Aanbod

Sold

Sold: Duivenhof 22, 4921 WH Made

€275,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 164 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante en mooie half vrijstaande gezinswoning (type hoekwoning) met royaal dakterras, een bijzonder extra diepe achtertuin (ca. 16m/ zuidwest) met houten berging (5,20m diep / 5,00m breed) met in berging een zgn. “mancave”. In de achtertuin aan de zijkant een achterom. De woning is zowel intern als extern goed onderhouden en heeft op de begane grond o.a.: een ontvangsthal, kantoor (voorheen i... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1978
  Status Sold
  Offered since 22 September 2020
  Offered since 22 September 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05424
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 22 September 2020
Last updated 19 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Anchor free cavity wall, Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 164 m²
Effective area 125 m²
Living area 29.1 m²
Kitchen area 9.9 m²
Content 400 m³
Surface area external, linked storage rooms 26 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Hr combi Remeha CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Floor heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 2510
Area 132 m²
Range Entire lot
Drimmelen S 4126
Area 32 m²

Description

Courante en mooie half vrijstaande gezinswoning (type hoekwoning) met royaal dakterras, een bijzonder extra diepe achtertuin (ca. 16m/ zuidwest) met houten berging (5,20m diep / 5,00m breed) met in berging een zgn. “mancave”. In de achtertuin aan de zijkant een achterom. De woning is zowel intern als extern goed onderhouden en heeft op de begane grond o.a.: een ontvangsthal, kantoor (voorheen inpandige berging) en een woonkamer met open keuken (totaal ca. 40m²/ keuken nw. 2014). Nagenoeg de gehele begane grond heeft vloerverwarming als hoofdverwarming. Indeling eerste verdieping: overloop, een 3-tal ruime slaapkamers van groot ca. 13,6m²/ 10m² en 9,6m² en een zeer complete en ruime badkamer van ca. 5,6m² (ca. 2010). Op de tweede verdieping is vervolgens een voorzolder (ca. 2m²) met aparte natte ruimte/berging (ca. 6m²) en de cv HR combi (ca. 2017) en aansluitend een 4e slaapkamer van ca. 17m² met toegang tot een royaal dakterras van ca. 16m². Zowel de voortuin, als de achtertuin zijn bijzonder fraai aangelegd. In de achtertuin veel privacy omdat deze tuin aansluit op een brede groenstrook. Bij de tuindeuren en aan de achterzijde op de eerste verdieping rolluiken (incl. de ramen in de zijgevel). De woning is voorzien van spouw-/ dakisolatie en heeft overal dubbele beglazing. De woning ligt op loopafstand van een basisschool, een school voor voortgezet onderwijs en een bushalte. Zoekt u een mooie en riante gezinswoning en heeft u geen zin in (verbouw)klussen, dan is deze woning zeker de moeite waard voor een afspraak. Bouwjaar ca 1978, inhoud ca 400m³ en perceel groot 164m². (Pand nr. 05424)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter een ruime L-vormige hal (ca. 4,40 x 2,00 x 1,00m) met geheel links in de hal de toegang naar het kantoor (ca. 3,00 x 2,00m) met vast bureaublad en een laminaatvloer. De pui naast de voordeur heeft fraai glas-in-lood ramen. Dit glas-in-lood zie je ook terug in de ramen boven de tuindeuren in de woonkamer. Aansluitende de betegelde toiletruimte betegelde (ca. 1,40 x 1,00m/ nw. ca. 2014) met wandcloset en fonteintje en een ruime voorraadkast. Hier zit ook de verdeler van de vloerverwarming. Naast deze voorraadkast is de meterkast (nw. ca. 2014, 10 groepen en 2x aardlek) en de garderobe. In de hal ligt een fraaie, antracietgrijze keramische vloertegel (60/60cm) die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. In de hal, toilet, woonkamer en keuken ligt vloerverwarming als hoofdverwarming. Alle wanden op de begane grond en de plafonds zijn in ca. 2014 opnieuw afgewerkt met strak stucwerk. De heldere woonkamer (ca. 5,71 x 5,11m) is in ca. 2002 voorzien van tuindeuren met raampuien. De daglichten boven in de pui/tuindeuren zijn van fraai glas-in-lood. In de woonkamer is de open trapopgang naar de eerste verdieping. De keuken samen met de woonkamer doen erg ruimtelijk aan. Via de tuindeuren direct toegang tot de achtertuin. De open keuken ligt aan de straatzijde (ca. 3,58 x 2,78m) met hier een mooi keukenblok (ca. 2014) met een gepolijst natuurstenen werkblad met een zgn. “papagaaienbek” en geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, hete lucht oven, apothekerskast en een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 1,90 x 1,10m) met schuifdeur bij trap eerste en tweede verdieping en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,11 x 2,50m / 3,80 x 3,60m en 3,12 x 3,10m. In de kleinste slaapkamer zijn de wanden afgewerkt met glasvliesbehang. In de overige slaapkamers zijn de muren van strak stucwerk en bij de ouderslaapkamers 1 wand met behang en rondom een lambrisering. Op de overloop en de slaapkamers ligt een duurzame, warme gekleurde laminaatvloer. De complete en volledig betegelde badkamer (ca. 2,80 x 2,00m/ bj. ca. 2010) is voorzien van een ruime inloopdouche met lijngoot, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel/kastjes en spiegel en een designradiator.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 1,90 x 1,10m) met de HR-combi cv (Remeha bj. ca. 2017). Hiernaast de natte ruimte/berging (ca. 2,89 x 2,00m) met de aansluiting voor het witgoed. Aansluitend een zeer riante 4e zolderslaapkamer (ca. 4,90 x 3,60m) met groot dakraam en de toegangsdeur naar het heerlijke dakterras (ca. 5,71 x 2,83m). Gezien de ligging van het dakterras op zuidwest is het hier lang genieten van de zon. De boeiboorden bij het dakterras zijn afgewerkt met Trespa.

Garden

Voor- achtertuin en tuinhuis/berging: de onderhoudsvriendelijk en mooie voortuin (ca. 4,75 x 3,60m) is bestraat met oude authentieke straatklinkers en bij de trottoir afgezet met en smeedijzer hekwerkje. De achtertuin is ca. 16m diep en heeft aan de zijkant een poort met achterom. De achtertuin heeft mooie terrastegels en aan de zijkant plantenborder met veelal vaste planten en enkele leibomen aan de zijde met de achterom. Geheel achter in de tuin staat een houten berging met aan de voorzijde een overkapping (ca. 5,00 x 1,97m), aansluitend de berging (ca. 5,00 x 2,40m) en via deze berging toegang naar de mancave (ca. 5,00 x 2,80m).

Details

Bouwkundig/overig: Verdiepingsvloeren van beton, kruipruimte via mangat in voorraadkast. Spouwmuren met 4cm dik steenwol. Dak woning (incl. het platte dak): geïsoleerd. Tussen buren anker loze spouwmuur. De achtergevel is in opdracht van de huidige eigenaren in ca. 2009 geheel vervangen en de muur bij het dakterras afgedekt met afdektegels. Het metselwerk van de schoorsteen op het dak is matig tot goed.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed