Welke stappen onderneem je om je huis te verkopen?

Denk je na over de verkoop van je eigen woning óf heb je al meer concrete plannen hiertoe in de gemeente Made. Dan ben je bij het team van Zopfi Makelaardij aan het juiste adres. In deze blog leggen we je graag uit waarom samenwerken met ons makelaarskantoor van meerwaarde kan zijn

Als ervaren makelaarskantoor begrijpen we als geen ander dat het verkopen van een huis een belangrijke en soms stressvolle of onzekere stap kan zijn. Wat is een marktconforme vraagprijs, hoe is de belangstelling voor jullie woning, hoelang is de in te schatten verkoopperiode, etc. Ons doel is om dit hele verkoopproces zo soepel en succesvol mogelijk voor jullie te maken.

Gratis waardebepaling en verkoopgesprek: Een realistische kijk op de waarde van je woning is essentieel voor een succesvolle verkoop. Vraag je te veel, dan zullen kandidaten afhaken en wachten tot de prijs gecorrigeerd wordt. Vraag je te weinig, dan krijg je natuurlijk kijkers genoeg, maar doe je jezelf te kort. Tijdens de gesprek bekijkt onze makelaar jullie woning grondig en inventariseert in goed overleg wanneer en welk onderhoud is gedaan en welke aanpassingen de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. De locatie is primair belangrijk en factoren als markttrends (keuken/badkamer bijv.) en de voorzieningen in de omgeving spelen een rol. Zo krijg je een nauwkeurig beeld en kan in goed overleg met jullie als verkopers een vraagprijs worden vastgesteld.

Bij het advies krijg je uitleg over onze verkoopstrategie. Iedere woning is anders dus passen wij een strategie toe die specifiek past bij jullie situatie. Dat is de reden dat wij uitsluitend werken met maatwerkopdrachten. We nemen de tijd om je wensen en doelen te begrijpen en begeleiden je bij elke stap van het verkoopproces. Geen woning is hetzelfde. En dat geldt ook voor onze klanten. Als team zitten we op één lijn en hebben maar één doel: onze klanten blij maken.

Ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om het maximale uit de verkoop van je huis te halen en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars.