Anton Zopfi

Anton Zopfi Makelaar / eigenaar

Als manager was ik lang werkzaam in de financiële dienstverlening (o.a. hypotheken, particuliere bankproducten en verzekeringen). Door mijn netwerken kwam ik vaak in aanraking met de vastgoedwereld en makelaars. In combinatie met mijn financiële opleiding, MBO opleiding bouwkunde en makelaarsopleiding heb ik in 2003 besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Ergens bleef de bouw en vastgoedwereld altijd mijn aandacht trekken. 

Gestart in 2003 met ons kantoor en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwassen, modern en middelgroot makelaarskantoor met (naams)bekendheid in de verre omgeving. Dat is waar wij als team erg trots op zijn. Als eigenaar volg ik hoe de makelaars-/ en vastgoedwereld snel aan het veranderen is door o.a. de digitale wereld. Het is dan zaak dat wij kijken wat de gevolgen hiervan zijn en hoe wij tijdig onze dienstverlening hierop moeten aanpassen. Ondernemen is voor mij continu vooruitdenken. Dat maakt het dan weer extra spannend en uitdagend.

Levensmotto en hobby's? Heel Simpel. Vooral genieten van ons gezin en de kleinkinderen. Maar gezondheid staat altijd voorop. Enjoy life is mijn motto en probeer je "dromen" waar te maken. Hobby? Wandelen en het liefst op zondag te vinden zijn in Zeeland. Heerlijk uitwaaien en "mensen kijken".