Aanbod

Sold

Sold: Nieuwlandsedijk 93, 4926 AN Lage Zwaluwe

€200,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 156 m²
Liveable area 90 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Sfeervolle vrijstaand geschakelde woning met (fietsen)berging en tuin op het zuidwesten. De woning is in ca. 1985/1986 geheel verbouwd en alle kozijnen zijn toen vervangen door Merbau hardhouten kozijnen. Let op: het adres is Nieuwlandsedijk, maar de woning staat echt aan de achterliggende en rustige Onderstraat. Het pand oogt klein maar is dat zeker niet, geldt ook voor de tuin ca. 11m diep is... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1900
  Status Sold
  Offered since 31 July 2020
  Offered since 31 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05419
Asking price €200,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 31 July 2020
Last updated 15 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 156 m²
Effective area 90 m²
Living area 22.1 m²
Kitchen area 17.33 m²
Content 260 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Harbour area, Near school, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Sfeervolle vrijstaand geschakelde woning met (fietsen)berging en tuin op het zuidwesten. De woning is in ca. 1985/1986 geheel verbouwd en alle kozijnen zijn toen vervangen door Merbau hardhouten kozijnen. Let op: het adres is Nieuwlandsedijk, maar de woning staat echt aan de achterliggende en rustige Onderstraat. Het pand oogt klein maar is dat zeker niet, geldt ook voor de tuin ca. 11m diep is en ca. 6m breed. De woning heeft o.a. op de begane grond een entree, woonkamer (ca. 24m²), gesloten royale woonkeuken (ca. 16m²), bijkeuken (ca. 5m²), toilet en tot slot een badkamer (ca. 4m²). Op de eerste verdieping is o.a. een overloop, toilet, een 2-tal ruime slaapkamers (ca. 15,5m² en 14,5m²), een hobbykamer (ca. 3,2m²) en een ruime vaste kast 2,4m². Via een poortje rechts naast de woning is de toegang naar de achtertuin die tevens de achterom is bij de woning. Geheel achter de woning staat nog een berging (ca. 3,70 x 1,20m). Naast de woning links (bij de entree) is een pad naar boven, dat deels bij de woning behoort en uitkomt bij de Nieuwlandsedijk. Steek je deze dijk over dan kom je uit bij de binnenhaven van Lage Zwaluwe en dan zit je ook nog eens op loopafstand van de buitenhaven, rivier de Amer en een basisschool. Zoekt u een leuke plek om te wonen in een betaalbare prijsklasse dan mag u ons bellen om te sfeer te proeven in en bij de woning. Bouwjaar ca. 1900, herbouwd (ca. 1985), inhoud ca. 260m³ en perceel groot 156m². (Pand nr. 05419)

Ground floor

Indeling begane grond: entree zijkant/voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,50 x 1,40m) en direct links de meterkast (7 groepen/ 2x aardlek en krachtstroom). In het verlengde van de hal de trapopgang naar de eerste verdieping en aan de rechterzijde de toegangsdeur naar de riante woonkamer. In de hal zijn de muren afgewerkt met spachtputz, de trapopgang met granol en ligt er op de vloer een plavuis. De woonkamer (ca. 5,14 x 4,30m) met heerlijk uitzicht op de tuin is voorzien van een houten mozaïekvloer. Vanuit hier een doorgang naar royale woonkeuken (ca. 3,93 x 4,41m) met ook uitzicht op, en toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met spoelbak, koelkast, 3-pits keramische kookplaat met afzuigkap en oven. Aan de overzijde een 3-tal extra bovenkastjes. Gelegen achter de keuken, een tussenportaal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (ca. 0,95 x 1,00m) met staand closet/fonteintje, de deels betegelde badkamer (ca. 1,53 x 2,90m) met ligbad, wastafel met wastafelombouw en spiegel en de (inloop)douche. De ventilatie is via een uitzetraam. In de bijkeuken (ca. 1,80 x 2,70m) de aansluiting voor het witgoed en de HR-combi Remeha (2007/CW4).

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 1,70 x 3,00m) met toegang tot een 2-tal ruime slaapkamers, (hobby)kamer en de toiletruimte. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 4,90 x 3,20m / 3,10 x 4,65m en (hobby)kamer ca. 2,50 x 1,30m. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een 2-tal ramen dat zorgt voor voldoende lichtinval. De slaapkamer en (hobby)kamer aan de achterzijde heeft een dakkapel. Alle slaapkamers hebben tapijt als vloerafwerking en o.a. gipsplaten als plafondafwerking. Direct links op de overloop is de aparte toiletruimte (ca. 0,95 x 1,00m) met staand closet en een wastafel met wastafelmeubel en spiegel. Tevens op de overloop een vaste kast.

Garden

Achtertuin en berging: De achtertuin (ca. 6,00 x 11,00m) ligt heerlijk op zuidwesten en is grotendeels onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de voorzijde van de achtertuin een aantal diverse vaste planten en veelal groenblijvende struiken. Geheel achter in de tuin een (fietsen)berging (ca. 1,20 x 3,70m).

Details

Bouwtechnisch-overig: Gevels zijn steensmuren met bij de woonkamer aan straatzijde een voorzetwand. In 1985 nieuwe pannen op het dak. Zinken goten/ kozijnen vervangen in ca. 1985. Schilderwerk in 2018. Wanden op eerste verdieping zijn tussenwanden van gipsplaten. Begane grond: beton en verdiepingsvloer: balklaag.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed