Aanbod

Sold

Sold: Noord-Hollandlaan 30, 4926 GK Lage Zwaluwe

€225,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 220 m²
Liveable area 105 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Half vrijstaande woning (type hoekwoning) met aan zijkant aanbouw met zadeldak en aan achterzijde eveneens een aanbouw. De woning ligt op een zeer gewilde, aantrekkelijke centrale locatie in Lage Zwaluwe met rondom vrij uitzicht en voldoende parkeerplaatsen nabij de woning. De woning is uitgevoerd in spouwmuren met isolatie, geïsoleerd dak en begane vloer. De aanbouw naast de woning was in eers... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1982
  Status Sold
  Offered since 28 February 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05400
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 28 February 2020
Last updated 01 May 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Cavity wall
Floor
Party insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 220 m²
Effective area 105 m²
Kitchen area 6 m²
Content 340 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation West
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler ATAG combi cv CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes

Description

Half vrijstaande woning (type hoekwoning) met aan zijkant aanbouw met zadeldak en aan achterzijde eveneens een aanbouw. De woning ligt op een zeer gewilde, aantrekkelijke centrale locatie in Lage Zwaluwe met rondom vrij uitzicht en voldoende parkeerplaatsen nabij de woning. De woning is uitgevoerd in spouwmuren met isolatie, geïsoleerd dak en begane vloer. De aanbouw naast de woning was in eerste instantie een garage (met bergzolder), maar is later ingezet als slaapkamer met badkamer. De woning heeft op de begane grond o.a. een hal, toiletruimte, woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 40m²), slaapkamer/badkamer (totaal ca. 14m²), bijkeuken (ca. 6m²) en aansluitend een kleine stenen berging. Op de eerste verdieping zijn een 2-tal slaapkamers van resp. groot ca. 10m² en 6m² en een tweede badkamer van ca. 5m². Via een vaste trap op de overloop is toegang tot een bergzolder waar eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren is. Naast de woning een zeer ruime tuin met eventueel nog ruimte voor het bouwen van een garage/berging. Hier is ook een poort met achterom naar de achtertuin met een houten tuinhuisje. De woning ligt op gering afstand van winkels en op enkele autominuten afstand van de A16/A59. Deze half vrijstaande woning op dit ruime perceel is een uitstekende starterswoning of gezinswoning. Met modernisering van de woning moet rekening worden gehouden. Bouwjaar ca. 1982, inhoud ca. 340m³, en perceel 220m². (Pand nr. 05400)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hier achter de hal (ca. 1,42 x 2,03m) met direct rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 0,85 x 1,22m) met staand closet en fonteintje (ventilatie via een uitzetraampje). Links in de hal is de meterkast (4 groepen/ 2x aardlek / automaten). In het verlengde van de hal is toegangsdeur naar de woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 7,50 x 5,40m). De keuken (ca. 2,66 x 2,40m) is gesitueerd geheel rechts in de woonkamer achter de trapopgang naar de eerste verdieping. Het grote zijraam en de schuifpui achter in de woonkamer zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Vanuit het zijraam fraai uitzicht op de tuin en vrij uitzicht op de straat. In de keuken een keukenblok in hoekopstelling met spoelbak, koelkast en gaskookplaat met afzuigkap. Links achter in de woonkamer is de deur naar de slaapkamer met badkamer (afm. ca. 5,05 x 2,80m). In deze slaapkamer een raam aan de voorzijde en in de zijgevel, die beide voor de lichtinval zorgen. Geheel aan de achterzijde een (open) badkamer met douche en wastafel met planchet en spiegel. In deze ruimte is een vlizotrap naar de bergzolder boven de slaapkamer (stahoogte). Achter de keuken is een bijkeuken (ca. 2,66 x 2,40m) met de toegangsdeur naar de achtertuin en de deur naar de achter de bijkeuken gelegen berging (ca. 2,60 x 2,73m).

First floor

Eerste verdieping: L-vormige overloop met portaal (3,26 x 1,87 x 0,92m) met tussendeur tussen portaal bij trapopgang en de overloop. Via de overloop toegang tot een 2-tal slaapkamers en de badkamer (deze badkamer is ook bereikbaar via een van de slaapkamers). De slaapkamers zijn resp. groot ca. 4,40 x 2,70m en 2,34 x 2,70m). De deels betegelde badkamer (ca. 1,63 x3,17m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een ligbad, wastafel met planchet en spiegel en een staand closet. Op de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime open bergzolder (ca. 4,00 x 4,00m) met dakraam en hier ook de Atag HR combi-cv, bj. 2009 (CW4), nokhoogte ca. 3,30m.

Garden

Voor-/ zij-tuin, achtertuin en schuurtje: de voortuin is ca. 10m breed en 5m diep. De zij-tuin naast de aanbouw is ca. 5m breed en ca. 6m diep en vervolgens is er nog een achtertuin van ca. 7m breed en 4 m diep. Voor de aanbouw (slaapkamer) ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein. De tuinen zijn normaal aangelegd met enkele vaste planten, coniferen en boompjes. In de achtertuin staat nog een houten schuurtje en poort met achterom.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond en verdiepingsvloeren van beton. Er is geen kruipruimte. Fundering op palen. Gedeeltelijk dubbelglas (begane grond: woonkamer, slaapkamer en bijkeuken). Buitenkraantje bij achtergevel.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed