Aanbod

Zu Mieten: Watertorenstraat 6, 4921 XG Made

3.250,- € /m.
Immobilienart Büro
Grundstück 810 m²
Gesamtfläche 204 m²
Übergabe Sofort

Hinweis

Übersicht

Luxe en zeer fraai afgewerkt kantoorpand (showroom/ praktijk) met eigen parkeerplaatsen op kleinschalig industrieterrein Stuivezand te Made. Het pand is volledig gestoffeerd en alle kantoorruimtes zijn voorzien van degelijk kantoormeubilair met luxe bureaustoelen. Ook de spreekkamers en de vergaderruimte zijn voorzien van chique meubilair met stoelen. Zowel op de begane grond als de eerste verd... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Büro
  Baujahr 2003
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Montag, 17. Februar 2020
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05396
Kaufpreis 3.250,- € pro monat
Kaution 6.500,- €
Möbel Ja
Möbel Möbliert
Übergabe Sofort
Angeboten seit Montag, 17. Februar 2020
Bau
Immobilienart Büro
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2003
Zertifizierungen Brandschutz
Flächen
Grundstück 810 m²
Wohnfläche 204 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Im freien
Lage Autobahnnähe
In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Industriegebiet
Nahe Einkaufszentrum
Nahversorgung Bank bei 500 Metern bis 1000 Metern
Geldmaschine bei 500 Metern bis 1000 Metern
Erholung bei 3000 Metern bis 4000 Metern
Restaurant bei 1000 Metern bis 1500 Metern
Geschäft bei 500 Metern bis 1000 Metern
Supermarkt bei 500 Metern bis 1000 Metern
Barrierefreiheit Bushaltestelle innerhalb von 500 Metern
Autobahnausfahrt bei 1000 Metern bis 1500 Metern
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse A
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 5

Beschreibung

Luxe en zeer fraai afgewerkt kantoorpand (showroom/ praktijk) met eigen parkeerplaatsen op kleinschalig industrieterrein Stuivezand te Made. Het pand is volledig gestoffeerd en alle kantoorruimtes zijn voorzien van degelijk kantoormeubilair met luxe bureaustoelen. Ook de spreekkamers en de vergaderruimte zijn voorzien van chique meubilair met stoelen. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping is in 2020 een duurzame pvc-vloer gelegd. Overal zijn systeemplafonds met ledverlichting en/of plafondlampen. Wat eveneens bijzonder is, is dat op beide verdiepingen vloerverwarming als hoofdverwarming ligt en alle ruimtes van een of meerdere airco’s zijn voorzien. Zo heeft u voor uw personeel en/of klanten altijd een uitstekende werkplek en/of bezoekruimte. Het object is voor meerdere bedrijfstakken geschikt. Bouwjaar object: ca. 2003 (Pand nr. 05396)

Oppervlakte:
Het object omvat circa 205m², verdeeld over twee verdiepingen. Begane grond ca. 138m² en eerste verdieping ca. 67m². Optie: begane grond of eerste verdieping zijn ook afzonderlijk te huur.

Parkeren:
5 Parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. Rondom het object kan gratis worden geparkeerd.

Algemeen:
Rondom het object bevinden zich met name bedrijfsobjecten geschikt voor opslag of (kleinschalige) productie, of advieskantoren. Prima bereikbaarheid met uitvalswegen als de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch).

Voorwaarden:
• Huurprijs per maand € 3.250,- excl. 21% BTW per maand (gemeubileerd en gestoffeerd) / betaling per maand vooraf
• Waarborgsom/ Bankgarantie: 2 maanden huur excl. 21% BTW
• De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.
• Servicekosten: n.v.t.
• Huurcontract: Model ROZ
• Kredietwaardigheid check huurder: Een werkgeversverklaring en/of aangifte IB en/of inzage van recente Jaarrekeningen maakt onderdeel uit van voorwaarde verhuur
• Indexering: Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
• Voorbehoud: Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Besonderheiten

Contact: Voor meer informatie en/of een rondleiding kunt u contact opnemen met een van onze makelaars. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij met passende vertrouwelijkheid.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen