Aanbod

Sold

Sold: Blockmekerstraat 3, 4921 SN Made

€179,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 152 m²
Liveable area 80 m²

Note

Sfeervolle 2/1 kap woning met ruime aanbouw en een royale L-vormige achtertuin (zuidwest) met achterom

Sfeervolle 2/1 kap woning met ruime aanbouw en een royale L-vormige achtertuin (zuidwest) met achterom. De woning ligt aan een doorgaande weg en heeft o.a.: een gezellige woonkamer met open woonkeuken, een complete badkamer op de begane grond, een aparte toiletruimte, een kelderkast, een 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping en een kleine bergzolder op de tweede verdieping.
Verder beschikt d... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1910
  Status Sold
  Offered since 21 December 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05267
Asking price €179,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 21 December 2017
Last updated 17 February 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 152 m²
Effective area 80 m²
Content 275 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a busy street
Near public transport
Type Back yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler HR Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Sfeervolle 2/1 kap woning met ruime aanbouw en een royale L-vormige achtertuin (zuidwest) met achterom. De woning ligt aan een doorgaande weg en heeft o.a.: een gezellige woonkamer met open woonkeuken, een complete badkamer op de begane grond, een aparte toiletruimte, een kelderkast, een 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping en een kleine bergzolder op de tweede verdieping.
Verder beschikt de woning over een ruime opbergkast op de eerste verdieping. De achtertuin direct achter de woning is ca. 32m² en de zij-tuin ca. 50m². In de achtertuin staat nog een houten tuinhuisje. De tuin is vrij onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft meerdere terrassen en een speelruimte voor de kinderen. De woning is ook geschikt als gezinswoning en ideaal voor een starter. Bouwjaar woning ca. 1910, inhoud woning ca. 275m³ en perceel groot 152m². (Pand.nr. 05267)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal ca. 1,20m breed en ca. 4,40 lang. De fraaie voordeur heeft een 3-puntssluiting. Direct in de hal rechts is de meterkast (5 groepen/ 1x aardlek) en de trap naar de eerste verdieping met hieronder een kelderkast. In de hal ligt een tegelvloer, zijn de muren afgewerkt met spachtelputz en een systeemplafond met inbouwspots. Aan het einde van de hal is de toegangsdeur naar de woonkamer (ca. 4,25 x 4,15m) met open woonkeuken (ca. 2,47 x 4,18m). In de keuken staat een recht keukenblok (bouwjaar ca. 2006) met een kunststof werkblad en geïntegreerde apparatuur zoals o.a. een 4-pits gaskookplaat met oven en afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. In de keuken grenen vloerdelen die doorlopen tot in de woonkamer. Vanuit de keuken uitzicht op een deel van de achtertuin. In de woonkamer een rookkanaal met houtkachel, een balkjesplafond en de wanden zijn afgewerkt met sierstucwerk. Twee grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en uitzicht op straat. Via de keuken toegang tot een tussenportaal (ca. 1,87 x 1,55m) met hier de toegang tot het toilet met fonteintje (ca. 0,87 x 1,53m) en de volledig betegelde badkamer (ca. 2,84 x 1,94m / bouwjaar ca. 2005) met o.a.: ligbad, doucheruimte, wastafel met spiegel en aansluiting voor wasmachine en/of droger. Tevens heeft u ook vanuit het tussenportaal doorgang naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: De eerste verdieping is voorzien van een overloop met toegang naar een 3-tal slaapkamers groot ca. 2,56m x 2,60m/ 2,86m x 3,80m en 3,22m x 3,04m. De slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk en op de vloer laminaat/tapijt. Twee slaapkamers hebben daglicht vanuit het zijraam in de topgevel en zijn voorzien van een wastafel. De andere slaapkamer heeft daglicht via de dakkapel aan de voorzijde van de woning. Op de overloop (ca. 1,75m x 2,64m) heeft u de HR combi-cv Intergas (bouwjaar ca. 2009), een ruime opbergkast (1,49m x 2,30m) en de vlizotrap naar de tweede verdieping. De slaapkamers en de overloop hebben alle grenen vloerdelen als vloerafwerking.

Second floor

Tweede verdieping: kleine bergzolder.

Garden

Zij-achtertuin: De achtertuin (noord) is ca. 8m x 4m en de zij-tuin met achterom ligt op het zuidwesten en is ca. 10m x 5m. In de tuin meerdere terrassen, een mooie parapluboom (plataan), diverse plantenborders, een gazon met rubber tegels, een beukenhaag, sierbestrating en een houtentuinhuisje.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond/ eerste en tweede verdieping: houten balklagen. Er is geen kruipruimte. Woning gedekt met een kleipan. Gedeeltelijk dubbelglas: woonkamer voor- en zijraam en de voordeur. Schilderwerk buiten voor het laatst in 2014. Buitenkraantje bij achtergevel. Buitengevels: veelal in spouw, achtergevel steens muur.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed