Aanbod

Verkauft

Verkauft: Franseweg 99a, 4651 GH Steenbergen

275.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 871 m²
Nettofläche 97,92 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Aan rand van de bebouwde kom riant bouwperceel van 871m² met aan de achterzijde uitzicht op polderlandschap. Op het perceel staat een sloopwoning met bijgebouwen. Op het perceel zijn wel alle nutsvoorzieningen als gas-water en elektra aanwezig. Van deze leidingen op het perceel is een Klik-melding gemaakt en de tekeningen waar de nutvoorzieningen lopen zijn inmiddels beschikbaar. Omdat het bouw... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
  Baujahr 1952
  Status Verkauft
  Angeboten seit Samstag, 23. Januar 2021
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05442
Kaufpreis 275.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Samstag, 23. Januar 2021
Letzte Aktualisierung Samstag, 26. Juni 2021
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1952
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Hohlwand
Flächen
Grundstück 871 m²
Nutzfläche 97,92 m²
Wohnfläche 19,47 m²
Küchenbereich 10 m²
Brutto-Rauminhalt 364 m³
Fläche extern mit Lagerräume 12,1 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Garten
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Bedingung Vernachlässigt
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse G
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 2
Wasser-Heizung Elektrischer Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Gas-Kamin
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Garten vorhanden Ja
Amtliche Informationen
Steenbergen Y 34
Bereich 871 m²

Beschreibung

Aan rand van de bebouwde kom riant bouwperceel van 871m² met aan de achterzijde uitzicht op polderlandschap. Op het perceel staat een sloopwoning met bijgebouwen. Op het perceel zijn wel alle nutsvoorzieningen als gas-water en elektra aanwezig. Van deze leidingen op het perceel is een Klik-melding gemaakt en de tekeningen waar de nutvoorzieningen lopen zijn inmiddels beschikbaar. Omdat het bouwvlak beperkt is én de woning ook ver aan de achterzijde van het perceel staat, is er een verzoek naar de gemeente om het bouwvlak te vergroten en naar voren te plaatsen. Bij B&W is daarom een “principe uitspraak” hiervoor ingediend ((*) Antwoord op verzoek reeds ontvangen/ zie hieronder). Bij een positief besluit beschikt u over een schitterend gelegen bouwperceel, waarbij de woning meer gebouwd kan worden naar de straatzijde en een prachtige achtertuin, en 2 zij-tuinen overblijven. . Voor de woning geldt in ieder geval de ouderdomsclausule. De woning is erg gedateerd en is oorspronkelijk van voor 1945. Bouwjaar van de woning op het perceel (herbouw) ca 1952, inhoud ca 364m³ en perceel 871m². (Pand nr. 05442)
Verkorte omschrijving woning (alle afmetingen staan op de floorplanners en zijn niet opgenomen in de woningtekst, omdat het een slooppand betreft). Op de video is de woning compleet te zien van binnen.

(*) Op 28-01-2021 Antwoord gemeente m.b.t. "principe, uitspraak":

1. Mag de woning gebouwd worden meer naar de straatzijde. Hierbij rekening houdend dat de nieuwbouw min. 1 meter uit het trottoir komt.
Antwoord: Een nieuwe vrijstaande woning kan meer naar de straatzijde worden gepositioneerd. De precieze afstand uit het trottoir wordt in overleg met de gemeente besproken en is afhankelijk van het bouwplan.

2. Kan daarbij het bouwvlak worden vergroot. Het huidige bouwvlak is te beperkt om bij verbouw/nieuwbouw te voldoen aan het bouwbesluit.
Antwoord: Dat is niet noodzakelijk. Het college kan middels een omgevingsvergunning van het bestemmingsplan afwijken. De positionering en breedte van de nieuwe vrijstaande woning wordt door de kandidaat-koper en de gemeente Steenbergen besproken.

3. Is de optie mogelijk om het perceel te splitsen in 2 gelijke delen waardoor de mogelijkheid bestaat om op het perceel niet één woning maar 2 vrijstaande of een 2/1 kap te bouwen?
Antwoord: Nee.

Erdgeschoss

Begane grond: hal met meterkast (5 groepen / 2x aardlek), woonkamer, keuken met vaste kast, bijkeuken, kelder, toilet/douche met wastafel en berging. In de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. (Alle sanitair en keuken zijn zeer gedateerd).

Erste Etage

Eerste verdieping; een royale overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers.

Zweite Etage

Tweede verdieping: kleine bergzolder.

Garten

Rondom tuin: geen bijzonderheden, alleen een oprit naar de woning.

Besonderheiten

Bouwtechnisch en overig: er is geen cv-installatie, wel een gashaard. In de keuken zit de gasmeter en de watermeter zit in de kelder. In de voortuin zit nog een oude waterput.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen