Beschrijving

BEZICHTIGINGEN ZITTEN VOL, UITERAARD IS HET MOGELIJK OM CONCACT OP TE NEMEN MET ONS KANTOOR VOOR DE RESERVELIJST!
Riante en instap klare gezinswoning met tuinkamer, berging en een ca. 15m diepe zongunstige achtertuin (zuid) met achterom. De woning ligt op een aantrekkelijke locatie in een gewilde woonwijk! De huidige eigenaar heeft in 2010 de woning gemoderniseerd en voorzien van vloer/spouwisolatie. De woning heeft o.a.: een royale tuingerichte woonkamer met open keuken (2010) van ca. 39m², een badkamer, een 3-tal riante slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e L-vormige slaapkamer op de tweede verdieping. Naast de achtertuin heeft de woning nog een ruime voortuin die zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Beide tuinen zijn opnieuw aangelegd in 2011. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Gesitueerd nabij een speelveldje, op zeer korte loopafstand van een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. Een bushalte en het dorpscentrum met een gevarieerd winkelaanbod ligt eveneens op geringe afstand. Bij de woning is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Zoek jij een ruime gezinswoning op een royaal perceel dan is dit mogelijk de woning waarnaar je op zoek bent. Bouwjaar ca. 1972, inhoud ca. 403,56m³ en perceel groot 175m². (Pand nr. 05454)

Indeling

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met direct hierachter de hal, rechts de meterkast ( 8 groepen/ 2x aardlek), de deur naar de toiletruimte en de deur naar de woonkamer met open keuken. De deels betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en een fonteintje. Links in de hal de open trapopgang naar de eerste verdieping. Zowel in de woonkamer als in de keuken een groot raam, dat zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. Het zit gedeelte is aan de achterzijde en het eetgedeelte nabij de open keuken. De wanden zijn allen voorzien van strak stucwerk. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer. De moderne ingerichte open keuken ligt aan de straatzijde met in de keuken een compleet keukenblok (2010) met geïntegreerde apparatuur zoals: koel/vriescombinatie, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en een Boretti oven.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: overloop met toegang tot een 3-tal riant fraai afgewerkte slaapkamers. Alle slaapkamers en de overloop hebben laminaat als vloerafwerking. De wanden op de overloop en de slaapkamers zijn alle afgewerkt met stucwerk. De volledig betegelde badkamer ligt aan de straatzijde en heeft een wandcloset, wastafel met wastafelmeubel/spiegel en een inloopdouche. Het raam zorgt o.a. voor de ventilatie in de badkamer. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: voorzolder met dakraam, de aansluiting voor wasmachine/droger en de HR-combi-cv Remeha Calenta (2015). Aansluitend een ruime L-vormige 4e slaapkamer met een 2-tal Velux dakramen. Op de tweede verdieping tevens laminaat als vloerafwerking en bergruimte bij de knieschotten.

Tuin

Voor- achtertuin en berging: de voortuin (noord) heeft een pad van sierbestrating naar de voordeur en bestaat verder uit: links een plantenborder en rechts een grindborder met vaste planten (in 2011 opnieuw aangelegd). De diepe en zongunstige achtertuin (nieuw 2011) bestaat hoofdzakelijk uit terrastegels met in het midden een (speel)gazon van kunstgras. Geheel achter in de tuin een heerlijk tuinkamer, waar het extra lang genieten is. De berging is halfsteens uitgevoerd en over de volle breedte van de achtertuin. Tevens vanuit de bering, de achterom.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch-overige: begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Kruipruimte onder de woning met mangat bij de voordeur en onder de trap. Schilderwerk buiten van ca. 2019. Buitenkraantje in de achtertuin en bij de voorgevel. Riolering van PVC.  Vloer geïsoleerd en de spouwmuur. Tuinen opnieuw aangelegd in 2011.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan u terug vinden op de floorplanner.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Kenmerken