Sinds 01-03-2022 ben ik full-time in vaste dienst bij het familiebedrijf van mijn ouders. Na heel 2021 hoofdzakelijk op zaterdag meegekeken te hebben, ben ik nu alle werkdagen (m.u.v. dinsdag) en op zaterdag bereikbaar. Hiervoor ben ik ca. 9 jaar werkzaam geweest in verschillende commerciële functies bij een groot bedrijf in Waalwijk. Dit om een ze breed mogelijke werkervaring op te doen en ook in de "keuken" te kijken bij andere bedrijven voordat ik ging werken bij het kantoor van mijn ouders.

Ik heb een afgeronde MBO bouwkunde opleiding en deels een HBO opleiding Management & Makelaardij. Dus het vak makelaar is mij niet helemaal vreemd. Ik start als assistent makelaar en wil zo snel mogelijk de opleiding Makelaar Wonen afronden.

Ik ben een vast aanspreekpunt voor een ieder die plannen heeft of informatie wil over verkopen, aankopen of verhuur. Of het nu particulier of zakelijk is. Daarnaast is mijn taak het verder uitbreiden van ons netwerk en zorgen dat onze mediakanalen steeds handigere en efficiënter worden ingezet. Makelen is op dit moment vooral meegaan met de snelle veranderingen in deze vastgoedwereld.

Vrije tijd: Ik ben fanatiek volger van nationaal en internationaal voetbal. Maar de beste ploeg blijft voor mij Ajax.