Beschrijving

Fraaie hoekwoning op riant perceel, met aanbouw van maar liefst ca. 4m x 7,5m en een vrijstaande garage. De woning is gesitueerd op een gewilde locatie in Made, op loopafstand van scholen en het dorpscentrum met de winkels. De zongunstige achtertuin ligt op het zuiden en is ca. 8m diep en 7,5m breed. In 2008 is de badkamer op de eerste verdieping vernieuwd, in 2010 is de woning voorzien van een aanbouw over de volle breedte met vloerverwarming, nieuwe moderne keuken en is de begane grond voorzien van nieuwe vloerafwerking (2021). Tevens is er in 2010 een extra strook grond (99m²) gekocht. Dit perceel ligt schuin achter de woning. De woning heeft op de begane grond o.a. een hal met meterkast, voorraadkelder en een sfeervolle/heldere woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²). In de aanbouw met plat dak een bijkeuken met aparte ruimte voor het witgoed, toiletruimte, (1e) badkamer (alle nieuw 2021) en de toegang naar de achtertuin. Tevens biedt de woning de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen (aanbouw). Op de eerste verdieping zijn 3-tal slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping, die bereikbaar is via een vaste trap op de kleinste slaapkamer, heeft een ruime bergzolder. Naast de woning een pad naar de garage(s) en de poort (achterom). De ruime voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde, maar ook de heerlijke zongunstige achtertuin biedt meer dan voldoende privacy. Een fijne starters/gezinswoning op een fijne woonlocatie. Bouwjaar ca. 1953, inhoud ca. 382,70m³ en perceel 324m². (Pand nr. 05471)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning

Indeling

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hier achter de hal en direct rechts de meterkast (nieuw 2010: 7 groepen/ 2x aardlek) en in het verlengde van de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal ligt een mooie tegelvloer die doorloopt tot in de woonkamer, keuken en aanbouw. Aan de linkerzijde in de hal, de deur naar de fraaie woonkamer met open keuken. In de woonkamer is ook de deur naar de voorraad kelderkast. In de keuken een compleet keukenblok in U-opstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, 2-tal vriezers, vaatwasser, combimagnetron, hete lucht oven, koffiezetapparaat, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en een spoelbak. Via de keuken toegang tot de bijkeuken. De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fonteintje. Naast de toiletruimte is een badkamer met douche en wastafel met fonteintje. In de bijkeuken is ook de aansluiting voor het witgoed. Tevens biedt de aanbouw de mogelijkheid voor het creëren van een slaapkamer op de begane grond.

Eerste verdieping

Indeling eerste verdieping: overloop, toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,30 x 3,70m/ 2,70 x 3,13m en 2,90 x 3,30m. In alle slaapkamers ligt laminaat als vloerafwerking en zijn de wanden afgewerkt met behang. De tweede badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, wastafel met wastafelmeubel en spiegel en een toilet (zgn. sanibroyeur).

Tweede verdieping

Indeling tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap een ruime bergzolder, aan de binnenzijde afgewerkt met tempexplaten als isolatie. Tevens is hier in 2010 een dakraam geplaats.

Tuin

Voor-/ achtertuin en garage: De voortuin is ruim van opzet en een smeedijzer hekwerkje zorgt voor de afscheiding met het trottoir. Links naast de woning een breed pad naar de poort met achterom en de garage. Direct achter de woning een ruim terras, een onderhoudsvriendelijke achtertuin. De garage (aan de linker zijde, op het extra perceel) is in 2021 voorzien van nieuwe balken, nieuw dak (bitumen) en garagedeur. De overige 2-tal garage zijn aan renovatie toe.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch/overige: begane grond betonnen vloer m.u.v. bij woonkamer. Verdiepingsvloeren houten balklagen. Aanbouw aan de achterzijde geïsoleerd. Schilderwerk buiten van 2019. Plat dak aanbouw: bitumen. buitenkraantje bij achtergevel. Vloerverwarming in de aanbouw en de verdeler ook. 

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Kenmerken