Aanbod

Sold

Sold: Moerenpad 30, 4824 PA Breda

€285,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 172 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op een gewilde locatie: een verrassende, mooie en ruime 2/1 kap woning met GARAGE, aangebouwde stenen berging met bergzolder en een royale voor/achtertuin. De woning staat in een kindvriendelijke woonwijk Gageldonk (Breda Noord). De woning heeft o.a. een sfeervolle woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²), 5-tal (slaap)kamers (ca. groot 14,00m²- 8,60m²- 6,00m²- en 2x 10,00m²) en een ruime badka... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
  Construction period 1987
  Status Sold
  Offered since 14 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05327
Asking price €285,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 November 2018
Last updated 28 February 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 172 m²
Effective area 120 m²
Living area 35 m²
Content 390 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Sheltered location
Type Front yard
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler BSI
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Garagebox
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Op een gewilde locatie: een verrassende, mooie en ruime 2/1 kap woning met GARAGE, aangebouwde stenen berging met bergzolder en een royale voor/achtertuin. De woning staat in een kindvriendelijke woonwijk Gageldonk (Breda Noord). De woning heeft o.a. een sfeervolle woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²), 5-tal (slaap)kamers (ca. groot 14,00m²- 8,60m²- 6,00m²- en 2x 10,00m²) en een ruime badkamer (ca. 4,00m²). Op de tweede verdieping is zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakkapel geplaats. De woning is overal voorzien van rolluiken en alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en met dubbele beglazing. De ingang van de garage is aan de Wederiktuin (om de hoek) en komt uit in de achtertuin. De fraai aangelegde achtertuin ligt op het oosten en is ca. 9,00 breed en ca. 5,00m diep en heeft veel privacy. Links naast de woning een poort met achterom en een stenen berging (ca. 3,50 x 2,00m) met zadeldak. Bijzonder is het uitzicht aan de voorzijde: vrij zicht over een ruime speelweide met hiervoor nog een fietspad (dus geen langs rijdend autoverkeer). De woning ligt in een rustig woonwijk nabij winkels en scholen (o.a. Basisschool NBS De Hoogakker). Door de gunstige ligging is zowel het stadscentrum van Breda als de uitvalswegen zeer goed bereikbaar (de A16 ligt slechts op enkele autominuten afstand). Bouwjaar 1987, inh. ca. 390m² en perceel groot 172m². (Pand nr. 05283)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter de hal. In de hal rechts de meterkast (5 groepen/ 2x aardlek en krachtstroom) en de unit voor de stadsverwarming. In het verlengde van de hal is de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 1,00m) met staand closet en de toegangsdeur naar de heldere en sfeervolle woonkamer (voorzijde ca. 3,85m breed/ achterin ca. 4,80 breed en diep ca. 8,45m) met open keuken (door huidige bewoners open gemaakt). In de hal, woonkamer en keuken ligt een mooie Frans eiken vloer met een massieve toplaag. De grote ramen in de woonkamer zorgen voor extra veel lichtinval en door de open keuken ontstaat er een ruimtelijk geheel. Het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning en het eetgedeelte bij de keuken. In de keuken een moderne en compleet keukenblok (bj. ca. 2003) met geïntegreerd apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser (vervangen in 2015), combimagnetron (vervangen in 2015) en een 4-pits inductiekookplaat (2017) met afzuigkap. Bij de keuken de toegangsdeur naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woonkamer een bijzonder vrij uitzicht. In de woonkamer is een klein tussenportaal met de trapopgang naar de eerste verdieping.

First floor

Eerste verdieping: een L-vormige overloop met de toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,82 x 3,00m/ 3,10 x 2,80m en 3,10 x 1,95m. De ouderslaapkamer ligt aan de tuinzijde, is over de volle breedte van de woning en heeft een vaste schuifwandkast. Op de slaapkamers ligt overal een laminaatvloer en op de overloop tapijt. De wanden zijn nagenoeg alle afgewerkt met stucwerk. De volledig betegelde en moderne badkamer (bj. 2015/ ca. 2,16 x 2,02m) ligt centraal op de overloop en is voorzien van een fraaie inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel/spiegel, wandcloset en een designradiator. Op de overloop is ook de open vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: een slaapkamers van ca. 4,04 x 2,68m en een werkkamer 3,48 x 3,00m, beide voorzien van een grote dakkapel, waarbij de dakkapel aan de voorzijde in opdracht van de huidige bewoners is geplaats (ca. 2005). Op een van deze ruimtes is de aansluiting voor was- droogapparatuur. Extra lichtinval komt van het raam in de topgevel.

Garden

Berging, garage en voor-/ achtertuin: de halfsteens uitgevoerde berging (ca. 3,50 x 2,00m/ met elektra) is naast de woning bebouwd en biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen en/of (tuin) gereedschap. Door het zadeldak (gedekt met pannen) is er ook een kleine bergzolder gecreëerd en in de berging zit een waterkraantje. De garage (ca. 5,50 x 3,10m) heeft een toegangsdeur via de achtertuin en biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto. De garage is voorzien van elektra en heeft aan de straatzijde een elektrisch bedienbare sectional deur. De voortuin is lekker ruim van opzet en volledig bestraat met sierbestrating en dus onderhoudsvriendelijk. In de voortuin naast de berging een poort met achterom. De achtertuin (oost) is net als de voortuin geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met meerdere terrassen van sierbestrating, enkele plantenborders en een vijver. De erfafscheiding bestaat uit een gemetseld muurtje met stenen kolommen met hierop houten schotten. In de achtertuin veel privacy.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Kruipruimte onder de woning bereikbaar via mangat bij achterdeur. Schilderwerk buitenzijde: ca. 2013/ riolering: pvc/ plat dak dakkapellen: bitumen/ plat dak garage: bitumen, nw. in ca. 2013/ Stadsverwarming: huurunit van BSI, huur p/mnd € 26,-.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed