjes en op de vloer laminaatzeil. In deze voorkamer is ook nog een bedstede met raam. Aansluitende de achterkamer (ca. 3,46 x 2,98m) met ook hier nog een bedstede en een kleine kast naast de bedstede (vroeger vaak genoemd “spin”). Ook hier een gashaard, wanden van behang en een hardboard plafond (in deze ruimte is ook de watermeterput). In deze achterkamer zijn nog de authentieke paneeldeuren. Zowel in de voor- als achterkamer ligt laminaatzeil. In deze achterkamer is de deur met de trapopgang naar de eerste verdieping en een luik om de voorraadkelder te bereiken (ventilatie in de kelder via raampje in de zijgevel). Aansluitend een tussenportaal (ca. 1,49 x 1,00m) met de toegangsdeur naar de achtertuin en de toegangsdeuren naar de toiletruimte en de keuken (alle in de aanbouw achter de woning). In de volledig betegelde toiletruimte (ca. 0,90 x 0,88m) een wandcloset en een uitzetraampje voor de ventilatie. In de keuken (ca. 3,05 x 2,80m) een keukenblok zoals men die vroeger had: een granieten aanrechtblad met spoelbak en hieronder een 3-tal houten kastjes. In de keuken een geiser die zorgt voor het warmwater in de woning en een losse gaskookplaat. In de keuken is een eenvoudige douche geplaatst.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: een 2-tal zolderkamers met beide een raam in de topgevel die zorgen voor de lichtinval. De kamers zijn respectievelijk groot ca. 3,77 x 4,40m en 3,03 x 3,21m. Deze laatste heeft bij de knieschotten nog een 2-tal kastruimtes. In de slaapkamers kijk je tegen het dakbeschot en tussen de slaapkamers staat nog een (oud) rookkanaal.

Tuin

Voor-/ achtertuin en schuurtje: het schuurtje (ca. 3,88 x 2,68m) staat achter de keuken en is zowel bereikbaar via de keuken als via een zijdeur die uitkomt in de tuin. De aanbouw met keuken, badkamer, portaal en schuurtje heeft (asbestvrije) golfplaten als dakafwerking. De ruime voortuin (ca. 3,00 x 7,00m) zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en wordt met het trottoir gescheiden door een ligusterhaag. Naast de woning links een breed pad naar de poort met achterom. De achtertuin (zuidwest / ca. 60m diep en ca. 6m breed) heeft hoofdzakelijk een supergroot gazon en een groentetuin. Direct bij de woning is nog een terras. Voor de besproeiing van de achtertuin kan gebruikt worden gemaakt van een bronnering met pomp. In de achtertuin ook veel privacy.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch/overig: begane grond deels hout, deelt beton. Verdiepingsvloer: balklagen. Er is geen kruipruimte. Elektra: bedrading is al eens vervangen. De goten van de woning in ca. 2007.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Recent bekeken