Aanbod

Sold

Sold: Dasseburcht 14, 5111 DS Baarle-Nassau

€295,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 286 m²
Liveable area 140 m²

Note

TOPLOCATIE: een zeer fraaie en riante hoekwoning met aanbouw, vrijstaande garage, berging en een royale achtertuin.

TOPLOCATIE: een zeer fraaie en riante hoekwoning met aanbouw, vrijstaande garage, berging en een royale achtertuin. De woning is zeer goed onderhouden en nagenoeg instap klaar. Laat u binnen verrassen door de ruimte en de verrassende indeling. De woning heeft o.a.: een eet-/ zitkamer, open keuken (ca. 60m²), 4-tal slaapkamers resp. groot ca. 12m²/ 2x 7m², zolderkamer ca. 13m² en een badkamer van c... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1994
  Status Sold
  Offered since 02 March 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05278
Asking price €295,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 March 2018
Last updated 15 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 286 m²
Effective area 140 m²
Content 380 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Unobstructed view
Forested area
Near school
Type Front yard
Orientation South east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Main garden Yes
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Atag HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Garagebox
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

TOPLOCATIE: een zeer fraaie en riante hoekwoning met aanbouw, vrijstaande garage, berging en een royale achtertuin. De woning is zeer goed onderhouden en nagenoeg instap klaar. Laat u binnen verrassen door de ruimte en de verrassende indeling. De woning heeft o.a.: een eet-/ zitkamer, open keuken (ca. 60m²), 4-tal slaapkamers resp. groot ca. 12m²/ 2x 7m², zolderkamer ca. 13m² en een badkamer van ca. 6m². In de keuken staat een luxe en complete keukeninrichting (2017) bestaande uit een keuken in hoekopstelling en een aparte unit. De prachtige badkamer (2011) is compleet afgewerkt en een plaatje om te zien. De toiletruimte is eveneens van 2011. Een mooie aangelegde achtertuin (noordwest) is ca. 10,50m breed en ca. 14m diep en heeft een poort met achterom die uitkomt aan de Hermelijnweg en tevens is hier de ingang van de garage. Naast de garage is er nog een ruim (deels houten) tuinhuis. De kozijnen zijn van hardhout (meranti) en alle ramen zijn uitgevoerd met HR+ dubbele beglazing. Verder is de woning prima geïsoleerd met vloer- muur- en dakisolatie. De locatie: u kijkt uit op een zeer ruim opgezet en kindvriendelijk plantsoen met speelruimte voor de kinderen. Hier woont u aan een rustige weg, op loopafstand van een basisschool maar ook op geringe afstand van het gezellige dorpscentrum. Bouwjaar ca. 1994, inhoud ca. 380m³ en perceel groot 286m². (Pand nr. 05278)

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde met hierachter de hal (ca. 2,30 x 1,60m) en direct rechts de meterkast (6 groepen/ 2x aardlek en 2 groepen voor keramisch koken). In de hal een tegelvloer die doorloopt over de gehele begane grond. Aansluitend de L-vormige zitkamer (ca. 8,33 x 5,10 x 3,00m) met open keuken (ca. 3,43 x 2,23m). De keuken ligt aan de straatzijde en de zitkamer is tuingericht met een toegangsdeur naar de achtertuin. In de keuken een luxe keukenblok in hoekopstelling die voorzien is soft-close lades en geïntegreerde apparatuur zoals een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser. Aan de overzijde een aparte unit met extra veel bergruimte en een voorraad trapkast. Het speelse V-vormige raam in de keuken zorgt voor een speciale uitstraling. De eetkamer (ca. 6,00 x gemiddeld 4,00m) ligt in de aanbouw met plat dak en is extra bijzonder door de vele raampartijen. Vanuit hier is er ook een deur naar de achtertuin. De wanden in de zit- en eetkamer zijn afgewerkt met glasvezelbehang en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming gecombineerd met radiatoren. In de zitkamer is een tussenportaal (ca. 1,20 x 1,05m) met de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte (ca. 1,10 x 0,98m). In de volledig betegelde toilet een wandcloset en fonteintje.

First floor

Eerste verdieping: een L-vormige hal (ca. 2,40 x 2,00 x 1,20m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ca. 4,23 x 2,85m/ 3,03 x 2,18m en 3,13 x 2,33m. Alle wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang en laminaat als vloerafwerking. Op de overloop ligt tapijt. De moderne en volledig betegelde badkamer (ca. 3,20 x 1,90m) heeft een ligbad, een inloopdouche met shower en losse sproeier, wandcloset, designradiator, wastafel met wastafelmeubel, spiegel en een wandkast. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (tegelvloer) met een aansluiting voor was-/droogapparatuur en de HR-combi cv Atag (bj. 01-2011). Aansluitend via schuifdeur toegang tot de 4e slaap-werkkamer (ca. 4,00 x 3,50m) met dakraam, raam in topgeven en mooie vaste kastjes bij het knieschot. De slaapkamer heeft laminaat als vloerafwerking.

Garden

Voor-/ zij- achtertuin, garage en berging: de voor- en zij-tuin zorgen voor de privacy vanaf de straatzijde. In de voor- en zij-tuin hoofdzakelijk vaste planten en struiken. De achtertuin heeft een ruim terras direct achter de woning en een overdekt terras bij de garage. Verder zijn er een 2-tal ruime plantenborders en een groot gazon. De garage is binnenwerks ca. 6,85 x 2,82m en heeft een toegangsdeur in de achtertuin en een kanteldeur aan de straatzijde. In de achtertuin is nog een ruim tuinhuis (ca. 4,95 x 2,70m) geschikt voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen en/of tuingereedschappen.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond en verdiepingsvloeren van beton. Er is geen kruipruimte. Tussen de buren een anker-loze spouwmuur. Schilderwerk: jaarlijks onderhoud. Verdeler vloerverwarming in de trapkast. Riolering: pvc. Bij keukenblok zit een afgedopte gasaansluiting. Zonnescherm/ buitenkraantje bij achtergevel.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed