Definition

Residentie Kerkstraat: 3-kamer appartement (ca. 114m² vloeroppervlak) met berging/ eigen parkeerplaats in parkeerkelder op een markant punt in het hart van Made. Het appartement heeft o.a. een riante woonkamer met open keuken ca. 55m², badkamer ca. 8m² en een 2-tal slaapkamers ca. 17m²/ 9m² en een aparte toiletruimte. Het betreffende appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een bijzonder fraai uitzicht op het Molenplein en vrij uitzicht aan de achterzijde van het complex. Residentie Kerkstraat is een van de mooiste, zo niet het mooiste appartementencomplex in Made en kent een hoogwaardige afwerking. De vormgeving van het gebouw is een mix van klassiek en modern. Klassiek is de symmetrische opbouw en de kap met zijn grote overstekken (Jaren 30 stijl), modern is het materiaalgebruik en de lichte kleuren. Het appartement beschikt over een ruime parkeerkelder met een afgesloten bergingen. Het complex is kleinschalig van opzet en telt een 8-tal appartementen. De aanwezigheid van een gevarieerd winkelaanbod in het levendige dorpscentrum maken het wonen in en rond deze kern bijzonder aantrekkelijk. Het balkon (ca. 9m² / deels inpandig) ligt aan de achterzijde van het complex op het zuiden. De appartementen zijn optimaal geïsoleerd en daardoor is het energieverbruik laag. Bouwjaar ca. 1999/2000 en het vloeroppervlak ca. 114m². (Pand nr. 05354).

Ground floor

Hoofdentree van het complex aan de voorzijde met hierachter een imposante, fraaie en open ontvangsthal met composieten vloertegel. In de centrale hal zijn de postboxen en aan de buitenzijde het bellenpaneel met een videofoonsysteem. In het verlengde van de ontvangsthal is het trappenhuis naar de desbetreffende verdieping en de parkeerkelder. Op elke etage bevinden zich 2 appartementen. Het trappenhuis is voorzien van een liftinstallatie waarbij de cabine geschikt is voor rolstoelhouders.

Achter de voordeur van het appartement een ruime hal (ca. 6,35 x 1,15m) met garderobe. Links naast de voordeur de meterkast (6 groepen / 2x aardlek/ 2 extra groep voor het koken), de toegangsdeur naar de badkamer en de ouderslaapkamer. Aan de rechterzijde naast de voordeur de toegangsdeur naar de toiletruimte en een tweede slaapkamer. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 1,00m) is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Schuin tegenover de voordeur is de toegangsdeur naar de riante en zonnige woonkamer (ca. 9,17 x 4,54m). Aan de achterzijde van de woonkamer bij het balkon is het zitgedeelte. De woonkamer heeft een 2-tal dubbel openslaande deuren (zgn. Frans balkon) en grote raampartijen die zorgen voor een lichte/heldere verblijfsruimte. De ramen/deuren zijn voorzien van screens. Bij de zithoek is ook de toegangsdeur naar het (deels inpandige) balkon (ca. 3,65 x 3,00.m) en is tevens ook bereikbaar via de ouderslaapkamer. Aan de straatzijde is de leefkeuken met in de keuken een modern keukenblok met composiet werkblad, bovenkastjes en geïntegreerde apparatuur zoals: elektrische kookplaat (whirlpool) met afzuigkap, koelkast (Bauknecht), vriezer, magnetron en oven (beide van Bauknecht). In de keuken aan de straatzijde ook openslaande deuren (Frans balkon) die zorgen voor lichtinval en een erkerraam (voorzien van screens) aan de zijkant, dat zorgt voor een speciale uitstraling en bijzonder uitzicht vanuit de keuken. De keuken is open met de woonkamer met tussen deze beide ruimtes een ruime voorraadkast met de HR cv (combi Radson bj. ca. 1999/2000) en het centrale afzuigsysteem. Hier zit ook de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur. Nagenoeg alle wanden in het appartement zijn afgewerkt met duurzaam glasvliesbehang en op de vloer ligt in het gehele appartement een parketvloer (m.u.v. de natte ruimtes). 
 
De ruime ouderslaapkamer (ca. 4,68 x 3,65m) ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een grote vaste schuifwandkast en een (tweede) toegangsdeur naar het balkon (Zuid). Naast de ouderslaapkamer is de volledig betegelde en complete badkamer (ca. 3,07 x 2,50m) met een ruime douche, wastafel met ombouw/spiegel, wandcloset en een designradiator. De tweede slaapkamer (ca 4,00 x 2,16m) ligt aan de straatzijde van het complex en is uitermate geschikt als logeer-/ of werkkamer. 

Parkeerkelder en berging: De parkeerplaats en de berging in de kelder zijn met de lift of via het trappenhuis bereikbaar. De berging behorende bij het appartement ligt links tegenover het trappenhuis. De parkeerkelder heeft een roldeur met automatische bediening.

Details

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt € 109,06 per maand. Deze servicekosten zijn voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementen complex.

Bouwtechnisch/overig: De fundering van de appartementen is uitgevoerd als een betonnen plaatfundering op palen. Alle verdiepingsvloeren van beton. Plafonds binnen afgewerkt met structuur spuitwerk. Alle afvoeren van regenwater, sanitair, etc. zijn aangesloten op een gescheiden rioleringssysteem. Op de schuine dakdelen een keramische dakpan (type Futura) en platte daken een bitumen dakbedekking. De schuine daken zijn samengesteld uit isolerende dak elementen. De buitenkozijnen hebben aluminium ventilatieroosters (type suskasten: verse lucht komt binnen, geluid van buiten wordt geweerd). De parkeerkelder heeft lichtpunten die permanent aan zijn en is volgens voorschrift voorzien van noodverlichting. Residentie Kerkstraat heeft een actieve en goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren (V.v.E.).

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Features