Omschrijving

Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met forse aanbouw (ca. 47m²), vrijstaande garage/berging (ca. 28m²) met zadeldak en een fraai aangelegde voor-/ en achtertuin. Gesitueerd op een gewilde en aantrekkelijke locatie. In ca. 2000 is de woning gemoderniseerd en uitgebouwd. Zo zijn op de begane grond nieuwe kozijnen geplaatst en tuindeuren bij de keuken, overal HR++ glas in laten zetten, alle wanden en plafonds voorzien van strak stucwerk, elektra vervangen incl. schakelaars/dimmers en wandcontactdozen, meterkast uitgebreid, nieuwe keuken, toiletruimte geplaatst en bijkeuken/badkamer gemaakt. Het dak is in ca. 2004 voorzien van nieuwe pannen, goten en de kap is van binnenuit geïsoleerd. Ook de voor-/ en achtertuin zijn geheel nieuw aangelegd met een volautomatisch beregeningssysteem en de buitengevels zijn gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De woning heeft beneden o.a. een royale woonkamer van ca. 36m², semi-open leefkeuken ca. 19,5m², kelderkast, bijkeuken ca. 9,2m² en een badkamer van ca. 9m². Op de eerste verdieping zijn een 3-tal slaapkamers van ca. 19m²/ 12m² en 9m². De oorspronkelijk badkamer is gewijzigd naar toiletruimte (ca. 3m²). De zolderverdieping (stahoogte ca. 2,00m) is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop. De vrijstaande, houtengarage/berging is gebouwd in ca. 2009. De voortuin is ca. 6,00 x 8,00m en de achtertuin (noord) ca. 12x12,25m. Wat krijgt u: een zeer goed onderhouden en courant gebouwde, mooie gezinswoning met aan de achterzijde veel privacy. Zien is geloven! Wacht niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Bouwjaar ca. 1967, inhoud ca. 450m³ en perceel 348m². (Pand nr. 05371)

Indeling

Indeling begane grond: Entree met kleine overkapping aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,00 x 2,47m) en direct rechts de meterkast (9 groepen/ 1 x aardlek). Links in de hal is de toiletruimte (ca. 1,03 x 1,20m) met staand closet, natuurlijke ventilatie via een uitzetraampje en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de royale, heldere L-vormige woonkamer (ca. 6,54 x 3,76 x 7,00m) met een 3-tal ramen in de zijgevels en een groot raam aan de straatzijde. De vloer is afgewerkt met laminaat en alle muren zijn strak afgewerkt met stucwerk. In de woonkamer is ook de deur naar de voorraad kelderkast. Via een toog heeft men toegang tot een echte gezellige leefkeuken (ca. 4,80 x 4,10m) met aan de tuinzijde openslaande tuindeuren en aan beide zijden een raam pui. In de keuken een compleet keukenblok met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, hete lucht oven, keramische kookplaat met afzuigkap en een spoelbak incl. restenbakje. Ook hier strakke muren en plafond met inbouwspots. De vloer is afgewerkt met een tegel die doorloopt tot in de bijkeuken. Deze leefkeuken is echt uitnodigend. In de bijkeuken (ca. 3,80 x 2,40m) de aansluiting voor was/droogapparatuur en de HR combi-cv (Nefit bj. ca. 2001). Een raam aan de tuinzijde zorgt voor voldoende lichtinval. In de bijkeuken is door de huidige eigenaar nog een werkplek gemaakt. Via deze bijkeuken toegang tot de riante en volledig betegelde badkamer (ca. 3,80 x 2,30m) die voorzien is van een ligbad, wastafel/wastafelmeubel, douchecabine en designradiator. Ventilatie via uitzetraam en/of mechanische ventilatie.

Eerste verdieping

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 2,00 x 2,29m) met raam in zijgevel bij de trapopgang, de toegang tot de toiletruimte en een 3-tal slaapkamers respectievelijk groot ca. 3,77 x 2,64m/ 3.36 x 3,24m en 3,10 x 2,89m. In alle slaapkamers ligt laminaat als vloerafwerking en wanden afgewerkt met behang. De toiletruimte (ca. 2,51 x 1,20m/ voorheen de oorspronkelijke badkamer van de woning) heeft een staand closet, wastafel met spiegel en planchet. Deze ruimte zou ook gebruikt kunnen worden voor het witgoed (met toilet). Op de overloop en de trap ligt tapijt. Alle plafonds op deze verdieping zijn met stucwerk. Op de overloop de vlizotrap naar de bergzolder.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: ruime bergzolder, volledig beplankt en aan binnenzijde afgewerkt met tempexplaten als isolatie. De zolder is eventueel geschikt om een extra slaapkamer met voorzolder te creëren.

Tuin

Voor-/ achtertuin en garage/berging: De voortuin is ruim van opzet (ca. 6 x 8m) en fraai aangelegd. Een smeedijzer hekwerkje zorgt voor de afscheiding met de trottoir. Links naast de woning een oprit (van sierbestrating) naar de poort met achterom. Hier kan men eenvoudig een 2-tal auto’s parkeren op eigen terrein. In de achtertuin een ruim terras direct achter de woning met een speelweide. Lei-/ en fruitbomen zorgen voor extra privacy in de tuin met onder deze bomen een schitterende border met hortensia’s. De garage/berging (ca. 5,40 x 5,10m) met binnen een kleine zolder heeft aan de voorzijde een elektrische sectionaldeur en aan de zijkant naar de speelweide openslaande ramen en een aparte loopdeur bij de interne berging van de garage. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de auto. Tot slot is een nog een keukenblok met warm/koud water (close-in boiler). Voor de garage is een lijngoot gemaakt die zorgt dat het regenwater voldoende wordt afgevoerd. Hoe kan de tuin zo mooi groen blijven? In de garage staat een volautomatische beregeningsinstallatie met pomp en bronnering. Vanuit hier kan je via verschillende groepen meerdere sproeiers bedienen die verwerkt zitten in de voor-/ en achtertuin.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch/overige: begane grond betonnen vloer m.u.v. bij woonkamer (vloer aanbouw volledig geïsoleerd). Verdiepingsvloeren houten lagen met tussen balklagen isolatie. Alle muren bij woning uitgevoerd in spouw met in de aanbouw bij de spouwmuren isolatie. Schilderwerk binnen en buiten van 2017, in 2019 onderhoudsschilderwerk uitgevoerd. Riolering buiten vervangen (nu pvc/ 2009). Betimmering voorzijde woning tussen raam woonkamer en slaapkamer nieuw in ca. 2000 (hout). Plat dak aanbouw: bitumen, schuine dakdelen garage/berging: bitumen singles. Buitenkraantje bij achtergevel. 

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken