Aanbod

Sold

Sold: Lucia Eijckenstraat 20, 4921 AN Made

€222,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 161 m²
Liveable area 87.84 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima tussenwoning met ruime aanbouw over de volle breedte van de woning, stenen berging en een royale achtertuin (ca. 15m diep) heerlijk op het zuidoosten met achterom. De woning staat in het centrum nabij scholen en winkels. De woning heeft op de begane grond o.a.: ontvangsthal, ruime woonkamer (ca. 30 m²) en een riante keuken (ca. 14 m²) met aansluitingen voor het witgoed. Indeling op de eer... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1953
  Status Sold
  Offered since 13 January 2021
  Offered since 13 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05439
Asking price €222,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 13 January 2021
Last updated 12 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1953
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 161 m²
Effective area 87.84 m²
Living area 30.89 m²
Kitchen area 13.41 m²
Content 329 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near school, Near shopping center
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes

Description

Prima tussenwoning met ruime aanbouw over de volle breedte van de woning, stenen berging en een royale achtertuin (ca. 15m diep) heerlijk op het zuidoosten met achterom. De woning staat in het centrum nabij scholen en winkels. De woning heeft op de begane grond o.a.: ontvangsthal, ruime woonkamer (ca. 30 m²) en een riante keuken (ca. 14 m²) met aansluitingen voor het witgoed. Indeling op de eerste verdieping: overloop met toegang tot een 3-tal recent fraai afgewerkte slaapkamer (ca. 10m² / 5m² en 9,5m²). De gehele woning is nagenoeg voorzien van dubbelglas m.u.v. het wc raampje en de voordeur. Tevens beschikt de woning over rolluiken op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een beperkte en kleine bergzolder. De stenen berging (halfsteens) is 4,00m breed en 4,21m diep. Zoekt u een gezellige woning in het centrum, op een fijne locatie en in een aantrekkelijk prijsklasse? Dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Zeker een ideale woning voor starters op de woningmarkt. Bouwjaar woning ca. 1953, inhoud ca. 329,12m³ en perceel groot 161m². (Pand nr. 05439)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,77 x 1,00m), direct rechts de meterkast (4 groepen / 1x aardlek) en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping met bij de eerste treden de volledig betegelde toiletruimte (ca. 0,98 x 0,75m) met staand closet en ventilatie via een uitzetraampje. Voorbij de trap is een voorraadkelder. De gehele begane grond is voorzien van een tegenvloer. Links in de hal de toegangsdeur naar de ruime en heldere woonkamer (ca. 3,51 x 8,80m) met zowel aan de voor als achterzijde een groot raam, dat zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. Het eetgedeelte is aan de voorzijde van de woning en het zitgedeelte heerlijk tuingericht. De muren in de woonkamer zijn afgewerkt met grof spachtelputz. Het plafond in de woonkamer, keuken en hal is afgewerkt met (nog af te werken) gipsplaten. De keuken (ca. 5,83 x 2,30m) ligt in het verlengde van de hal met in de keuken een recht keukenblok met granieten werkblad, bovenkastjes en geïntegreerde apparatuur zoals een spoelbak, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een combimagnetron. In de keuken is ook de aansluiting voor het witgoed en de toegangsdeur naar de achtertuin. In de keuken zijn de wanden afgewerkt met stucwerk gecombineerd met schoonmetselwerk (IJsselsteentjes). De keuken is zowel via de hal als via de woonkamer bereikbaar. In de keuken de achterdeur naar de tuin.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 0,90 x 2,00m) met toegang tot een 3-tal fraai afgewerkte slaapkamers en de badkamer (badkamer is in verleden vergroot door gedeelte van de hal bij de badkamer te betrekken). Aan de achterzijde van de woning liggen een 2-tal slaapkamer (ca. 2,90 x 3,48m en 2,30 x 2,00m), waarvan een kinderslaapkamer. In de kinderslaapkamer is tevens ook de (huur) CV Remeha via Kemkens (€30,90 per maand). Aan de voorzijde van de woning is de ouderslaapkamer met vaste kast (ca. 2,71 x 3,48m) en de badkamer (ca. 2,30 x 1,72m). De volledig betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, wandcloset en een wastafel met ombouw en spiegel. Alle slaapkamers voorzien van een mooie laminaatvloer en op de overloop ligt tapijt.

Second floor

Tweede verdieping: via een mangat op slaapkamer aan de achterzijde toegang tot een bergzolder.

Garden

Achtertuin en berging: De achtertuin is maar liefst ca. 15m diep en ca. 6m breed, gelegen op het zuidoosten. Geheel achterin de tuin de berging (halfsteens ca. 4,00 x 4,21m) en de poort met achterom. Direct achter de woning een terras en vanuit de achterdeur een pad naar de poort. Naast het pad een plantenborder en aan de andere zijde een speelgazon voor de kinderen.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond: beton / verdiepingsvloeren: balklagen, / dak berging ABC-golfplaten / dak woning niet geïsoleerd / riolering van PVC / CV huur via Kemkens / Buitenkraantje bij de achtergevel / Isolatie in plafonds woonkamer, keuken en hal (tussen balklaag).

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed