Aanbod

Sold

Sold: Kerkstraat 9a, 4921 BA Made

€565,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, service accommodation
Plot size 430 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

WINKEL - WONING EN BEDRIJFSRUIMTE: KERKSTRAAT 9, 9A en 9B.
In het Centrumplan Made, mooie vrijstaande, geheel gemoderniseerde (boven)woning met garage, dakterras met overkapping en met op de begane grond een functioneel winkelpand (v.v.o. ca. 139m²) en aan de achterzijde een aparte bedrijfsruimte (v.v.o. ca. 206m²). De woning zelf bestaat uit een 2-tal woonlagen met o.a. een woonkamer met open... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house, service accommodation
  Construction period 1925
  Status Sold
  Offered since 18 May 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05352
Asking price €565,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 18 May 2019
Last updated 09 June 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Construction period 1925
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Roof
Surfaces and content
Plot size 430 m²
Effective area 115 m²
Living area 37 m²
Content 1,300 m³
Surface area other inner rooms 345 m²
Surface area external storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
Boiler
Type of boiler 2x Remeha HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Stove
Parking Attached stone
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes

Description

WINKEL - WONING EN BEDRIJFSRUIMTE: KERKSTRAAT 9, 9A en 9B.
In het Centrumplan Made, mooie vrijstaande, geheel gemoderniseerde (boven)woning met garage, dakterras met overkapping en met op de begane grond een functioneel winkelpand (v.v.o. ca. 139m²) en aan de achterzijde een aparte bedrijfsruimte (v.v.o. ca. 206m²). De woning zelf bestaat uit een 2-tal woonlagen met o.a. een woonkamer met open keuken (ca. 37m²), 3-tal slaapkamers (ca. 14m²/ 6,5m² en 10m²), royale badkamer (ca. 6m²), dakterras (ca. 30m²) met aansluitend een berging (ca. 12m²). Bij de woning zijn in ca. 2015 o.a. nagenoeg alle kozijnen vervangen door nieuwe kunststofkozijnen met dubbel beglazing, vloerafwerking overal vervangen, muren opnieuw gestuct, modern keukenblok/ badkamer en toilet geplaatst, nieuwe HR combi cv, beide trappen opnieuw afgewerkt, dakterras gemaakt met overkapping en de berging een update gegeven en een aansluiting gemaakt voor wasmachine/droger. De ingang van de garage is direct naast de hoofdingang van de woning. Verder is er nog een ruime en echte voorraadkelder die bereikbaar is via de winkel. Ideaal object: woning in combinatie met de winkel: wonen en werken op een commercieel zeer gunstige locatie. De bedrijfsruimte aan de achterzijde wordt verhuurd en is eventueel op kort termijn beschikbaar. Bouwjaar object ca. 1925, inhoud woning ca. 285m³, perceel groot 430m². (Pand nr. 05352)

WINKELPAND: De winkel heeft bestemming bedrijvigheid waarnaast detailhandel ook horeca 1 en 2 is toegestaan. Optioneel: aan het winkelpand kan ook bestemming “wonen” (2e) worden toegekend (aanvraag via Gemeente in dit geval).

