Per 01 januari 2024 heb ik het makerlaarskantoor van mijn ouders overgenomen en ben ik eigenaar/directeur van Zopfi Makerlaardij. Het familiebedrijf is door mijn ouders in mei 2003 opgestart.


Kenmerkend voor familiebedrijven is de grote betrokkenheid en verbondenheid en de korte interne lijnen. Veel klanten delen deze ervaring. Tijdens de overdracht keken wij naar de waarde die is opgebouwd, en naar mooie manieren om het familiebedrijf toekomst klaar te houden. Persoonlijk contact, transparantie en vertrouwen staat hoog in ons vaandel en dat willen wij graag zo houden. 

Ik ben het aanspreekpunt voor een ieder die plannen heeft of informatie wilt over verkopen, aankopen of verhuur. Of het nu particulier of zakelijk is. Daarnaast is mijn taak het verder uitbreiden van ons netwerk. Vrije tijd: Ik ben fanatiek volger van nationaal en internationaal voetbal. Maar de beste ploeg blijft voor mij Ajax. 

Wil je kennismaken met mij? Ik kom graag langs. Of maak een afspraak op kantoor. Je bent welkom en de koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, Martin Zopfi, makelaar