Verkopen:

Jouw woning krijgt bij ons de aandacht die het verdient.
Bij ons voel jij je thuis en dat is belangrijk. Daarom starten wij samen met jou het verkooptraject. Dat begint met het bepalen van een juiste én marktconforme vraagprijs. Daarnaast houden wij rekening met jouw wensen en wat jij voor opbrengst verwacht. Wij hanteren geen vaste werkwijze, maar werken met een maatwerk voorstel dat past bij jouw woning.  

Het is niet even ‘’Een te koop bord & enkele foto’s op internet plaatsen.’’
Te koop zetten is geen kunst, maar verkopen wel. Ons team werkt met een duidelijke verkoopstrategie en een geheel eigentijdse promotie. Of het nu gaat om jouw woning, winkel of bedrijfspand! Makelen is voor ons een kwestie van vooral mensenwerk. 

Jij wilt je woning verkopen? Wij ook. Wij hebben een ongedwongen aanpak en richten ons op resultaat. Onze klanten (maar ook kijkers) ervaren dat als erg prettig. Een potentiële koper onder druk zetten? Dat past al helemaal niet bij ons. Wij brengen koper en verkoper bij elkaar en geloven dat vertrouwen in een makelaar en transparant werken, sneller tot een koop leidt. En niet onbelangrijk: onze makelaars doen altijd de bezichtigingen.

Ontdek de kracht van samenwerken met een team dat jouw doelen deelt! 

Waardebepaling met verkoopadvies? Bel gerust, een van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij jou langs.