Een waardebepaling op locatie. Hoe werkt het?

Het is tijd voor iets anders.

Een informele kennismaking en aansluitend de woning van boven naar beneden bekijken in nog geen 30 minuten is niet onze stijl. Laten wij maar starten met te zeggen dat bij ons een waardebepaling geen kort en/of commercieel gesprek is, maar een persoonlijk advies waarin wij u vertellen hoe u de beste verkoopopbrengst kan behalen. 

Ons doel bij de verkoop van uw woning is om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Daarbij is het van belang om de balans te vinden tussen de juiste vraagprijs en de tijd op de markt. Dat is de garantie voor de beste verkoopopbrengst. 

Om de juiste vraagprijs te kunnen bepalen zijn meerdere factoren van belang. Daarover praten wij met u en stellen wij u veel vragen over o.a. de staat van onderhoud en/of wat u allemaal gewijzigd of toegevoegd heeft aan uw woning. 

Wat is dan vernieuwend? Een makelaar in deze tijd redt het niet met een commericieel praatje. Die tijd is voorbij. Verkoper én de kandidaat koper verwachten dat de makelaar kennis heeft over alle bouwtechnische aspecten van de woning. En dat kan alleen als uw makelaar een waardebepaling serieus neemt en inventariseert. Dat kost tijd en die tijd nemen wij voor u. 

Een huis te koop zetten is eenvoudig, maar een huis verkopen is iets anders. Dat is ons vak. Dat is waar wij willen dat ons kantoor het verschil in maakt. Dat start voor ons al met een serieuze waardebepaling van uw woning. 

Wij scoren niet voor niets gemiddeld op Funda een 9,3 voor Verkoop.

Maak een afspraak