Beschrijving

Royale vrijstaande woning (type bungalow) met aanbouw, garage en berging. De riante achtertuin ligt op noordwest. De bungalow staat op een perceel van maar liefst 384m². Voor de garage een diepe oprit en een poort met achterom. Omdat alles gelijkvloers is, is deze woning zowel geschikt om langdurig zelfstandig te wonen maar zeker ook voor een gezin. Indeling: entree zijkant van de woning, hal, toilet, kleine badkamer (ca. 2m²), meterkast, slaapkamer voorzijde woning (ca. 6 m²), woonkamer (ca. 16m²), leefkeuken (ca. 16,25m²), aan de achterzijde tweede slaapkamer (ca. 7,2m²) en een derde slaapkamer (ca. 15,2m²). Achter deze slaapkamers is een ruime berging (ca. 21,7m²). De garage is in spouw uitgevoerd en is ca. 16,5m².  Links van de woning is een brede oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. De woning is in spouw uitgevoerd, heeft een geïsoleerd plat dak en deels voorzien van dubbele beglazing. Mooi pand om indeling naar eigen voorkeur in te delen of uit te breiden. Woning prima geschikt als gezinswoning maar zeker ook om bijvoorbeeld langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Kom kijken en ervaar de woonsfeer en de mogelijkheden van deze fijne woning. Met modernisatie moet rekening worden gehouden. Bouwjaar ca. 1965, inhoud ca. 349,01m³ en perceel 384m². (Pand nr. 05487)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.
Wil jij deze woning bezichtigen dan kan je dat bij voorkeur regelen via:
•	Website Zopfi Makelaardij (www.zopfi-makelaardij.nl rubriek “contact”) of 
•	Funda (“plan een bezichtiging”) of 
•	Telefonisch (0162-687470), vragen naar Martin of Anton

Indeling

Indeling begane grond: 
•	Entree aan zijkant van de woning. Hal met lambrisering en op de vloer tapijt en zachtboard plafond. Meterkast: 4 groepen, geen aardlek. 
•	Toiletruimte: deels betegelde met staand closet en uitzetraam voor ventilatie. 
•	Badkamer: volledig betegelde badkamer met douche, spiegelkastje, elektrische verwarming en uitzetraam.
•	Woonkamer: gezellige woonkamer voorzijde woning met groot raam, gashaard, op de vloer tapijt en wanden afgewerkt met behang. Plafond strak afgewerkt met zgn. Agnesplaatjes. Naast toegangsdeur keuken een vaste kast.
•	Keuken: In de keuken een recht keukenblok (zonder apparatuur) en 2 vaste kasten.  Hier is ook de aansluiting voor het witgoed en de geiser (Vaillant) die zorgt voor het warmwater in de woning. Verwarming: gevel gaskachel. Wanden deels betegeld en deels behang, Plafond met sierbalkjes. Vanuit de keuken uitzicht op de achtertuin. 
•	Slaapkamer 1: aan voorzijde van de woning, vloerafwerking tapijt, muurafwerking behang en een zachtboard plafond. 
•	Slaapkamer 2 (naast keuken, bereikbaar via woonkamer): in slaapkamer een vaste kast, muurafwerking behang, tapijt als vloerafwerking en zachtboard plafond. Achter in de slaapkamer een raampartij naar de derde slaapkamer. 
•	Slaapkamer 3 (bereikbaar via keuken): vloerafwerking zeil met laminaatlook, In de slaapkamer een groot raam met uitkijk op het terras achter de woning en een raam dat uitkijk op de straatzijde. Wandafwerking behang en plafond ook hier afgewerkt met zgn. Agnesplaatjes.

Tuin

Voor-achtertuin, zij-tuin, berging en garage: 

•	De voortuin: riante voortuin (ca. 10m x 3m) met smeedijzer hekwerkje, een grote planten border met een bolacacia. 
•	De zij-tuin (rechts van de woning ca. 1m x 7m) volledig beplant met ligusterhaag. 
•	Een eerste achtertuin die volledig is bestraat ligt tussen de woning, berging en garage (ca. 7m x 7m). Aansluitend achter de woning een tweede achtertuin (gemeten vanaf achterzijde van de berging: ca. 11,50m x 11m). Hier is deels een gazon en deels een plantenborder. Direct achter de berging een terras en een pad geheel naar achter in de tuin. 
•	Garage en berging: de garage is in spouw uitgevoerd, voorzien van elektra en heeft een kanteldeur aan de voorzijde en in inloopdeur aan de tuinzijde. Plafond afgewerkt met gipsplaten (2021). De berging is halfsteens uitgevoerd, voorzien van elektra en de toegang is via de achtertuin.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch en overig: De begane grond is van beton. Er is geen kruipruimte onder de woning. Aanbouw en wijziging indeling is van ca. 1976. Bouw garage is van ca. 1979. Alle originele bouwtekeningen hiervan zijn ter beschikking. Schilderwerk buitenzijde van ca. 2020. Plat dak garage in 2021 nieuw bitumen dak met grind. Achterste dak aanbouw nieuw bitumen dak en boeiboorden in ca. 2011. Verwarming door gevelkachel en gashaard. De buitenkraantjes bij voorgevel zijn niet in gebruik. In garage een smeerput en in de berging een zgn. kleine aardappelput. 

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indien het object meer dan 30 jaar oud is kan een ouderdomsclausule worden opgenomen;

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken