JE HUIS VERKOPEN IN DE VAKANTIE IS DAT HANDIG! JA

Stel je eens voor: jij ontspant op een terrasje met een glaasje wijn in je hand, genietend van de gezelligheid om je heen, de zon en of het strand. Ondertussen staat het team van Zopfi Makelaardij bij jullie woning klaar om kandidaat kopers te ontvangen. Dat is een van de voordelen van je huis verkopen tijdens de vakantie.

Maar je hoeft ook je kinderen niet elders onder te brengen en - nog beter - je hoeft maar één keer op te ruimen! We kunnen altijd je huis binnen en jij merkt er niets van. Uiteraard houden we je wel volledig op de hoogte via ons online informatiesysteem. Jij kunt zonder al die “stress” je huis verkopen.

WAAR JE OP MOET LETTEN

Er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Niet alle woningen worden even gemakkelijk verkocht, vooral niet tijdens de vakantieperiode. Dus als je van plan bent om je heel dure miljoenen villa te verkopen, raden we aan om dan zeker niet in de zomervakantie te starten. Het verkopen van een woning in die prijsklasse vereist een maximaal bereik. Dat is moeilijker in de zomer. Maar een eengezinswoning of een mooi appartement kan zeker verkocht worden! Vooral als het een mooie woning is met tuin /of balkon.

Een ander belangrijk punt: je moet mogelijk beslissingen nemen terwijl je geniet van je vakantie. De potentiële koper gaat niet op vakantie en wachten is geen optie. Dus maak even zeer beperkte tijd vrij om te overleggen. Maar wij geloven dat de verkoop van je woning het zeker waard is. Drink een extra wijntje als het tijdens je vakantie is gelukt om jullie woning met succes te verkopen.