Hoe helpt een aankoopmakelaar jou?

Een aankoopmakelaar is jouw persoonlijke partner bij het aankopen van een woning (of bedrijfspand/ winkel). Er komen altijd veel vragen op je af bij de zoektocht, maar een aankoopmakelaar geeft je tevens een goede kijk of de woning voor jouw wel geschikt is.

Waar moet je allemaal op letten tijden een bezichtiging? Wanneer is een bouwtechnische keuring verstandig? Moet je ontbindende voorwaarden op laten nemen in een koopovereenkomst? Zijn er erfdienstbaarheden die van belang zijn? Is de kadastrale grens gelijk aan de fysieke erfgrens? Wordt alle informatie wel verstrekt van het betreffende pand? Een aankoopmakelaar beantwoordt al die vragen en staat gedurende het koopproces bij. Zo ben je op alles voorbereid en ook belangrijk: heb je goed inzicht in de kosten die je als koper kan verwachten. Bovendien helpt de aankoopmakelaar jouw bij het controleren van de koopovereenkomst, de inspectie op de dag van levering en is aanwezig bij de overdracht via de notaris.

Dus heb jij plannen en denk je dé woning te zien die jij wilt hebben. Maak dan gebruik van onze makelaars als aankoopmakelaar en profiteer van de voordelen van de inzet van de aankoopmakelaar.