Fijn om je te ontmoeten

Martin Zopfi: "Wij houden van ouderwets hard werken"

Zopfi Makelaardij is gestart in 2003 en inmiddels uitgeroeid tot een makelaarskantoor met naamsbekendheid. Bij ons draait het om jou, niet alleen op het inhoudelijke vlak maar ook persoonlijk. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Dit om voor nu én in de toekomst kwaliteit te kunnen blijven garanderen voor onze relaties.

Wij zijn een echt familiebedrijf en houden van ouderwets hard werken. Dat doen we voor al onze klanten met veel plezier en een glimlach, iedere dag! Voor ons is elke opdracht uniek en maatwerk. Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde. En dat geldt ook voor onze klanten. Als team zitten we op één lijn en hebben maar één doel: onze klanten blij maken. En niet geheel onbelangrijk: wij hebben een uitgebreid netwerk en een groot klantenbestand (zoekers)

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons team! Natuurlijk kan je ook gezellig langskomen, je bent van harte welkom. De kofiie staat klaar. Mvg Martin (eigenaar/directeur vanaf 01-01-2024)

Ons werkgebied: Made, maar eigenlijk komen wij overal in West Brabant.  

Neem direct contact op

 

Belangrijk;      Op al onze teksten en foto's zit auteursrecht. Een tekst die door ons is geschreven mag niet zonder toestemming van Zopfi Makelaardij worden overgenomen. Alle foto's zijn ook eigendom van Zopfi Makelaardij en mogen eveneens niet zonder toestemming gedupliceerd worden. De 2 uitzonderingen hierop zijn: 1) downloaden van een brochure in zijn geheel of een complete link van een woning/bedrijfspand.