Ground floor

Bovenwoning:
Aan de rechterzijde van het winkelpand (PostNL/ Postkantoor) bij de oprit naar de garage is de entree van de fraai en geheel gemoderniseerde bovenwoning. Achter de voordeur is de ontvangsthal (ca. 1,90 x 3,00m) met de trap naar de bovenwoning (met stoellift) en geheel achter naast de trap de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek). Op de eerste woonlaag een overloop/hal met toegang tot de woonkamer, badkamer, 2-tal slaapkamers, toilet en de vaste trap naar de tweede verdieping. Via de ouderslaapkamer is het dakterras bereikbaar. In de hal een laminaatvloer die doorloopt over de gehele verdieping en de wanden zijn overal strak afgewerkt. De woonkamer (ca. 4,52 x 8,25m) met open keuken ligt aan de straatzijde en heeft een raam aan de zijkant en een ruime dakkapel aan de straatzijde die beide zorgen voor een zonnige en heldere woonruimte. Het moderne keukenblok met composiet werkblad is voorzien van geïntegreerde apparatuur zoals: 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, inbouwkoelkast en in het gehele keukenblok zitten soft-close lades. De achterwand bij de keuken is afgewerkt met mooi mozaïektegelwerk. De ouderslaapkamer (ca. 4,00 x 3,50m) met dakkapel en airco ligt direct rechts naast de deur met de trapopgang naar de tweede woonlaag. In deze slaapkamer een diepe vaste kast onder de trap en de toegangsdeur naar o.a. het dakterras. De L-vormige (baby)slaapkamer (ca. 3,06 x 2,50 x 1,75m) ligt aan de overzijde van de ouderslaapkamer. Aansluitend een deels betegelde toiletruimte (ca. 1,36 x 1,10m) met wandcloset en fonteintje met kastje. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer (ca. 3,06 x 2,00m) met een grote inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel/spiegel. Het dakterras (ca. 7,65 x 4,00m) dat ligt achter de ouderslaapkamer heeft een zonnescherm en geheel achter in een overkapping (ca. 4,00 x 2,85m). Hier is het lang genieten van de buitenruimte bij de woning. Via het dakterras is ook de bij de woning behorende, prima afgewerkte berging (ca. 3,50 x 3,46m) bereikbaar. Hier is ook de aansluiting voor wasmachine/droger.

Bovenwoning: 2e woonlaag
Middels een (via deur) afgesloten vaste trap is de tweede verdieping van de bovenwoning bereikbaar. Aan de voorzijde is de voorzolder (ca. 4m breed en 5m diep) met o.a. bergruimte bij de knieschotten. Naast het raam tegenover de trap is de cv-ruimte met de HR combi-cv Remeha (bj. ca. 2014). Aansluitend is een 3e slaapkamer (ca. 4,00 x 2,45m), die open is met de voorzolder. In de topgevels zitten ramen die hier zorgen voor het lichtinval, samen met de een 2-tal dakramen aan de achterzijde van de schuine kap.

Winkelruimte:
In de winkel is nu gevestigd het PostNL/ Postkantoor en Knutselhoek Elja. De hoofdingang is aan de Kerkstraat. De winkel staat op een commercieel gunstige locatie Centrumplan Made en heeft een vloeroppervlak van ca. 139m² (ca. 16,85 diep en ca. 8,25m breed). De winkel beschikt over een eigen toiletruimte, pantry en een aparte wasruimte. Bij de Pantry is ook de cv-kast met de HR combi-cv Remeha (bj. ca. 2014). De meterkast (14 groepen/ 4x aardlek) voor de winkel zit naast de toegangsdeur naar de kelderruimte. De kelder is ca. 1,90m breed, ca. 5,00 diep en heeft een stahoogte van ca. 1,73m. Het winkelpand heeft meerdere etalages, zowel aan de voor-/ als zijkant met een totale frontbreedte ca. 8m.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 10,85m breed/ 19m diep/ hoogte ca. 3m) ligt direct achter de winkel en heeft een aparte (eigen) toegangsdeur aan de zijkant en naast deze deur is er nog een elektrische roldeur (breed ca. 3,55m/ hoog ca. 2,75m/ nw. ca. 2016). Lichtinval komt van een 8-tal grote lichtkoepels. De bedrijfsruimte heeft eigen meterkast (3 groepen/ meterkast naast de roldeur), toiletruimte en een klein keukenblok met spoelbak. De ruimte wordt momenteel verhuurd (huurinkomsten en huurovereenkomst ter inzage).

Garage: de garage is binnenwerks ca. 6,00 x 3,00m en heeft een bergzolder. Deze zolder is ook via de berging behorende bij de woning bereikbaar. Voor de garage een ruime oprit.

Details

Contact:
Voor meer informatie over o.a. het bestemmingsplan en/of een informeel oriëntatiegesprek op locatie met van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor onder nummer (0162) 687470. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij uiteraard met passende vertrouwelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed