Beschreibung

Goed onderhouden vrijstaande en zeer gewilde “Franse kap woning” met riante aanbouw, inpandige garage/berging én royale vrijstaande garage (geschikt voor camper of caravan) op ruim perceel van 430m² in centrum van Made. De inpandige garage heeft een garagedeur aan de achterzijde van de aanbouw. De woning is in ca. 1980 verbouwd, aangebouwd, kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen alle met dubbele beglazing, de pannen zijn vervangen en de kap is geïsoleerd. De woning heeft o.a. op de begane grond: hal-entree (ca. 4m²), woonkamer met open keuken (ca. 48m²), bijkeuken (ca. 8m²), inpandige berging (ca. 7m²), badkamer op de begane grond (ca. 5m²), inpandige garage (ca. 25m²/ met smeerput). Indeling eerste verdieping: overloop, met een (tweede) badkamer (ca 6,6m²), een 4-tal slaapkamers (ca. 11m², 7m² en 2x ca. 6,7m²/beide met dakkapel). Op de tweede verdieping is nog een kleine bergzolder. Bij de woning een kleine zij-/ en voortuin en een extra brede oprit naar de vrijstaande garage (ca. 7,50 x 3,50m) in de achtertuin. De ca. 12m diepe (gemeten vanaf achterzijde aanbouw) en ca. 12m brede achtertuin ligt heerlijk op het zuiden. Bouwjaar woning ca. 1930, inhoud 450m³ (excl. vrijstaande garage) en perceel groot 430m². (Pand nr. 05368)

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning en hierachter de hal met rechts de meterkast ( 8 groepen/4x aardlek en 2x krachtstroom). In het verlengde van de hal een toegangsdeur naar de ruime woonkamer (ca. 7,80 x 4,32m) met openkeuken (ca. 4,80 x 3,10m). Het zitgedeelte bevind zich aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. Het plafond in de woonkamer is met stuukwerk afgewerkt en sierlijsten, op de vloer laminaat en wanden van schoonmetselwerk en/of granol. In de open leefkeuken een keukenblok in hoekopstelling met dubbele spoelbak, een keramische kookplaat met oven, afzuigkap en koelkast. In de keuken zijn de wanden deels afgewerkt met tegels en deels met granol. In de keuken uitzicht op de zij-tuin en oprit. Aansluitend de bijkeuken (ca. 3,10 x 2,50m) met hier de aansluiting voor droogapparatuur en de toegangsdeur naar de inpandige garage, achtertuin en berging. In de inpandige berging (ca. 3,00 x 2,41m) is de HR combi-cv Nefit (bj. ca. 2010) en de aansluiting voor de wasmachine. Op de gehele begane grond ligt een plavuis m.u.v. de woonkamer. In de keuken is ook de toegangsdeur naar de badkamer op de begane grond, kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. De deels betegelde badkamer (ca. 2,41 x 2,20m) is voorzien van een ruime douchecabine, staand toilet, wastafel met planchet/spiegel en een designradiator.

Erste Etage

Eerste verdieping: overloop (ca. 6,00 x 0,90m) en toegang tot een 4-tal ruime slaapkamers en een riante badkamer. De slaapkamers zijn (ca. 4,70 x 2,70m, 2,70 x 2,50m en 2 identieke slaapkamers van ca. 2,68 x 2,50m). Alle wanden op de eerste verdieping zijn afgewerkt met behang, vloerafwerking van vinyl en op de overloop tapijt. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer (ca. 2,68 x 2,47m) ligt aan de straatzijde en heeft een ligbad, staand toilet en een wastafel met planchet/spiegel.

Zweite Etage

Tweede verdieping: kleine bergzolder bereikbaar via een mangat op de overloop met een (losse) trap.

Garten

Voor- achtertuin/garage: de voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Bestaande uit een grindborder met een 3-tal groenblijvende boompjes. Rechts naast de woning een brede oprit naar de achtertuin en geschikt is om een 2-tal auto’s te parkeren op eigen terrein. De oprit wordt afgesloten door een smeedijzeren poort. Links naast de woning een kleine zij-tuin tussen de buren. De achtertuin biedt ook veel privacy en is volledig bestraat. De ruime vrijstaande garage in de achtertuin is opgebouwd uit zgn. damwandplaten, aan de binnenzijde geïsoleerd met tempex platen en beschikt over ventilatie en een wateraansluiting. De inpandige garage met smeerput incl. lucht, heeft een keukenblok met afzuigkap, warm/koud water en is ook te bereiken via de achtertuin met een kanteldeur.

Besonderheiten

Bouwtechnisch/overig: Begane grond deel hout/beton en eerste verdieping houten balklaag. Buitenkraantje bij de achtergevel/ Riolering vervangen met grote verbouwen en volledig pvc. Schilderwerk is van 2016. Westgevel opnieuw gevoegd en buitenmuren geïmpregneerd ca. 1980. Originele gedeelte spouwmuren/vanaf keuken spouwmuren met isolatie. Dak van de woning is geïsoleerd. Verdeler vloerverwarming (bijverwarming) bij CV. Plafond inpandige garage eternit en berging achtertuin ABC golfplaatjes.   

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Eckdaten