Aanbod

Sold

Sold: Heidehof 11, 4921 GA Made

€237,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 181 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime hoekwoning met stenen berging en een ca. 13m diepe achtertuin op het zuiden met achterom op een aantrekkelijke locatie in een gewilde woonwijk. De woning heeft o.a.: een royale woonkamer ca. 25,5m², gesloten keuken ca. 7m², een badkamer van ca. 3,5m², een 3-tal riante slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 6m², 11m² en 13m² en een 4e slaapkamer met voorzolder op de tweede verdieping... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1972
  Status Sold
  Offered since 23 June 2020
  Offered since 23 June 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05412
Asking price €237,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 23 June 2020
Last updated 20 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 181 m²
Effective area 100 m²
Living area 26.63 m²
Kitchen area 6.99 m²
Content 340 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Ecomline excellent
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Drimmelen R 1691
Area 181 m²

Description

Ruime hoekwoning met stenen berging en een ca. 13m diepe achtertuin op het zuiden met achterom op een aantrekkelijke locatie in een gewilde woonwijk. De woning heeft o.a.: een royale woonkamer ca. 25,5m², gesloten keuken ca. 7m², een badkamer van ca. 3,5m², een 3-tal riante slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 6m², 11m² en 13m² en een 4e slaapkamer met voorzolder op de tweede verdieping van ca. 10m². Naast de diepe achtertuin heeft de woning nog een ruime, nagenoeg volledig bestrate en onderhoudsvriendelijke voortuin die zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing. De achtertuin ligt heerlijk op zuiden en heeft een poort met achterom. Deze woning is een echte gezinswoning en door de dakkapel over de volle breedte is de zolderdieping nog eens extra ruim. De woning staat op loopafstand van basisscholen, school voor voortgezet onderwijs en een 2-tal speelveldjes voor de kinderen. Deze woning is een prima en betaalbare starterswoning. Bouwjaar ca. 1972, inhoud ca 340m³ en perceel groot 181m². (Pand nr. 05412)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning en hierachter de hal (ca. 4,00 x 2,08 m) met direct rechts de meterkast (4 groepen/ 2x aardlek / automaten), vaste voorraadkast, trapopgang naar de eerste verdieping met hieronder een kleine bergruimte en aansluitend de deels betegelde toiletruimte (ca. 0,90 x 1,00m) met staand closet en een fonteintje. Aan de linkerzijde in de hal de toegangsdeur naar de heerlijke zonnige woonkamer (ca. 3,55 x 7,50m). In de woonkamer aan de voor/- en achterzijde een groot raam dat zorgt voor meer dan voldoende lichtinval in de woonkamer. Het zitgedeelte is aan de achterzijde en het eetgedeelte aan de voorzijde. Zowel in de hal als in de woonkamer liggen laminaatvloeren. De gesloten keuken (ca. 2,22 x 3,15m). ligt in het verlengde van de hal en heeft een tegelvloer. De keuken bestaat uit een recht keukenblok met opbergkastjes, spoelbak en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De achterwand bij de keuken is betegeld met een wandtegel. Aan de overzijde de aansluiting voor het witgoed, welke netjes is weggewerkt onder een werkblad. Via de keuken toegang naar de heerlijk diepe achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop met toegang tot een 3-tal riante slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 2,80 x 2,23m, 3,80 x 3,40m en 3,10 x 3,55m. Op een van de slaapkamers is de vloer afgewerkt met tapijt, de overige slaapkamers hebben laminaat als afwerking. Alle slaapkamers hebben fijne vaste kasten. De wanden op de overloop en de slaapkamers zijn nagenoeg alle afgewerkt met glasvezelbehang. De volledig betegelde badkamer (ca. 1,70 x 2,06m) ligt aan de straatzijde, met een toilet, douche en een wastafel met wastafelmeubel/spiegel. De badkamer heeft natuurlijke ventilatie. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,84 x 3,70m) met aan de achterzijde een dakkapel over volle breedte van de zolderverdieping met hier de HR-combi-cv Ecomline excellent ca. 2002. Aansluitend een royale 4e slaapkamer (ca. 2,84 x 3,70) met een dakkapel/geïntegreerd rolluik. Op deze slaapkamer is ook nog een dakraam aan de straatzijde. Op de tweede verdieping laminaat als vloerafwerking en ook nog extra bergruimte bij de knieschotten.

Garden

Voor- achtertuin en berging: de voortuin (ca. 4,00 x 7,00m) ligt op noord. Aan de zijkant (rechts) bij de woning is een poort met achterom. De zongunstige achtertuin (zuid) is net als de voortuin geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met direct achter de woning een ruim terras met zonnescherm, een pad met terrastegels naar de berging en een speelgazon van kunstgras. De stenen berging achter in de tuin is halfsteens uitgevoerd en voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch-overige: begane beton en verdiepingsvloeren houtenbalklaag. Kruipruimte onder de woning met mangat bij bergkast onder de trap. Riolering: pvc.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Heerlijk zonnige tuin waardoor we al in maart een zwembadje voor de kinderen op zetten. Op loop afstand van een supermarkt, diverse winkels, scholen en een natuurparkje. De kinderen hadden al op jonge leeftijd veel vrijheid, omdat ze een voetbalveldje en een speeltuintje in de buurt hebben, waar ze naartoe kunnen zonder over te steken. Verder is het een vrij rustige buurt. Heidehof11
Close

Recently viewed