Aanbod

Sold

Sold: Lijsterhof 16, 4921 VS Made

€237,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 184 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Riante tussenwoning met garage en aanbouw op ruim perceel van 184m². De extra diepe achtertuin van ca. 16m ligt heerlijk op zuid. De voor-/ en achtergevel zijn in het verleden nieuw gevoegd en geïmpregneerd. De woning heeft een royale woonkamer met tuindeuren en open keuken (totaal ca. 52m²), een 4-tal slaapkamers van resp. groot ca. 11m²/ 8m²/ 10m² en een (zolder)slaapkamer van ca. 12m. De bad... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1976
  Status Sold
  Offered since 04 December 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05385
Asking price €237,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 04 December 2019
Last updated 29 February 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 184 m²
Effective area 140 m²
Living area 33 m²
Kitchen area 20 m²
Content 430 m³
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Combi-cv AWB
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Washingmachine connection
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes

Definition

Riante tussenwoning met garage en aanbouw op ruim perceel van 184m². De extra diepe achtertuin van ca. 16m ligt heerlijk op zuid. De voor-/ en achtergevel zijn in het verleden nieuw gevoegd en geïmpregneerd. De woning heeft een royale woonkamer met tuindeuren en open keuken (totaal ca. 52m²), een 4-tal slaapkamers van resp. groot ca. 11m²/ 8m²/ 10m² en een (zolder)slaapkamer van ca. 12m. De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 7m². De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. De voortuin is geheel bestraat en de achtertuin heeft een ruim terras met plantenborders. Ideaal is de eigen parkeerplaats voor de woning ter hoogte van de garage. De woning ligt op een kindvriendelijke locatie, op zeer geringe loopafstand van o.a. scholen, sportvelden en natuurpark de Ligne. Zoek u een royale gezinswoning met een diepe, zongunstige achtertuin en met aan de achterzijde extra veel privacy, dan moet deze woning zeker voldoen. Bouwjaar woning ca. 1975, inhoud ca. 430m³ en perceel 184m². (Pand nr. 05385)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan zijkant van de woning met hierachter de hal (ca. 1,92 x 1,60m) met garderobe en links de deur naar de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,40 x 0,86m) met staand closet en fonteintje. Naast de garderobe is de meterkast (7 groepen/ 1x aardlek). In de hal rechts de toegangsdeur naar de woonkamer (ca. 6,82 x 4,88m) met semi open (leef)keuken (ca. 4,11 x 4,88m). In de keuken een keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes en die is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, dubbele spoelbak en een (losse) koelkast. In de keuken een plavuis die doorloopt tot in de woonkamer. In de woonkamer aan de tuinzijde openslaande tuindeuren, een vaste voorraadkast op de hoek bij de keuken en een open trapopgang naar de eerste verdieping. De wanden zijn hier afgewerkt met granol en het plafond met (sier)balken. Het grote raam naast de tuindeuren zorgt voor extra veel lichtinval en een fijn uitzicht op de diepe achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: L-vormige overloop (ca. 1,90 x 1,27 x 1,20) met toegang een 3-tal ruime slaapkamers (ca. 4,20 x 2,70m / 3,99 x 2,11m/ 3,76 x 2,60m) en de badkamer (ca. 3,90 x 1,90m). De wanden in de slaapkamers zijn afgewerkt met behang en/of granol en/of schrootjes. Op de overloop en de slaapkamers ligt tapijt. De ouderslaapkamer heeft vaste kasten met (louvre)deurtjes. De volledig betegelde badkamer ligt aan de straatzijde van de woning en is voorzien van een ligbad, staand toilet, wastafel met spiegel, planchet en kastje. Hier staan ook de wasmachine en droger. Een zijraam zorgt voor de lichtinval. Op de overloop is een vaste trap naar de tweede verdieping. Bij de slaapkamers aan de achterzijde is een zonnescherm

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 3,50 x 1,10m) met opbergruimte bij de knieschotten. Hier is ook de HR-combi cv AWB (ca. 2008). Eventueel is ook hier ruimte voor de aansluiting van de wasmachine en/of droger. Aansluitend een royale 4e slaapkamer (ca. 4,88 x 2,50m) met toegangsdeur naar het dakterras (ca. 1,71 x 4,88m). In de slaapkamer een vaste schuifwandkast, op de vloer ligt tapijt en het plafond is afgetimmerd met schrootjes.

Garden

Voor-/ achtertuin, garage en tuinhuisje: De voortuin is volledig bestraat. De garage (ca. 5,69 x 2,95m) is in gebruik als berging met zoldertje. De garage heeft een kanteldeur aan de voorzijde en een toegangsdeur nabij de entree van de woning. Voor de garage is een eigen parkeerplaats die aan de woning is toegekend. Tegenover de woning en nabij de woning zijn vrije parkeerplaatsen. De zongunstige achtertuin op zuid is ca. 16m diep. Direct achter de woning een ruim terras van grindtegels, een zonnescherm en en een pad geheel naar achter met aan de zijkanten plantenborders. Geheel achter in de tuin is een poortje met achterom, een houten schuurtje en een volière. Aan de achterzijde van de tuin super veel privacy en vrij uitzicht.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond en verdiepingsvloeren van beton. Kruipruimte onder woning, mangat in hal en kruipruimte in de garage (mangat aldaar). Dak woning en garage gedekt met betonnen pannen. Een 2-tal kozijnen op de slaapkamers aan de achterzijde en het kozijn bij het dakterras zijn slecht, en de platte daken matig. Bij voor- en achtergevel een buitenkraantje.

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed